bu kadarı kafi çünkü devam etsem kurbanım beni bulur hemencecikistanbuldayım evliyim...baska aradığınız krıterler nelerdir acaba
dur ben senin katilini bulayım...kendi katılımden ümidimi kestim artık... bulamam bulsamda yakalayamam ...:44::44::44:
senden şüphe etmiyorum ama haklıda olabilirsin alllaaaahhhhh kafam karman çorman oldusen iyi ol yeter canım , dinleriz seni her zaman
bana gibi geldi , kutumdan sen mı çıktın yoksa
Hiimm heyecanlı bir durumSevgili kurbanım ben seni aramiyicam
belli olmaz ya tutarsa demiBazı arkadaslar yanlis ipucu veriyormuş zaten belli mı olur
kuzum gebe mi izmirden mi kurbanın bak ben olabilirim bende tesettürlüyüm seni katil listeme aldımMeraba merhaba gecelerin en güzeli sizlerin olsun canlar,çok sık ugrayamasamda sevgili kurbanıma neler yapsam diye düşünüyorum burayı unuttum sanmayın ,canım katilim açıkçası seni çok merak ediyorum,bir önceki çekilişte sevgili kurbanım ile hiç konuşamasakta canım katilim hayatımda en güzel yere sahip oldu,inşallah bu kez hem kurbanım hem katilim ile samimi dostluklar edinecegim
Kurbanım ile alakalı 1 ipucu versem gerisi çorap sökügügibi gelecek sadece tesettürlü diyeyim sanırım bayagı arkadaşım tesettürlü idi hepside benmiyim benmiyim diye düşüne dursunda acep katilim kim çok meraktayım:26:
benimde bi tanıdığım ablanın evine hırsız girmiş bende çoküzüldümGunaydin kizlar
Dun aksam ugrayamadim ust kat komsuma ugramistim. ... Oglu cuzu bitirmis Kurana gecmis okulunda toren yapmislar ...illa gel resimlerini goaterecek sana dedi... Tuttu elimden hediyelerini resinleri tek tek gosterdi pasamm... Gidene kadar basini yemis annesinin nerde. Kaldi Semra Teyzem. Diye... Komsuma uzuldum ben karsida kardeslerimle oldugum sirada evine hirsiz. Girm yukluce parasini ve alyansini calmis.. Para da evin kredi taksidi ve faturalari odemek icin ayirdiklari miktarmiss.... Kimin yaptigini da adim gibi biliyorum cok uzuluyorum dedi... Bunu bana niye yapti ne istedi ne gecti eline diye hayiflanip durdu...adini sordum israrla soylemedi ama ben ogrenicem. ... Evimize girip cikan biriyse bilmem lazim en azindan esimin ozel gunlerde aldigi takilarimi sklarim
Zaten zor zahmet geciniyorlar da simdi napacaklar.m. Komsular disardan is aliyorlardi eve o da almis.. Yardim ettim bugun teslim edecegi kismininin yarisini aldim esimle beraber yapip bitirdik gece..acmadim bilgisayari o sebeple...kahvalti yapip yine cikacam yaninaa ... Telden yaziyorum ...yatak keyfi yapiyorum bi yandan
thanks babeeheeehh...
dur bende sana kk dengöndereyim iade i ziyaret yapayım...
eveeeett merakım gitti sen benim katilim olamazsınMeraba merhaba gecelerin en güzeli sizlerin olsun canlar,çok sık ugrayamasamda sevgili kurbanıma neler yapsam diye düşünüyorum burayı unuttum sanmayın ,canım katilim açıkçası seni çok merak ediyorum,bir önceki çekilişte sevgili kurbanım ile hiç konuşamasakta canım katilim hayatımda en güzel yere sahip oldu,inşallah bu kez hem kurbanım hem katilim ile samimi dostluklar edinecegim
Kurbanım ile alakalı 1 ipucu versem gerisi çorap sökügügibi gelecek sadece tesettürlü diyeyim sanırım bayagı arkadaşım tesettürlü idi hepside benmiyim benmiyim diye düşüne dursunda acep katilim kim çok meraktayım:26:
günaydın kızlar hayırlı sabahlr nasılsınız
bende dün whatsapı kurdum kurbanım için.
katilime duyurulur
ne kötü yaGunaydin kizlar
Dun aksam ugrayamadim ust kat komsuma ugramistim. ... Oglu cuzu bitirmis Kurana gecmis okulunda toren yapmislar ...illa gel resimlerini goaterecek sana dedi... Tuttu elimden hediyelerini resinleri tek tek gosterdi pasamm... Gidene kadar basini yemis annesinin nerde. Kaldi Semra Teyzem. Diye... Komsuma uzuldum ben karsida kardeslerimle oldugum sirada evine hirsiz. Girm yukluce parasini ve alyansini calmis.. Para da evin kredi taksidi ve faturalari odemek icin ayirdiklari miktarmiss.... Kimin yaptigini da adim gibi biliyorum cok uzuluyorum dedi... Bunu bana niye yapti ne istedi ne gecti eline diye hayiflanip durdu...adini sordum israrla soylemedi ama ben ogrenicem. ... Evimize girip cikan biriyse bilmem lazim en azindan esimin ozel gunlerde aldigi takilarimi sklarim
Zaten zor zahmet geciniyorlar da simdi napacaklar.m. Komsular disardan is aliyorlardi eve o da almis.. Yardim ettim bugun teslim edecegi kismininin yarisini aldim esimle beraber yapip bitirdik gece..acmadim bilgisayari o sebeple...kahvalti yapip yine cikacam yaninaa ... Telden yaziyorum ...yatak keyfi yapiyorum bi yandan
17 sinden sonra canım
​günaydınnnnnnn kızzzlllllaaarrrrrr
bu kadarı kafi çünkü devam etsem kurbanım beni bulur hemencecikbencede yardım et bana benim katilim hiç ipucu vermiyo bana
senden şüphe etmiyorum ama haklıda olabilirsin alllaaaahhhhh kafam karman çorman oldu
kuzum gebe mi izmirden mi kurbanın bak ben olabilirim bende tesettürlüyüm seni katil listeme aldım
Gunaydin kizlar
günaydın ben iyiyim şükür sen nasılsınGünaydın kızlaaaarrrr. Nasılsınıııızzz?
Gunaydin kizlar
Günaydın katiller kurbanlar
thanks babe
eveeeett merakım gitti sen benim katilim olamazsın
var mı kurbanının whatsapı
ne kötü yanasıl yicekler o aldıkları paraları.insanlar çok kötü.
Günaydın kızlaaaarrrr. Nasılsınıııızzz?
günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
günaydın canım hoşgeldin benim çok uykum var kendi adıma yani sen nasılsın canım?
iyi canım napıyım takılıyorum sen napıyon nasıl geçiyoNapıyorsun canım?
hoşbulduk canım hayırdır kızın uyutmadı mı gecebende cumartesi günü bişeyler daha alıcam canım ondan sordum
birde hediye paketleri hep aynımı olmak zorundamı canım?
günaydın canım hoşgeldin
günaydın canım çok üzüldüm komşuna allah yardımcıları olsun inşallah
alan kişide hayrını görmesin inşallah canım ya
günaydın kızlar hayırlı sabahlr nasılsınız
bende dün whatsapı kurdum kurbanım için.
katilime duyurulur
Gunaydin kizlar
benimde whatsappım yokbenim kurbanımın whatsappı da yokmuş baktım şimdi pufff
benim kurbanımın whatsappı da yokmuş baktım şimdi pufff
iyiyim sen nasılsın ? :) ben de işe gidicem bir yandan da hazırlanıyorum,arada oyun oynuyorum her şeyi sığdırıyorum şu dakikalara
iyi canım napıyım takılıyorum sen napıyon nasıl geçiyo
hoşbulduk canım hayırdır kızın uyutmadı mı gece
benim kurbanımın whatsappı da yokmuş baktım şimdi pufff
oyyyy kıyamam nasıl huzursuzdur şimdi :26::26: zor ya gerçekten çocuk büyütmek allah yardımcınız olsun canım yaçok şükür iyiyim canım ama uykusuzum bende
nerde çalışıyosun ki canım?
canım kızımın 4.köpek dişi çıkıyo o yüzden eziyetli bu aralar
gece uyanıyo sık sık genelde bende sersem oluyorum o yüzden ya
benim de yok whatsappım canım
iyice benim katilim olmaktan çıktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?