- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
kolay gelsın sekercimm sev beni tabisiiiii![]()
eyvallah sağol koçuuumm benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsın sekercimm sev beni tabisiiiii![]()
Saol Umran iyiyiz :) kim ki bu kurban
ama yine de cogu kisinin supheli listesindesin bu da demek ki cok gizemlisin![]()
neee mangalmıııııııııbende istiyorummmmmmmmmmmmm:18:
![]()
Istanbulda evli bir katil adayı :):):)
köfte makarna var birde salata yaptım dünden az çorbam kalmıstı,mercımek. Çok sükür yeter gelin beraber yıyelım
kos Edirneye
afiyet olsun canım allah bereket versin![]()
kos Edirneye
afiyet olsun canım allah bereket versin![]()
ALLAH razı olsun cümlemizin bereketını eksık etmesın canım....sızlerede afiyet olsun mangalda coook severım benım ıcın de ye![]()
ALLAH razı olsun cümlemizin bereketını eksık etmesın canım....sızlerede afiyet olsun mangalda coook severım benım ıcın de ye![]()
afiyet ola cancazımm
Geranio
17sinde mi göndermeye baslıyoruz yoksa ay sonunda mı
en son oyle bisi konusulmustu
ayneeen benım kafamda deli sorular o kargo geldıgınde ya ben evde olmazsam ya benm katilim buraya gırmeyen biriyse ya yollamazsa![]()
aynennnnn bende bugün aynı şeyleri düşündüm..amannn burda ettiğim muhabbet de yeter kendimi ne strese sokcam![]()
Canim 17si gibi baslariz ay sonuna kadar devam eder gonderimler
tamam :) ben gec yollim de kurbanım meraklansın daha da![]()
Günaydıınnnnn
Bende senin katilini biliyorum kiiii
Muhtemel katilimsin sende artık![]()
kızzzz ne renk aldın iplerimikızlaaarrrr ben sinemaya gidiyorum acilen bir plan çıktıııiplerini de alacasm inşallah kurbanımın görüşürüüzzzz
![]()
nasıl bilebiliyorsunuz yaa söyledi mi![]()
hayvanları çok seviyor dedi di miÇok belirgin bi ipucu vermisti ama soylemeemmm :))
kızlaaarrrr ben sinemaya gidiyorum acilen bir plan çıktıııiplerini de alacasm inşallah kurbanımın görüşürüüzzzz
![]()