• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

ben özelden atabilirim sana facebook adresimi istersen :17:

bayılırım konserlere yaaa :16: kimin konseri :1:

benmle yüzyüze görüşebilirsin :27::27:

isterim tabi kiiii pozitif hatunlara bayılırım sen de cıvıl cıvılsın böyle arkadaşlarım olsun isterim :69:

Selam :3: gözün aydın , kardeşin guzel bir okul hayatı sonunda mezun olur insallah .

Selam sevgili katılım , senin gunünde cok cok guzel geçsin :))

Saglikla al kucağına insallah .

Canım joker benim şüphelim , evli demişti kurbanı icin .

Gün su gibi geçsin sana o zaman :)

aaaa sen benim şüpheli listedesin ama her iki topiğe aynı şeyi yazmadım ki ?
eledim seni tatlım :(

Huzur dolsun her bir yanın , sıkıntın buhar olup uçsun :)

Ben seni ilk sayfalarda elemistim :)

iyi yolculuklar katilcim , dikkat et kendine , kuzucuguna ikinizde Allah a emanet olun . Cok yorma meleği canım , sen ne alsan ben beğenirim emin ol . Hediye alıp vermeye bayılırım ben . Yeter ki gönülden olsun :)

bakayim bende mesajdan sonra , alışveriş sitelerine bakmayı severim bende :)

Maşallah sana ya , sevgili kurbanım ne olur kusura bakma ben öyle hamarat değilim .
şimdiden nasıl paketlerim , mektuba ne yazarim diye stresteyim.

canım çok merak ettim acaba benim kurbanım olduğuna nasıl bu kadar emin olabiliyorsun sayfana baktığım için mi yoksa:52::52::52::52: eğer öyleyse yanılıyosun ben herkesin sayfasına baktım ve eklediklerim oldu :52::52::52::52: ama gerçekten çok merak ettim nasıl bu kadar emin olabiliyosun

Vayyyyy zevklerimiz uyuyor kuzum..:34:

bende her türlü müzik var yaa :27: değişik şeyler dinlemeyi de seviyorum da işte onları biri tavsiye edince dinleyebiliyorum ancak :34: şuan senin söyledigin gibi yani :16::16:

isterim tabi kiiii pozitif hatunlara bayılırım sen de cıvıl cıvılsın böyle arkadaşlarım olsun isterim :69:

ayy teşekkür edrimmm :17::17:

yolladım ben msj ı sana :1:

bende her türlü müzik var yaa :27: değişik şeyler dinlemeyi de seviyorum da işte onları biri tavsiye edince dinleyebiliyorum ancak :34: şuan senin söyledigin gibi yani :16::16:

ayy teşekkür edrimmm :17::17:

yolladım ben msj ı sana :1:

geçmişi okumaktan göremedim daha hemen bakıyorum :1:

sen benim şüphelimdin zaten 1 yıldız daha koyuyorum sana :9:
Kac yıldızım oldu :1:
Kiyamam ağlama bendesinin manevi katilin olurum , olmamı :27:
canım çok merak ettim acaba benim kurbanım olduğuna nasıl bu kadar emin olabiliyorsun sayfana baktığım için mi yoksa:52::52::52::52: eğer öyleyse yanılıyosun ben herkesin sayfasına baktım ve eklediklerim oldu :52::52::52::52: ama gerçekten çok merak ettim nasıl bu kadar emin olabiliyosun
Hayır sayfamla ilgisi yok, tamamen verdigin ipuçları ile alakalı . Elmadilimi ve senin ipuçlarıniz bana uyuyor . Emin degilim tabi ama ilk siralardaydiniz . Konuya gelmeyen yada az ipucu verenler hariç tabi . Kızdığına gore sen degilsin katılım , peki .

facebook profilini didikleyim birazcık :1::1:yalnız gamzelerin çok güzell :nazar: kıskandım :47::47:

hangi şehirdeydin canım, gelelim sana hemen :10:

karadenizdeyim canım ben şehir vermiyim..eski nickimden mimlendim zaten sonra yeni üyelik aldım :D gelin tabi beklerim mis gibi karadeniz havası var buralarda...

facebook profilini didikleyim birazcık :1::1:yalnız gamzelerin çok güzell :nazar: kıskandım :47::47:

hangi şehirdeydin canım, gelelim sana hemen :10:

teşekkür ederiiiim :16:
ben de didiklicem seni ama bu arada tontiş falan değilsin kesinlikle ben de belirtmek istiyorum :nazar:

Kac yıldızım oldu :1:

Kiyamam ağlama bendesinin manevi katilin olurum , olmamı :27:

Hayır sayfamla ilgisi yok, tamamen verdigin ipuçları ile alakalı . Elmadilimi ve senin ipuçlarıniz bana uyuyor . Emin degilim tabi ama ilk siralardaydiniz . Konuya gelmeyen yada az ipucu verenler hariç tabi . Kızdığına gore sen degilsin katılım , peki .

yok canım neden kızayım kıskandım sadece:14::14::14: ne güzel sen tahmin edebiliyorsun ama ben edemiyorum çünkü katilim yok sanırım :14::14::14:

Back