- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
benim de elma dilimiyle çeşminaz var. sanırım ikisi de çok güzel yapıyorlar görevleriniBenim şüpheli listemin en üst sırasın da elmadilimi var.:26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de elma dilimiyle çeşminaz var. sanırım ikisi de çok güzel yapıyorlar görevleriniBenim şüpheli listemin en üst sırasın da elmadilimi var.:26:
çeşminaz hepimizi uyutuyor kendine alacak o hediyeleri![]()
benm katilim hediyelerini göndersin kaçacamm izimi kaybettirecem sizeehepiniz umutlanın benden
![]()
herkese yeşil ışık ohhh
aramızda kalsın benim kurbanım pek uğramıyor![]()
![]()
sanki sen dağıtmıyoğğnseni ben elemiştim zaten üstüne kalın çizik attım şimdii
benm katilim de acaba buraya uğramayanlardan mı ki diyorum :44: en baş şüphelim true diyecem amaa o hem tontiş deil dedi kurbanı için, hem de herkese mavi boncuk dağıtıyoo![]()
sanki sen dağıtmıyoğğnbelki seni tombiş kategorisinde görmüyordur. yani mesela benim boyumda benim kilomda bazı kişiler kendilerine tombiş diyebiliyor. ama ben değilim hıh
kiloların nerelerde toplandığına göre değişebiliyor .
![]()
benim eşit orantılı olarak heryerime dagılmış durumdalarallahtan boy 170 de ordan kurtarıyorum
gerçi true benm resmlerimi de gördüüü, demek ki tontiş olarak görmemiş olabilir benii, hmmm baş şüphelim kendisi o zaman
![]()
Tontiş görünmüyorsun kuzum..![]()
Naz da ilk üçte benim sıralamam da.benim de elma dilimiyle çeşminaz var. sanırım ikisi de çok güzel yapıyorlar görevlerini![]()
benim eşit orantılı olarak heryerime dagılmış durumdalarallahtan boy 170 de ordan kurtarıyorum
gerçi true benm resmlerimi de gördüüü, demek ki tontiş olarak görmemiş olabilir benii, hmmm baş şüphelim kendisi o zaman
![]()
neden olmasın![]()
ben de görim resimlerini :26:
![]()
artık arkadaşımsın görebilirsin![]()
teşekkür ederim canım.pek hoş pek işveli birini gördüm resimlerde
seninkiler de benimki gibi güzel dağılmış
sen de tombiksen ohooo :)
neden bilmiyorum da bunları benim sevgilim anlamaz gibi geliyorryada ben adamı fazla küçümsüyorum bilemiyorum
bide ben de romantik bir insan değilim kii, karşımdaki de yontulmamış olunca işte bizde somut şeyler hediye olabiliyor ancak![]()
Aman sende amma kucumsedin adami ya :) romantik olun azıcık aşkınız bitmesin hiç :)
Acaba kurbanımı whatsapp tan rahatsız etsem mi![]()
Aman sende amma kucumsedin adami ya :) romantik olun azıcık aşkınız bitmesin hiç :)
Acaba kurbanımı whatsapp tan rahatsız etsem mi![]()
Tamam kizlar tek tek gonderiyorum bilgileri biraz zor olcak ama bekleyin kurbanlarinizin bilgilerini :))
çok dertliyim geranioTamam kizlar tek tek gonderiyorum bilgileri biraz zor olcak ama bekleyin kurbanlarinizin bilgilerini :))
çok dertliyim geranio:)