• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

herkese yeşil ışık ohhh :p
aramızda kalsın benim kurbanım pek uğramıyor :5::5::5: :37:

seni ben elemiştim zaten üstüne kalın çizik attım şimdii :33::33:

benm katilim de acaba buraya uğramayanlardan mı ki diyorum :44: en baş şüphelim true diyecem amaa o hem tontiş deil dedi kurbanı için, hem de herkese mavi boncuk dağıtıyoo :47::47:

seni ben elemiştim zaten üstüne kalın çizik attım şimdii :33::33:

benm katilim de acaba buraya uğramayanlardan mı ki diyorum :44: en baş şüphelim true diyecem amaa o hem tontiş deil dedi kurbanı için, hem de herkese mavi boncuk dağıtıyoo :47::47:
sanki sen dağıtmıyoğğn :52: belki seni tombiş kategorisinde görmüyordur. yani mesela benim boyumda benim kilomda bazı kişiler kendilerine tombiş diyebiliyor. ama ben değilim hıh :19::37: kiloların nerelerde toplandığına göre değişebiliyor . :52:

sanki sen dağıtmıyoğğn :52: belki seni tombiş kategorisinde görmüyordur. yani mesela benim boyumda benim kilomda bazı kişiler kendilerine tombiş diyebiliyor. ama ben değilim hıh :19::37: kiloların nerelerde toplandığına göre değişebiliyor . :52:

benim eşit orantılı olarak heryerime dagılmış durumdalar :27::27: allahtan boy 170 de ordan kurtarıyorum :37: gerçi true benm resmlerimi de gördüüü, demek ki tontiş olarak görmemiş olabilir benii, hmmm baş şüphelim kendisi o zaman :ssz::ssz:

benim eşit orantılı olarak heryerime dagılmış durumdalar :27::27: allahtan boy 170 de ordan kurtarıyorum :37: gerçi true benm resmlerimi de gördüüü, demek ki tontiş olarak görmemiş olabilir benii, hmmm baş şüphelim kendisi o zaman :ssz::ssz:

Tontiş görünmüyorsun kuzum..:34:

neden olmasın :31: :37: ben de görim resimlerini :26::37:

teşekkür ederim canım. :16: pek hoş pek işveli birini gördüm resimlerde :52::27: seninkiler de benimki gibi güzel dağılmış :52: sen de tombiksen ohooo :)

aayyy agzın bal yesin inşallahh :16::16::16: bir de iltifatların için teşekkür ederimm :17::17:

neden bilmiyorum da bunları benim sevgilim anlamaz gibi geliyorr :1::1: yada ben adamı fazla küçümsüyorum bilemiyorum :37:

bide ben de romantik bir insan değilim kii, karşımdaki de yontulmamış olunca işte bizde somut şeyler hediye olabiliyor ancak :1::1:

Aman sende amma kucumsedin adami ya :) romantik olun azıcık aşkınız bitmesin hiç :)

Acaba kurbanımı whatsapp tan rahatsız etsem mi :D

Aman sende amma kucumsedin adami ya :) romantik olun azıcık aşkınız bitmesin hiç :)

Acaba kurbanımı whatsapp tan rahatsız etsem mi :D

yaa zaten ben onun için sevgililer günü kutlamaz da diyordum o konuda yanılttı ama ne bileimmm :26::26: öle romantik bir adam deil yanii :43: 10 ay bitiyo nerdeyse daha bir çiçeğini görmedik adamınnn :47::47:

yaaa biz ne zaman öğreneecez adını soyadını falann bizde bi bakalrdık whatsap ınaa, face i varsa face ine falann :26::26:

Tamam kizlar tek tek gonderiyorum bilgileri biraz zor olcak ama bekleyin kurbanlarinizin bilgilerini :))

Back