Ama senin istemene gerek yok ki...
30 şubat yok kiii şubat zaten küçük ayyy
anammm doğruya 28 çekiyo dimiii
ben leoparlı don istiyommmmduy katilim duyyy
ayyyy ne guzel ıpucları verılıyor alınıyor benım kurbanım sadece bana ozel bır ıp ucu verebılırmısureklı gıremıyorum o yuzden hıc bırseyden anlamıyorum tek bıldıgım kendımı ele verdım suan katılı oldugum benı bılıyor herhalde galıba sanırsam
ben küçük notlar yazacagım, mektup yazmayı beceremiyorumm :18::18: sevgili kurbanım senin için bir sakıncası var mıı
17 şubat hediyeleri vermek için erken diilmiii?
geranio'yda msj attım 30 şubat son tarih yapalım şunu diye........
17 si olsa 20 gün kalmış oluyo kadınlar gnüne bu sürede çok geldi bana ne diyorsunuz kızçelerr?
ben miyim acaba?:26:
eğer bensem sıkıntı yok =)
bencede yaaa bide 15i maaş günü ondan sonraya ertelediğim hediyelerim var benim :18:
kızlaaaaarrr benim mektubum şimdiden yarım sayfa oldu bile bu gidişle destan yazıciiimm hihahahaha :126:
ben miyim acaba?:26:
eğer bensem sıkıntı yok =)
bencede yaaa bide 15i maaş günü ondan sonraya ertelediğim hediyelerim var benim :18:
kızlaaaaarrr benim mektubum şimdiden yarım sayfa oldu bile bu gidişle destan yazıciiimm hihahahaha :126:
biz de genelde bişeyi yapmayacaksak 30 şubatta yaparım deriz dee dedim acaba falkon hediyelerin üstüne mi yatmaya çalışıyoo
Bekar kardeşlerim keşke tanıtımlarınıza çeyizinizde ki ufak tefek eksikleri de yazsanız.
Ben aldım ama şuan düşünüyorum ya çeyizde varsa?:26:
Mutfak,yatak odası,banyo gibi...
biz geldikkkkkkkkkk şuan daha iyiym canım teş.ederimhayatta herşey olabilirr
hmm başkasını seviyorsan yapacak bişey yok, inşallah tez zamanda o da seni sever, sonra sonsuza kadar mutluu
ayrıcaa senin üstünü çizmiştim şimdi bir daha çizdimmmmhediyeleri elden veremeyecez malesef
oyyyy kıyamam canımm sanaaasker yolu beklemek ne zordur bilirim, Allahtan benm sevgilim hasta olmamıştı askerdeyken ufak tefek gripler hariç tez zamnda sevdicegine şifalar gelir inşallahh
aaa benim katilim olabilirsin o zamannbende sakaryadan nurdan yaşım daa 28.5
biz senle hep aynı kişilerden şüpheleniyoruz yaaaözelllikler benziyor ya ondan sanırım tonrtiş misin değil misin ona göre söyle de katil şüphelilerimizi paylaşalımm
ayy çok geçmiş olsun canımmmöncelik sende ve bebeginde, güzelce dinlen, bomba gibi uyan uykundan inşallahh
canım benden dolayı 17 sine alınmıştım tabi 17sinde şart değil göndermek 17 sinde gönderimler başlayacak mart ayının ilk haftasına kadar devam edecek gönderim tarihi kişiye bağlı17 şubat hediyeleri vermek için erken diilmiii?
geranio'yda msj attım 30 şubat son tarih yapalım şunu diye........
17 si olsa 20 gün kalmış oluyo kadınlar gnüne bu sürede çok geldi bana ne diyorsunuz kızçelerr?
kem küm şeyy eeeeee
biz geldikkkkkkkkkk şuan daha iyiym canım teş.ederim
canım benden dolayı 17 sine alınmıştım tabi 17sinde şart değil göndermek 17 sinde gönderimler başlayacak mart ayının ilk haftasına kadar devam edecek gönderim tarihi kişiye bağlı
biz geldikkkkkkkkkk şuan daha iyiym canım teş.ederim
canım benden dolayı 17 sine alınmıştım tabi 17sinde şart değil göndermek 17 sinde gönderimler başlayacak mart ayının ilk haftasına kadar devam edecek gönderim tarihi kişiye bağlı
foyanı ortaya çıkardım işteeee
şimdi ceza olarakk bi ipucu daha verr bakalımm kurbanınla ilgiliiişüpheli listemde yukarlarda yer alıyorsun
ayy o da seni seviyormuşş ne güzelllben de neremle dinliyorsam bi anda seni umutsuz aşık ilan ettimm
elden mi vereceksinnayy olurr valaa, adresimi vereyim mi el hemen evdeyimmm yeşil çayım var, meyveli eti formum da var
sen baya zayıfmışsın yaaa, tontiş deil dedikleri sen olsan gerekgerçi true bana da tontiş deilsin dedi, onu sana kaptırmamm
ben leoparlı don istiyommmmduy katilim duyyy
Yazmam mı yawwww yeter ki iste.
Falkon benim katilim bi kere.
ben yazayım hemen sevgili katilimmm
büyük parçalar var bende amaa ufak şeyler eksik genelde benim çeyizimde, ne alırsan makbule geçer yaniii
çok sağol canımGeçmiş olsun canım..
Yaa ben unutmuşum doğru,doğum yaklaştığı için değil mi?
inşallah kuzum hayırlısı olur hakkında teşekkür ederizoohhh iyiymişsiniz çok sevindimmm
bu arada bebişin ismi Elif Nisa ymış yaa, ilerde nasip olurda kızım olursa ben de ya Nisa ya da Nisan koymayı düşünüyorumpek ısındım bebişeee bu sebepleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?