8 haftayi geçik hamileyim. Kalp atışları vardı başta, ama bugün doktorum yok dedi?

hafzboz10

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
15
6
6
44
Bugün doktoruma göründüm bebeğin kalp atışları yok almamiz gerek dedi. Benden önce giren iki kadının da brbegi ölmüş onların da aldı. Benmle beraber aynı anda üc bebeğin ölümu normal midir? Bnde alinmasini istmeedm başka bir hastanede başka bir doktora gittim. Onun da ultrasonu bozuk olduğu için şu an kalp atışları duyulmaz çocuk druyor görününormal gornuyo ama sen yarın erkenden gel bakalim dedi yarın gidicem. Hatalı olup bebeğim yaşıyor olabilir mi? Çok dikkat ettim sürekli yattm ağır kaldirmadm haplari düzenli kullandim. Ve 12 sene sonrasinda hamile kaldim 3-4 sene boyunca çok istedim çok dua ettm. 12 yasindaki oğlumda çok istiyor lütfen dua edin. Yasim 38 .. böyle bir şey yaşayan var mı. Kalbi duyildiktsn sonra duyulmaması da dollenmyle alakali olblir mi

En son kalp atışınu kaçıncı haftada duydunuz ?

Peki kalp atışını duydugunda olumsuz bişey dedi mi hanı yavaş gibi ?
Karından mı duymustunuz birde
Karından duymuştum. Her şey normal dedi ama düşük tehlikesi vardı. Dikkat etmemi söylüyordu aksi bir hareket de yapmadım neden böyle oldu bilmiyorum

Reactions: H E
Karından duymuştum. Her şey normal dedi ama düşük tehlikesi vardı. Dikkat etmemi söylüyordu aksi bir hareket de yapmadım neden böyle oldu bilmiyorum
İnşallah doktorunuz yanlış görmüştür
İnşallah yarın hayırlı haberler alırsınız .
Bende kürtaj olcagım gün benle beraber 5 kişi vardı .
Doktorum 5 gebeden 4 ünde bu sorunla karşılaşıyoruz demişti ..
bu haftalarda oluşan kalp durmaları genellik sağlıksız spermden oluşuyormus ..
inşallah hayırlı haberler alırsın

İnşallah sag olun. Size de geçmiş olsun..

Reactions: H E
Bu konuda bilgim yok Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Ben de yarın 8+2 de dr gidicem her ne kadar stres yapmamaya calissam da biraz tedirginlik hissediyorum. Rabbim bekleyislerimizi hayırla neticelendirsin inşallah

Bu konuda bilgim yok Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Ben de yarın 8+2 de dr gidicem her ne kadar stres yapmamaya calissam da biraz tedirginlik hissediyorum. Rabbim bekleyislerimizi hayırla neticelendirsin inşallah
İnşallah amin

merak ettimde naptiniz dr gittinizmi iyidir insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…