8 haftalıkken kabızlık sorunu yaşıyorum

hurmada bayadır yemiyom haa

öyle zararlı diye biliyorum ben

canım o ne ya ben rusyada yaşıyorum oyuzden bizim ilaçlar farklı bilmiom ne oldgnu(

bunu koyunca kakamız geliyomu simdi?
Niye zararlı olsun ya hu? Ben 14 yıldır müzmin kabızlıkla uğraşıyorum kolonoskopi de oldum cerrahlar proktologlar da gezdim kısaca bağırsak sağlığı üzerine sağlam tecrübe ve bilgim oluştu. Ben sana 10 litre su iç demiyorum ki, ki zaten içemezsin bir yandan tuvaletin gelir.

Yanlış biliyorsun yani, suyu az içersen böyle kabız olursun çokça iç de rahatla inşallah.

her bir saatten bir bir bardak su içiyorum doktor bana fazla suyunda zararlı oldugunu söledi

Çavdarli ve tam tahıllı ekmek vermisti bana doktor
bizim doktor anca bağırır çağırır yav dbsksmsk Kusura bakmayın ama başını veriyo yani burdakiler geçen vajinamda şişmi var diye kontrole gittim neredeyse sövmediyi kaldı birşey olnca hemen doktora gelior herkes diye ee kime gidelim salakmısın ya kime gidebiliriz hamileyiz ve korkuyoruz

her bir saatten bir bir bardak su içiyorum doktor bana fazla suyunda zararlı oldugunu söledi
Ohoo sen öyle atlatamazsın bu kabızlığı. Dik şimdi kafana en az 2 3 bardak suyu bak nasıl gidiyorsun wcye.

Saat başı bir bardak su diye bir şeyi ömrümde ilk kez duyuyorum.

Ayrıca hareketsiz kalmaman lazım hiç değilse evde yürüyüş yap ki bağırsakların çalışsın

çok haklısın valla tüm günü yatıyorum bağırsaklarda halinden memnun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…