Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Niye zararlı olsun ya hu? Ben 14 yıldır müzmin kabızlıkla uğraşıyorum kolonoskopi de oldum cerrahlar proktologlar da gezdim kısaca bağırsak sağlığı üzerine sağlam tecrübe ve bilgim oluştu. Ben sana 10 litre su iç demiyorum ki, ki zaten içemezsin bir yandan tuvaletin gelir.
Yanlış biliyorsun yani, suyu az içersen böyle kabız olursun çokça iç de rahatla inşallah.
Niye zararlı olsun ya hu? Ben 14 yıldır müzmin kabızlıkla uğraşıyorum kolonoskopi de oldum cerrahlar proktologlar da gezdim kısaca bağırsak sağlığı üzerine sağlam tecrübe ve bilgim oluştu. Ben sana 10 litre su iç demiyorum ki, ki zaten içemezsin bir yandan tuvaletin gelir.
Yanlış biliyorsun yani, suyu az içersen böyle kabız olursun çokça iç de rahatla inşallah.
bizim doktor anca bağırır çağırır yav dbsksmsk Kusura bakmayın ama başını veriyo yani burdakiler geçen vajinamda şişmi var diye kontrole gittim neredeyse sövmediyi kaldı birşey olnca hemen doktora gelior herkes diye ee kime gidelim salakmısın ya kime gidebiliriz hamileyiz ve korkuyoruz
Duphalac alın gebelikte kullanılıyor bitkisel bi şuruptur aile hekiminize yazdırabilirsiniz
İçiniz rahat etmezse doktorunuza söyleyin o ne önerirse kullanın