8 haftalıkken kabızlık sorunu yaşıyorum

zatenkirilmisbirkediyim

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2022
665
899
Arkadaşlar kabızlık sorunu yaşıyorum mum gibi ilaçlar olur ya hamilelere zararlı degildir yazıyor uzerinde popoya koyuyorsun 10 dk içinde tualetin geliyor ondan kullanan oldu mu hiç? bi zararını gördünüz mü?

Sabah aç karnına yarım çay bardağı zeytin yağı için. Akşamları da limonlu ılık su için rahatlatır. Gün içinde de bol su için. Kabak salatalık marul tarzı bağırsak çalıştıracak yiyeceklrr yiyin

doktorum yazmadi Ben de istedim kabizlik nedeniyle, onun yerine ayaklarinizin altina tabure koyun klozette ve bol yürüyüs ve bol bol su

Arkadaşlar kabızlık sorunu yaşıyorum mum gibi ilaçlar olur ya hamilelere zararlı degildir yazıyor uzerinde popoya koyuyorsun 10 dk içinde tualetin geliyor ondan kullanan oldu mu hiç? bi zararını gördünüz mü?
Fitil yani. Valla lavmanın gebelikte yasak olduğunu öğrenmiştim fitile de bakmak lazım. Elinizdeki ilacın online prospektüsünü bulup okuyabilirsiniz.

Mantik bu
902ADA12-724C-48C9-88D1-7D00D8362E02.png

Hurma ye her gün her şeyin az çok zararı illa vardır
hurmada bayadır yemiyom haa
Canım boool bol su içmeyi denedin mi yani bardak bardak değil de mesela 1 1.5litreyi dik direk. Gerçekten faydasını görürsün dene bi
öyle zararlı diye biliyorum ben
Duphalac alın gebelikte kullanılıyor bitkisel bi şuruptur aile hekiminize yazdırabilirsiniz
İçiniz rahat etmezse doktorunuza söyleyin o ne önerirse kullanın
canım o ne ya ben rusyada yaşıyorum oyuzden bizim ilaçlar farklı bilmiom ne oldgnu(
bunu koyunca kakamız geliyomu simdi?😅

X