Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özele de gideyimmi bir srkadaim belki ultrason makinesi kaynaklidir dedibaşka doktora da gidin. zaten kalp atışını 7.haftada anca duyuyorlar.
Bence özeldeki bir doktora gidin devletteki makinelere genelde böyle yorumlar geliyor. Hem zaten tek doktorla kalmayın. İnşallah güzelce duyarsınız kalp atışını rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsinÖzele de gideyimmi bir srkadaim belki ultrason makinesi kaynaklidir dedi
Eşim sanki ben suçluymuşm gibi suratıma bakmiyor aradim dedim özele gidelim bi doktor arkadas boyle dedi teli surstima kapadi ne yapacagimi bilmiyorunBence özeldeki bir doktora gidin devletteki makinelere genelde böyle yorumlar geliyor. Hem zaten tek doktorla kalmayın. İnşallah güzelce duyarsınız kalp atışını rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin
Neden suç sende olsun ki aldırış etme. Gerekirse konumuna yakın bir özele sen git bugün geç oldu zaten yarın için randevu al seninle gelirse gelir gelmezse de çok takılma. Devlet Hastanesi'ne kontrole gidenlerde buna benzer durumlar çok duydum bende Bebek istiyorum iki kez kimyasal gebelik yaşadım bunun sebebi ben miyim ya da eşim mi hayır? Her şey Kader.. yasanacaksa yaşanıyor.Eşim sanki ben suçluymuşm gibi suratıma bakmiyor aradim dedim özele gidelim bi doktor arkadas boyle dedi teli surstima kapadi ne yapacagimi bilmiyorun
Canım benim sen de onun telefonunu açma sana böyle hissettirdiği için. Eşin de üzülüyor olabilir ama üzüntüsünü böyle hissettirmemeli. Başka bir hastaneye git durumu anlat. canını sıkmamaya her şeyin iyi olacağına inanmaya çalış eğer yiyecek yemeği varsa doğar o çocukEşim sanki ben suçluymuşm gibi suratıma bakmiyor aradim dedim özele gidelim bi doktor arkadas boyle dedi teli surstima kapadi ne yapacagimi bilmiyorun
benim yaşadığım yerdeki şehir hastanesi özel hastanelerden bile iyi. yaşadığınız şehirde hangi hastane iyiyse ordaki doktorala gidin özel, devlet farketmez.Özele de gideyimmi bir srkadaim belki ultrason makinesi kaynaklidir dedi
Iyiki varsiniz arkadaslar Allah razi olsun bana cok dua edinNeden suç sende olsun ki aldırış etme. Gerekirse konumuna yakın bir özele sen git bugün geç oldu zaten yarın için randevu al seninle gelirse gelir gelmezse de çok takılma. Devlet Hastanesi'ne kontrole gidenlerde buna benzer durumlar çok duydum bende Bebek istiyorum iki kez kimyasal gebelik yaşadım bunun sebebi ben miyim ya da eşim mi hayır? Her şey Kader.. yasanacaksa yaşanıyor.
Yarin insallah esimi ikna edip.gitmeye calisscambenim yaşadığım yerdeki şehir hastanesi özel hastanelerden bile iyi. yaşadığınız şehirde hangi hastane iyiyse ordaki doktorala gidin özel, devlet farketmez.
Iyiki varsiniz arkadaslar Allah razi olsun bana cok dua edin