- Konu Sahibi Mystery1903
Ne güzel iki ogluştan sonra inşallah bana da nasip olur iki oğlum var o isterim bi kızım olsun Allah’ın izniyleArtık öğrendik kız olduğunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel iki ogluştan sonra inşallah bana da nasip olur iki oğlum var o isterim bi kızım olsun Allah’ın izniyleArtık öğrendik kız olduğunu
İns olurNe güzel iki ogluştan sonra inşallah bana da nasip olur iki oğlum var o isterim bi kızım olsun Allah’ın izniyle
Senin erkek bence saglikla dogsunYa rica etsem benim vajinal ultrasona göre 6.hafta ultrasonuma bakabilir misiniz. Bulantım kusmam yok ama halsiz ve iştahsızımEki Görüntüle 2575264
Tutmadi devamlı vajinal baktık 9 . Haftaya kadar ama kız :)Vajinal usg ise erkek karından ise kız teoriye göre ama tutmayanda çöl 11 12 ti bekleyin derim
12 haftada gittik belli değil dedi bir diğer ay gel dedi 16. Hafta olucak o zaman artık kesinleşir inşallah ama şükür bulantı falan kalmadı ama şu sıralar sağ kalçam da ağrı başladı yürütmediği bile olmuyor anlamadımDaha çooook erken
Belirtilerden cinsiyet anlaşılmaz. Tatlı aşerip kızı olan, ekşi aşerip oğlu olan çok tanıdığım var.
Bulantı da tamamen yükselen hormonları vücudunuzun ne kadar tolere edebildiği ile alakalı bir durum.
Kese yuvarlaksa kız uzunsa erkek dediler. Kız kardeşimin eski ultrason fotolarına baktım. Kesesi muz gibi uzun ama kızı oldu.
Teorilere de inanmıyorum artık
ByNkoaLa 6 ay cinsiyet öğrenemedi mesela. Daha yeni öğrendi.
Bende 12.haftamdayım hala öğrenemedim. Bekleyeceğiz
Bulantıyı dibine kadar yaşadım ama şükür kalmadı bende tatlı çikolataya bayılırdım şimdi asla tatlı birşey yiyemiyorum aksine kalça bacak falan yok karnımdan aldım sadece bilmiyorum 16. Hafta çağırdı 12 de göstermediHic boyle seylere kulak asma, inanma derim.
Ye eksiyi dogur ayseyi,ye tatliyi dogur hakkiyi derler cikolata asigi olan ben 5. Ayima kadar cikolatadan tiksindim deli gibi eksi yedim.
Kiz karni yayvan olur anne kalcadan kilo alir derler o sekilde kilo aldim.
Kiz bebek mide bulandirir erkek bebek uyku yapar derler hamileligimin basindan beri hala midem bulanir
Sonuc erkek
Herkes sizin tahmin edebileceğinizi söylüyor lütfennnnn banada bir tahminde bulunurmusunuzz lütfennn 1. Gönderdiğim fotograf vajinal ultrason 6. Haftalarındaydı 2. Fotografta karından bakıldı 7. Haftalarındaydı hayırlısı neyse o olsun inşallahhhh ama çoooook merak ediyorum dört gözle cevabınızı bekliyorumLÜTFENNNNNKarındansa kız vajinal ise erkek kaç haftalık burda 11 yada 12 haftada nub tahmini yaparım paylaşırsanız
Merhabalar uzun bir zaman geçmiş ama bebeğiniz kız mı oldu acaba teoriye göre kız gibiHerkes sizin tahmin edebileceğinizi söylüyor lütfennnnn banada bir tahminde bulunurmusunuzz lütfennn 1. Gönderdiğim fotograf vajinal ultrason 6. Haftalarındaydı 2. Fotografta karından bakıldı 7. Haftalarındaydı hayırlısı neyse o olsun inşallahhhh ama çoooook merak ediyorum dört gözle cevabınızı bekliyorumLÜTFENNNNN
Evet kızMerhabalar uzun bir zaman geçmiş ama bebeğiniz kız mı oldu acaba teoriye göre kız gibi
Bana da bakar mısınız acabaTabiki en onemlisi saglikli olmasi ben 15.haftada öğrendim
Bana da bakar mısınızz lütfenBanada bakar misiniz lutfennnn. Sizi cok aradim burda buldum noooluuuurrrrr