- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.667
- Konu Sahibi Mystery1903
Benimde oyleydi sizin gibi oglum olackBulantı var agızım zehir gihi ama kusmuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde oyleydi sizin gibi oglum olackBulantı var agızım zehir gihi ama kusmuyorum
Hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda sadece merak ediyor işte insan ondanBenimde oyleydi sizin gibi oglum olack
Tabiki en onemlisi saglikli olmasi ben 15.haftada öğrendimHayırlısı bakalım sağlıklı olsunda sadece merak ediyor işte insan ondan
Karındansa kız vajinal ise erkek kaç haftalık burda 11 yada 12 haftada nub tahmini yaparım paylaşırsanızÇok minik ama
Yok 7 haftalık burda ilki vajinaldı o zaman 5 haftalıktı en son bu resimdekiydi perşembe yine gidicem 8+5 olucak o zaman erken ama işte merak ettim :)Karındansa kız vajinal ise erkek kaç haftalık burda 11 yada 12 haftada nub tahmini yaparım paylaşırsanız
Bende fenayım bulantılar hat saffa da ama kusamıyorum ağzım zehir canım hiçbirşey istemiyor bi elma çubuk kraker falan yiyorum sıkça tatlı çok severdim şimdi hiç aklıma gelmiyor hayırlısıyla bi 3. Aya gelsem rahatlıc
Aynen öyleyim inşallah azalıcak zamanlabende hala tatli yiyemiyorum hala kusuyorum ama o 8. Haftamdaki gibi degilim 24 saat durmayan bi bulanti vardi gozumacilmiyodu. Bence rahatlicaz insallah
Ya rica etsem benim vajinal ultrasona göre 6.hafta ultrasonuma bakabilir misiniz. Bulantım kusmam yok ama halsiz ve iştahsızım5 yada 6 hafta usg varsa paylaşın yada 11 yada 12 hafta oldugunuzda paylaşın nub uygunsa kız yada erkekse tahmin ederim
Erkek olabilirYa rica etsem benim vajinal ultrasona göre 6.hafta ultrasonuma bakabilir misiniz. Bulantım kusmam yok ama halsiz ve iştahsızımEki Görüntüle 2575264
Bana da hep erkek gibi geliyor ama vajinal ultrasona göre ters mi çevirmeliyim yani ultrasonla vajinal ultrason sağ sol çatışması yaşıyorum şuanErkek olabilir
Karşına al usg yi vajinal sağ erkek sol kız senin sağda hayırlı evlat olsunBana da hep erkek gibi geliyor ama vajinal ultrasona göre ters mi çevirmeliyim yani ultrasonla vajinal ultrason sağ sol çatışması yaşıyorum şuan
Mesela ben iki oğlumda ekşi yiye yiye bir hal.oldumDaha çooook erken
Belirtilerden cinsiyet anlaşılmaz. Tatlı aşerip kızı olan, ekşi aşerip oğlu olan çok tanıdığım var.
Bulantı da tamamen yükselen hormonları vücudunuzun ne kadar tolere edebildiği ile alakalı bir durum.
Kese yuvarlaksa kız uzunsa erkek dediler. Kız kardeşimin eski ultrason fotolarına baktım. Kesesi muz gibi uzun ama kızı oldu.
Teorilere de inanmıyorum artık
ByNkoaLa 6 ay cinsiyet öğrenemedi mesela. Daha yeni öğrendi.
Bende 12.haftamdayım hala öğrenemedim. Bekleyeceğiz
Kız heralde göstermediğine göreMesela ben iki oğlumda ekşi yiye yiye bir hal.oldum
Bunda da tatlıya abandım resmen tatlı ve tuzlu yiyordum
Ama göbek deliği teorisine inancım tam oldu göbek deliği aşağıya bakıyorsa kız yukarı doğruysa erkek diyorlardı inanmıyordum ama cidden eskiler öyle biliyormuş hamile olanın cinsiyetini
Babannem hemen göbek deliğime baktı
6 ay beklemek ben
Canim cin takvimi yap bence cikiyo simdiye kadar kime yaptysam cikti tabi Allah ne derse o olur bide keseye bak kese uzunsa erkek yuvarlaksa kiz8 haftalık hamileyim ama cinsiyetini çok merak ediyorum sürekli mide bulantım var hiçbirşey yemek istemiyorum özellikle tatlı hiç yemiyorum tuzlu yiyorum çubuk kraker tarzı sıkça elma yiyorum ve bel ağrım çok oluyor halsizlikde fazlasıyla yardımcı olabilir misiniz ki acaba
Banada bakar misiniz lutfennnn. Sizi cok aradim burda buldum noooluuuurrrrr5 yada 6 hafta usg varsa paylaşın yada 11 yada 12 hafta oldugunuzda paylaşın nub uygunsa kız yada erkekse tahmin ederim
Amin çok teşekkür ederim yanıtınız için sağlıklı olsun daKarşına al usg yi vajinal sağ erkek sol kız senin sağda hayırlı evlat olsun
Artık öğrendik kız olduğunuKız heralde göstermediğine göre