Merhaba arkadaşlar 8 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışını bir hafta önce duydum ama ne mide bulantısı ne bas dönmesi ne başka birşey 4 gün öncesine kadar bazen kasiklara ağrı girerdi kaç gündür yok goguslerim çok serti ama şimdi biraz hafiften yumuşadı cumtai günü randevum korkuyorm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 haftalık gebeyim ama belirtim yok
- Konu Sahibi Ekrudogru
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- belirti yaşayanlar gebelik hamilelik acil
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Eylül 2022
- 2.502
- 1.656
- 63
- 32
Kasik ağrınız normal kanama olmadığı sürece yerleşme ağrısı çekiyorsunuz yavaş yavaş o ağrılarız gececektir belirtide olmak zorunda değil benimde yoktu belirtim belirti olmayınca sağlıklısız bir gebelik olarak düşünmeyinMerhaba arkadaşlar 8 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışını bir hafta önce duydum ama ne mide bulantısı ne bas dönmesi ne başka birşey 4 gün öncesine kadar bazen kasiklara ağrı girerdi kaç gündür yok goguslerim çok serti ama şimdi biraz hafiften yumuşadı cumtai günü randevum korkuyorm
İlk gebeligim 3 senedir bu anı bekliyordum tecrübesizimKasik ağrınız normal kanama olmadığı sürece yerleşme ağrısı çekiyorsunuz yavaş yavaş o ağrılarız gececektir belirtide olmak zorunda değil benimde yoktu belirtim belirti olmayınca sağlıklısız bir gebelik olarak düşünmeyin
- 15 Eylül 2022
- 2.502
- 1.656
- 63
- 32
Hiç sıkıntı etme kalp atışını duymussun folik asidi aksatma hayırlı olsunİlk gebeligim 3 senedir bu anı bekliyordum tecrübesizim
- 14 Temmuz 2023
- 2.915
- 2.983
- 53
- 22
Hayirli olsun bende 6+5 dun kalp atisini gordum. Bende de çok belirti yok gogus agrisi ve. Ani kalktigimda bas donme ve goz kararmasi oluyor. Merak etme illa olucak diye bisey yok.Merhaba arkadaşlar 8 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışını bir hafta önce duydum ama ne mide bulantısı ne bas dönmesi ne başka birşey 4 gün öncesine kadar bazen kasiklara ağrı girerdi kaç gündür yok goguslerim çok serti ama şimdi biraz hafiften yumuşadı cumtai günü randevum korkuyorm
Bunlar normal şeyler, kasıklara ağrı haftalarca girebilir hazırlıklı olmalısın. Folik asit verdiyse doktorun kullanmaya devam , yukarı uzanma ve asla kendini yorma, ağır hiç bir şey taşıma. Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar 8 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışını bir hafta önce duydum ama ne mide bulantısı ne bas dönmesi ne başka birşey 4 gün öncesine kadar bazen kasiklara ağrı girerdi kaç gündür yok goguslerim çok serti ama şimdi biraz hafiften yumuşadı cumtai günü randevum korkuyorm
Çok teşekkür ederim dikkat ediyorum kasik ağrısı sürekli olmak zorunda değil dimi 4 gündür kesildi çünküBunlar normal şeyler, kasıklara ağrı haftalarca girebilir hazırlıklı olmalısın. Folik asit verdiyse doktorun kullanmaya devam , yukarı uzanma ve asla kendini yorma, ağır hiç bir şey taşıma. Hayırlı olsun
- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
İnanın böyle vesvese vereceğime belirti yaşamayı kusmayı tercih ederimHiç belirti yaşamayan öyle doğuran çok arkadaşım oldu bende tüm belirtiler kusmalar 10. Haftada başladı her sabah kusuyorum ama çoğu arkadaşım hiç anlamamış bile hamile olduklarını ne güzel ya
- 15 Eylül 2022
- 2.502
- 1.656
- 63
- 32
Canım mantıklı mı cumlen şimdi düşünsene yediğini çıkarıyorsun doğru düzgün beslenemiyorsun bunun için ilaç kullanıyorsun ne gerek var bir gram kusma mide bulantısı ne bilim hiç birşey yaşamadım etrafimdakiler benim.yerimde olmak çok istediler şuan 33 haftamdayim çok şükür çok güzel bir gebelik geçirdim daha ne olsunİnanın böyle vesvese vereceğime belirti yaşamayı kusmayı tercih ederim
İnşallah bende de sorun yoktur Allah razı içim azda olsa ferahladi biran önce hastaneye gidp tam emin olsam rahatlicam (Eltim 15 haftalık hamile ve hiçbir belirtisi yok hiçbir sorunda yok bebiş sağlıklı. Sanki hamile değilmiş gibi çok rahat bir hamilelik geçiriyor olabilir bu bünyeden bünyeye değişir
Dışardan okuyunca tabiki değil inanın bana ben3 yıldır bekledim ne yollardan gectigimi bir Allah bir ben bilirim heran bir korkuyla yaşıyorum böyle vesvese vermek gerçekten iğrenç birşey ya da haklısınız rahat hamilelik kim istemez ki işte ilk olunca insan hiç birşey bilmiyor birde o kadar beklemenin heycani ve korkusuCanım mantıklı mı cumlen şimdi düşünsene yediğini çıkarıyorsun doğru düzgün beslenemiyorsun bunun için ilaç kullanıyorsun ne gerek var bir gram kusma mide bulantısı ne bilim hiç birşey yaşamadım etrafimdakiler benim.yerimde olmak çok istediler şuan 33 haftamdayim çok şükür çok güzel bir gebelik geçirdim daha ne olsun
- 27 Ağustos 2016
- 205
- 215
- 103
Anlıyorum beklemişsiniz kaygılanmanız normal ama tadını çıkarmaya bakın. Eltim her işi yapar hareketlidir aman hamileyim dikkat edeyim gibi bir düşünceside yok tabi eskiye göre daha özenli hareket ediyor ama genel olarak rahat hep ben uyarırım aman öyle yapma dikkat et diye. Her insan farklı. Her hamilelikte farklı belki daha sonra tekrardan çocuk istediğiniz zaman değişik belirtiler yaşayacaksınız. Annem üç hamileliğinde de farklı belirtiler yaşamış. Siz rahatlığınızın keyfine bakın. Stresten uzak olmanız en iyisiİnşallah bende de sorun yoktur Allah razı içim azda olsa ferahladi biran önce hastaneye gidp tam emin olsam rahatlicam (
- 15 Eylül 2022
- 2.502
- 1.656
- 63
- 32
Bak ne güzel o kadar beklemişsin rabbim nasip etmis kalp atışını duymussun zor gunler geçmiş çok şükür bol dua bol sabır ve hamileliğinin keyfini çıkar çünkü Bebek büyüdükçe uyumak bile işkence oluyorDışardan okuyunca tabiki değil inanın bana ben3 yıldır bekledim ne yollardan gectigimi bir Allah bir ben bilirim heran bir korkuyla yaşıyorum böyle vesvese vermek gerçekten iğrenç birşey ya da haklısınız rahat hamilelik kim istemez ki işte ilk olunca insan hiç birşey bilmiyor birde o kadar beklemenin heycani ve korkusu
Çok haklısınız Allah razı olsun dualarınızı lütfen eksik etmeyinBak ne güzel o kadar beklemişsin rabbim nasip etmis kalp atışını duymussun zor gunler geçmiş çok şükür bol dua bol sabır ve hamileliğinin keyfini çıkar çünkü Bebek büyüdükçe uyumak bile işkence oluyor
Hayır sürekli olacak diye bir şey yok.. İlerleyen haftalarda artacak rahim büyüyor ve ilerleyen aylarda ise yukarı çıkıyor.. Sakin kalıp 12 haftayı güzel tamamlarsan rahatlarsın..Çok teşekkür ederim dikkat ediyorum kasik ağrısı sürekli olmak zorunda değil dimi 4 gündür kesildi çünkü
- 24 Mart 2022
- 1.549
- 973
- 53
- 32
Kaç haftalıksiniz ne belirtileriniz var anliyamadimArkadaşlar merhaba bende tüp bebek ile hamile kaldım değeelrim Çok ŞÜKÜR iyiydi ama belirti olarak bazı ufak tefek şeyler var ama göğüs ağrısı büyümesi vs yok ednişe ediyorum bu hemen olmalımıydı sağlıcakla kucanıza alın bebişlerinizi Çok Aminnn