8 haftalık gebelik lekelenme

NuNurNur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2024
75
41
3
24
Merhaba kizlar 8 haftalık gebeligim var dün sabah uyandığımda kahve tonu leke gelmiş bugün birazdaha var çok değil ama yinede koruyorum doktor normaldir fitili aktif kullanıp 5 e çıkaracağımı söyledi normalde gün içinde 4 adet kullaniyorum kullanıyordum aranızda benim gibi olanlar varmı

Merhaba kizlar 8 haftalık gebeligim var dün sabah uyandığımda kahve tonu leke gelmiş bugün birazdaha var çok değil ama yinede koruyorum doktor normaldir fitili aktif kullanıp 5 e çıkaracağımı söyledi normalde gün içinde 4 adet kullaniyorum kullanıyordum aranızda benim gibi olanlar varmı
Çok normal herkeste belli haftalarda lekenme hatta kanama bile olabiliyor ama böyle durumlarda özellikle dinlenme öneriliyor çok ayağa kalkmamaya çalış💕🫶🏻

Bende yaşadım 6.haftaydi sanırım su gibi kahverengi akıntı yaşadım çok korktum, 5 gün yatak istirahati progestan fitil ve iğne ile topladı çok şükür 🙏 10.haftadayiz tekrarlamadi ama bende kendimi yormamaya alıştım o arada, en ufak fiziksel, uykusal zorlanmada vücudunuzun ihtiyacını verin dinlenin uyuyun bol bol su tüketin, sağlıkla geçecektir bu günlerde 💗🤗

Back
X