Arkadaşlar merhaba bununla alakalı bir konu açtım zaten ama bir de bunu burdan sormak istiyorum.. Eğer şuan bi hamilelik söz konuysa ki insallah degildirim 8 haftalık..İdrar testi yaptım 8 tane negatif çıktı..
8 haftalık gebelik idrar testinde çıkarmı kesin olarak ve net bir kırmızı şeklindemi çıkar..
Lütfen cevaplarınızı bekliyorumm
8 haftalık hamileleik idrarda çıkar. neden istemiyorsun anlamadım, adetin kaç gün geçikti??
Canım sen bir doktora gitsene 2,5 ay çok değil mi adet gecikmesi için. Ailenden çekiniyorsan kıy parana özel muayenehaneye git. önemli konular.hamile değilsinidr ama başka bir sorunun olabilir.
Hamile olsan mutlakacikardi.uzun bir gecikme olmus. Doktora gorunmelisin. Nisanlina da soyle. Korunun bundan sonra
Tabi ki çıkar benim ki 4.haftada çıktı
Normal sat a uygunsa cikar
Fakat gec dollenme ise cikmaz canim
Benim.12 gun adetim.gecmisti ve cikmamisti kanda 26 cikmisti
Adet olmam.gereken gunlerdw yumurtlamisim
cevabın icin cok tesekkur ederim.. En son testi olaydan yani iliskiden (iliski olmadı sadece spermin bulastıgından suphe ediyorum ama) 8 hafta sonra yaptım.. Yani eger gebelik soz konusuysa 8 haftalıktı yaptıgımda ve tek cizgiydi.. Suan 9 hafta 1 gun oldu.. Tekrar test yapcam insallah tek cizgiyi gorurum tekrar.. Ve bir sorum daha var: Bundan sonra 2.cizginin koyu olması gerekir dimi silik bile olmaz yani
Cevabın icin cokk tesekkur ederimm.. Dedigim gibi en son testi olaydan yani iliskiden (iliski olmadı sadece spermin bulastıgından suphe ediyorum ama) 8 hafta sonra yaptım.. Yani eger gebelik soz konusuysa 8 haftalıktı yaptıgımda ve tek cizgiydi.. Suan 9 hafta 1 gun oldu.. tekrar test yapcam.. artık belli olur diye dusunuyorum.. Bu arada son adetimi 11 agustosta gordum.. Bundan sonra yapcagım testte 2.cizginin koyu olması gerekir dimi silik bile olmaz yani
Yok canım korkma hiç bişey yoktur rahat ol,stresten dolayı reglin gecikmiştir...
Tabi ki çıkar benim ki 4.haftada çıktı
Hamile olma.ihtimalin soz konusu bile degil.ozaman
Ben yorumi yazarken ahrintili okumamisim.sanirim
Ya cokkk tesekkur ederim Allah razı olsun gonlunuze mutsuzluk huzursuzluk korku girmesin insallah.. Icimi oyle rahatlattınki ablacım.. Bir hata yaptım bir daha asla olmayacak iste bu korku beni mahvetti kac aydır diyebilirimm.. Cok cok sagoll
Ah ah ne gunlerdi:)
Ne demek canım benim hayat senin hayatın istediğin gibi yaşa,ama eğer ilişkiye girerseniz de korunun tabi ki aman haa..sormak istediğin bişey olursa burdayım
Sorma canım benim yaa şimdi 1 yaş heyecanlarımız başladı :)
Ne demek canım benim hayat senin hayatın istediğin gibi yaşa,ama eğer ilişkiye girerseniz de korunun tabi ki aman haa..sormak istediğin bişey olursa burdayım
Sorma canım benim yaa şimdi 1 yaş heyecanlarımız başladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?