• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 8. Haftada düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mariaa01

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
80
27
3
28
Merhaba ben 8+1 de düşük yaptım kan pıhtılaşması olsa daha erken düşük yapardım.. eşimle iliskiden sonra kanamam oldu ve 2 gün içinde düşük yaptım.. o haftaya kadar hiç kanamam olmamıştı ve gelisimi gayet iyi gidiyordu... ben halâ sebebini merak ediyorum tahminlerinizi alabilir miyim

Ilk 10 hafta ilişki önermiyorlar normalde hamilelikte.sizin de bebek aşağıdaysa düşük tehlikeniz belki de vardı.. ilişkiye girince tetiklemiş olabilir.yeni hamileliklerde ilişkiye girmemek gerekiyor.benim doktorum öyle diyordu

Ilk 10 hafta ilişki önermiyorlar normalde hamilelikte.sizin de bebek aşağıdaysa düşük tehlikeniz belki de vardı.. ilişkiye girince tetiklemiş olabilir.yeni hamileliklerde ilişkiye girmemek gerekiyor.benim doktorum öyle diyordu
Canım yani plesanta biraz aşağıda ise birlesme sonrasi bu yuzden mi düşük oldu

Pihtilasma 5 6 haftalıkken kese görünmeden düşük oluyo rahim agzi yetmezliginde de 20. Haftada falan tehlike arz ediyo diye biliyorum ... kan uyusmazligi da yok
Sıkıntı varmıydı normalde doktorunuz düşük tehlikeniz var demismiydi

Ben iki defa 9. Haftalarda düşük yaptım sebep kan pihtilasmasi
Bir tanıdığım hem düşük hem erken doğum yaptı 25 haftalikti sanirim sebep kan pihtilasmasi ve rahim ağzı yetmezligi
Yani haftayla alakası yok
Çok geçmiş olsun inşallah birdaha yasamazsiniz

Ilk gebelikler düsukle sonuclanabiliyo bu iliskiden kaynaklida olabilir bebegin sagliksiz olduguyla alakalida olabilir bunu bilemeyiz...
Pihtilasma testi yaptirin isterseniz iciniz rahat edicekse bidahaki gebelikten once onleminizi almis olursunuz.
Ilk 3 ay iliski yasamamak en dogrusu buda aklinizda olsun gecmis olsun😕

Merhaba ben 8+1 de düşük yaptım kan pıhtılaşması olsa daha erken düşük yapardım.. eşimle iliskiden sonra kanamam oldu ve 2 gün içinde düşük yaptım.. o haftaya kadar hiç kanamam olmamıştı ve gelisimi gayet iyi gidiyordu... ben halâ sebebini merak ediyorum tahminlerinizi alabilir miyim

doktora cinsel ilişkiye girip giremeyeceğini sormuş muydun?
Bana doktorum ilk 12 hafta izin vermişti mesela. Bunu sormanız gerekiyor.

Ben iki defa 9. Haftalarda düşük yaptım sebep kan pihtilasmasi
Bir tanıdığım hem düşük hem erken doğum yaptı 25 haftalikti sanirim sebep kan pihtilasmasi ve rahim ağzı yetmezligi
Yani haftayla alakası yok
Çok geçmiş olsun inşallah birdaha yasamazsiniz
Nasil öğrenebilirim pihtilasma olup olmadigini

Ilk gebelikler düsukle sonuclanabiliyo bu iliskiden kaynaklida olabilir bebegin sagliksiz olduguyla alakalida olabilir bunu bilemeyiz...
Pihtilasma testi yaptirin isterseniz iciniz rahat edicekse bidahaki gebelikten once onleminizi almis olursunuz.
Ilk 3 ay iliski yasamamak en dogrusu buda aklinizda olsun gecmis olsun😕
Teşekkür ederim pihtilasma testini nereden yatırabilirim hangi bölüm

Korunmasız ilişki mi oldu?
Sperm içindeki bir madde rahim kasılmasına sebep oluyormuş. Doktor bana 12 hafta ilişki yasak 12.haftadan sonra prezervatifle korunun dedi.

Back
X