8. HAFTA

ozlemklc

minik bebeğim :)
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
6
5
3
36
Merhaba kızlar,
Bende yeni katıldım sayfaya.
doktoruma gore bebegim 8 HaftA 3 gunluk. Benim tahminim 1 ay 3 haftalik falandir. Benim sorum şu ultrasonda kalp atışını goruyoruz yalniz dinlemek istedigimizde doktorum daha cok kucuk o yuzden bidahakine dinleyelim dedi. Bir sıkıntı var mi yok mu aklima takildi. 2. Sorum ise bebek suan gebelik kesesi icinde hafif asagida. doktor sancin var mi deDi. Allah a cok sukur sancim yok. Olabildigince dikkat etmeye calisiyorum. Sizce bunda tehlikeli bi durum olabilir mi? Normal mi?
Sevgiler.

Öncelikle hayırlı olsun bebisin bu haftalar da dinlemis olman gerekiyor kalp atışını ama birde aşağıda durmasi tehlikeli oldugunu hic duymadim öyle bir şey olsa dk söylerdi zaten istersen baska dk git kalp atışlarını dinle rahatlamis olursun hem

Merhaba kızlar,
doktoruma gore bebegim 8 HaftA 3 gunluk. Benim tahminim 1 ay 3 haftalik falandir. Benim sorum şu ultrasonda kalp atışını goruyoruz yalniz dinlemek istedigimizde doktorum daha cok kucuk o yuzden bidahakine dinleyelim dedi. Bir sıkıntı var mi yok mu aklima takildi. 2. Sorum ise bebek suan gebelik kesesi icinde hafif asagida. doktor sancin var mi deDi. Allah a cok sukur sancim yok. Olabildigince dikkat etmeye calisiyorum. Sizce bunda tehlikeli bi durum olabilir mi? Normal mi?
Sevgiler.
Hayırlı olsun. Kalp atışını 7+4te dinlemistik. Ama sesi acmasada ekranda yanıp sönüyor öyle görmüştür dinletmemistir belki. Ayrıca bebek zaten 20.haftalarda ancak göbek hizasına ulaşıyor. Öncesinde aşağıda zaten. Ndn öyle bsy söyledi acaba

Merhaba kızlar,
Sevgiler.
Doktor baştan sagma iş yapmis coktan dinlrmis olman gerekirdi kalp atisini ayrica asagida olmasi bir sorun teskil etmiyor ama sen genede ilk 3 ay cok dikkat et canim. Ve mumkunse baska doktora git kalbinide dinletsin..

Teşekkür ederim kızlar biraz rahatladim. Tehlikeli bir durum olsa doktor evet soylerdi diye dusundum bende ama aklima takilmadi da degil. asagida olmasi baya korkuttu bir sonraki kontrolde daha da rahatlayacagim ins. Kalp atisini ekranda gosterdi. Ins bi sorun cikmaz. Baska bi doktoroda gorunmeye calisacagim

Ekranda gostermisti ama o sesi duymak kadar guzel bir sey yok ben oturup aglamistim resmen :)

Bencede kalp atisi dinletmeliydi biraz bastan savmis dr sallamis bence canim..

Back