Merhabalar 8 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim ve bir süredir devam eden ağrısız koyu renk kanamam mevcut. Her kanamanın peşinden kalp atışlarını dinliyoruz. Bebekler sağlıklı kanama alanı bebeklerden uzak ve ufak göründü. Böyle sorunlar yaşayıp doğum yapabilen var mı. Varsa bana da yardımcı olur musunuz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8. Hafta ikiz gebelikte kanama
- Konu Sahibi Mandown
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelik #ikizbebek #kanamaalani
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2019
- 5.669
- 1
- 5.314
- 198
Allah'ım hayırlısıyla ıkısını de kucagına almayı nasip etsin saglıkla.. sanırım cogul gebelık yasayıp kanaması olmayan cok nadırdır.. kanama alanı keseden uzaksa bişi olmuyor dıye bılıyorum ama sen yıne de dınlen. Bosver ısı gücu. Calısıyorsan da bıraz izin alıver:) Dr bi sorun gormuyorsa yoktur korkup stres yapma :)Merhabalar 8 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim ve bir süredir devam eden ağrısız koyu renk kanamam mevcut. Her kanamanın peşinden kalp atışlarını dinliyoruz. Bebekler sağlıklı kanama alanı bebeklerden uzak ve ufak göründü. Böyle sorunlar yaşayıp doğum yapabilen var mı. Varsa bana da yardımcı olur musunuz.
- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
Ben varım. Tam 8. Haftada pıhtı attım. Kanama alanı iki kesemin ortasındaydi. Ben pıhtınin büyük kısmını atmıştım. Kalan kısmı da sadece 12 saat süren bir kanama yaptı. Çok şükür bir daha tekrarlanmadi. Bir hafta sonra gittiğim de kesenin biri yukarı çıkarak tamamen alandan uzaklaşmış olmuştu. Birkaç hafta sonra da vücudun tamamen emdiği alanın kalmadığını söylemişti doktor. Kan sulandırıcı kullanmama rağmen bunu yaşadım. İkizlerim 37+3 te normal tek bebek kilosunda sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiler. 25 aylık oldularMerhabalar 8 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim ve bir süredir devam eden ağrısız koyu renk kanamam mevcut. Her kanamanın peşinden kalp atışlarını dinliyoruz. Bebekler sağlıklı kanama alanı bebeklerden uzak ve ufak göründü. Böyle sorunlar yaşayıp doğum yapabilen var mı. Varsa bana da yardımcı olur musunuz.
Perinatoloji Uzmanına gittik bugün kanama alanı cok az ve keselerin dışında kalıyor dedi. Adet sancılarım oluyor. Aktif kanama geçti ama lekelenmeler henüz geçmedi. Cok üzülüyorumAllah'ım hayırlısıyla ıkısını de kucagına almayı nasip etsin saglıkla.. sanırım cogul gebelık yasayıp kanaması olmayan cok nadırdır.. kanama alanı keseden uzaksa bişi olmuyor dıye bılıyorum ama sen yıne de dınlen. Bosver ısı gücu. Calısıyorsan da bıraz izin alıver:) Dr bi sorun gormuyorsa yoktur korkup stres yapma :)
İşte keşke üzülmeyip akışına bırakabilsem. İçim acıyor.canım yanıyor. Bir de psikolojik olarak zor ve bol ağlamalı günler geçiriyorum. Onun etkisi var mı bilemiyorumUzulme benimde cok kanamalarim oldu. Bebegim saglikla dogdu.
- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.546
- 108
Tam 7 hafta boyunca surekli lekelenme ve koyu renkli kanama ile atildi vucuttan kanama alani hatta alanlari diyeyim ve keselerde buyuktu endise etmeyin bol istirahat bol su ve bol sakinlik. 9.haftada basladi 16.haftad sonlandi kanama ve cok sukur sonrasinda bir sorun olmadiMerhabalar 8 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim ve bir süredir devam eden ağrısız koyu renk kanamam mevcut. Her kanamanın peşinden kalp atışlarını dinliyoruz. Bebekler sağlıklı kanama alanı bebeklerden uzak ve ufak göründü. Böyle sorunlar yaşayıp doğum yapabilen var mı. Varsa bana da yardımcı olur musunuz.
Bir şey sorabilir miyim? Kanama ağrısız oluyor ancak kanamadan sonra lekelenme olduğu vakit göbek deliğinden içeri ağrılar içeri ağrılar oluyor. Böyle bir şey yaşadınız mıTam 7 hafta boyunca surekli lekelenme ve koyu renkli kanama ile atildi vucuttan kanama alani hatta alanlari diyeyim ve keselerde buyuktu endise etmeyin bol istirahat bol su ve bol sakinlik. 9.haftada basladi 16.haftad sonlandi kanama ve cok sukur sonrasinda bir sorun olmadi
- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.546
- 108
Kanama alanindan kaynakli agrilar hatta baski hissi olabiliyor siddetli olursa ya da her zamankinden farkli olursa mutlaka doktorunuza gorunun. Agri rahmin buyumesiyle alakali daha cok bahsettiginiz agriBir şey sorabilir miyim? Kanama ağrısız oluyor ancak kanamadan sonra lekelenme olduğu vakit göbek deliğinden içeri ağrılar içeri ağrılar oluyor. Böyle bir şey yaşadınız mı
Merhaba herkese
Bugün devlet hastanesine gittim ve moralim bozuldu. Yani devlet hastanesine gidip de mutlu çıktığım bir günüm olmadi ama yani özemdeki doktorum bile devletten de takip al diyor mecburen gidiyorum umarım Çapa'da da benzer durum yaşamam orada iyi insanlarla karşılaşırım.
Doktor bey amca içeri girdim daha şikayetin ne dedi bende hamileyim üçüz bebeklere dedim burada senin için yeterli imkan yok çapa veya cerrahpasaya git, zaten devlet üçüz bebek olayını desteklemiyorum bebeklerden birini iğneyle alsınlar senden sende rahatlarsın dedi. Ben dedim pardon? Devlet hastaneleri üçüz bebekleri desteklemiyor birinin hayatini sonlandırıp alacaklar diye cevap verdi. Dedim peki buna kim karar veriyor ben izin verdim mi ki kim alıyor çocuğu bana sormadan? Bunun üzerine de git konuş sana da mantıklı gelecek, sen bana neden geldin onu söyle dedi. Dedim kan testleri için çünkü Çapa 12 haftadan önce gebe kontrol etmiyoruz dedi telefonda. Bunun üzerine tamam testleri veriyorum git hepsini yaptır 12. Haftada geç kalma git 14e kadar aldırmanlazım tekini
Hayır aldırmayacağım yani soruyorum sorun var mı yok hepsi iyi elleri kolları hareketli diyor. Neden alınsın o zaman zaten
Iki tanesi 8+6 bir tanesi 8+4 gözüküyor hepsi 9 haftalık gelişimleri oldukça iyiymiş ama ne bir resim ne bir şey sadece mutsuzluk ve olumsuz konuşmalar ile uğurladılar beni Allah'ım sonraki devlet hastanesi serüvenim böyle olmaz inşallah
Çok morali bozuluyor insanin
Bugün devlet hastanesine gittim ve moralim bozuldu. Yani devlet hastanesine gidip de mutlu çıktığım bir günüm olmadi ama yani özemdeki doktorum bile devletten de takip al diyor mecburen gidiyorum umarım Çapa'da da benzer durum yaşamam orada iyi insanlarla karşılaşırım.
Doktor bey amca içeri girdim daha şikayetin ne dedi bende hamileyim üçüz bebeklere dedim burada senin için yeterli imkan yok çapa veya cerrahpasaya git, zaten devlet üçüz bebek olayını desteklemiyorum bebeklerden birini iğneyle alsınlar senden sende rahatlarsın dedi. Ben dedim pardon? Devlet hastaneleri üçüz bebekleri desteklemiyor birinin hayatini sonlandırıp alacaklar diye cevap verdi. Dedim peki buna kim karar veriyor ben izin verdim mi ki kim alıyor çocuğu bana sormadan? Bunun üzerine de git konuş sana da mantıklı gelecek, sen bana neden geldin onu söyle dedi. Dedim kan testleri için çünkü Çapa 12 haftadan önce gebe kontrol etmiyoruz dedi telefonda. Bunun üzerine tamam testleri veriyorum git hepsini yaptır 12. Haftada geç kalma git 14e kadar aldırmanlazım tekini
Hayır aldırmayacağım yani soruyorum sorun var mı yok hepsi iyi elleri kolları hareketli diyor. Neden alınsın o zaman zaten
Iki tanesi 8+6 bir tanesi 8+4 gözüküyor hepsi 9 haftalık gelişimleri oldukça iyiymiş ama ne bir resim ne bir şey sadece mutsuzluk ve olumsuz konuşmalar ile uğurladılar beni Allah'ım sonraki devlet hastanesi serüvenim böyle olmaz inşallah
Çok morali bozuluyor insanin
Öncelikle Allah bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah. Drlar hiç çoğul gebelik sevmiyorlar. O yüzden birini aldırmak istemiştir. Böyle örnek de hoş değil ama bir yakınım tüp bebekle 3 üz gebe kalmıştı. Hepsine bakamam diye birini aldırdı. Sonra diğerlerini de kaybetti. Gerçekten inançları olan drlar ile takibinizi devam ettirmelisiniz.Merhaba
Yanlışlıkla buraya yazmışım ben kusura bakmayın şimdi siliyorum hepsini. Bende çoğum gebelik yaşıyorum kanamam yok ama başka sorunlar var umarım hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi sağlıkla
Hayır hic şiddetli değil arada kramplar giriyor gidiyor o hamile kaldığımdan beri vardı son 1 haftadır göbek deliğinden içeri ağrım var. Muhtemelen dediğiniz gibi. Cok teşekkür ederimKanama alanindan kaynakli agrilar hatta baski hissi olabiliyor siddetli olursa ya da her zamankinden farkli olursa mutlaka doktorunuza gorunun. Agri rahmin buyumesiyle alakali daha cok bahsettiginiz agri
Öncelikle Allah bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah. Drlar hiç çoğul gebelik sevmiyorlar. O yüzden birini aldırmak istemiştir. Böyle örnek de hoş değil ama bir yakınım tüp bebekle 3 üz gebe kalmıştı. Hepsine bakamam diye birini aldırdı. Sonra diğerlerini de kaybetti. Gerçekten inançları olan drlar ile takibinizi devam ettirmelisiniz.
Yok ben de şok oldum duyunca tüp veya aşılama da değildi hiç beklemiyordum. Ama sonuçta kıyamam can hepsi. Allah tarafından bir şey olsaydı ne bileyim kese boş olsaydı veya başka birşey ona bir şey diyemem ama hepsinin kalp atışını duymuşum ben nasıl vazgeçilir birinden neyse ki benim özel hastanede takip yaptırdığım doktor çok destekleyici çok iyi kalpli bir doktor o asla boyle bir durumu desteklemiyor. Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin
- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.546
- 108
Rahmin buyumesinden kaynakli cok endiseli olmayin tedbiri elden birakmayin saglikli dogumlar insallahHayır hic şiddetli değil arada kramplar giriyor gidiyor o hamile kaldığımdan beri vardı son 1 haftadır göbek deliğinden içeri ağrım var. Muhtemelen dediğiniz gibi. Cok teşekkür ederim
- 26 Şubat 2019
- 4.640
- 6.758
- 158
Üzülmemek evham yapmamak çok zor biliyorum. Benim de ikiz gebelik değildi ama 6. 8. Ve 11. Haftalarimda kanama alanlarım ve lekelenmelerim oldu. Ben de çok korkup, üzülüp ağladım fakat hepsi çok şükür ki geride kaldı. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah miniklerinizi.İşte keşke üzülmeyip akışına bırakabilsem. İçim acıyor.canım yanıyor. Bir de psikolojik olarak zor ve bol ağlamalı günler geçiriyorum. Onun etkisi var mı bilemiyorum
İnşallah kanama ciddi oranda azaldı. Progestanı hem iğne hem de 3x1 oral kullanıyorum. Dr alabileceğin tedaviyi fazlasıyla alıyorsun diyor. Hepiniz ayrı ayrı iÜzülmemek evham yapmamak çok zor biliyorum. Benim de ikiz gebelik değildi ama 6. 8. Ve 11. Haftalarimda kanama alanlarım ve lekelenmelerim oldu. Ben de çok korkup, üzülüp ağladım fakat hepsi çok şükür ki geride kaldı. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah miniklerinizi.
doktorunuza güvenin. Nice 3 üz doğuran kadın var. Allah sağ Salim hepsini kucağınıza almayı nasip etsinYok ben de şok oldum duyunca tüp veya aşılama da değildi hiç beklemiyordum. Ama sonuçta kıyamam can hepsi. Allah tarafından bir şey olsaydı ne bileyim kese boş olsaydı veya başka birşey ona bir şey diyemem ama hepsinin kalp atışını duymuşum ben nasıl vazgeçilir birinden neyse ki benim özel hastanede takip yaptırdığım doktor çok destekleyici çok iyi kalpli bir doktor o asla boyle bir durumu desteklemiyor. Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin
Cok teşekkür ederim cok sağolunRahmin buyumesinden kaynakli cok endiseli olmayin tedbiri elden birakmayin saglikli dogumlar insallah