• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8. Günüm kızlar burnum nasıl olmuş RESİMLİ

Zaren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
1.570
4.509
83
20221115_190948.jpg
20221115_185545.jpg
20221115_185701.jpg
20221115_185804.jpg

Çok erken yorum için ama fena görünmüyor.
Teşekkurler yorum için. Burda okuduklarımdan sonra doktora, burnum degişecek mi? Burun ucu düşer mi? Kavis olur mu? Vs. Sordum. Bu zamana kadar hic bir hastamda burun düşmesi olmadı, ödemlerin inecek ve biraz daha kavisli olacak dedi. Burdaki yazıları okuya okuya psikolojim bozulmuştu 😁 Ama beklediğimen iyi sanki. Zamanlada degişecektir elbet.

D Defnelibaldamlasi bu da 8. Gunumde çekilmiş bir resim. Bir önceki konumun altına biriside reklam icerikli konu yazmış ne güldüm ya 🤣😂😂 devlet hastanesinde calışan doktor için bunu söylüyor. Hayır yani ne gibi bir menfaatim olabilir? Parayı doktora degil, devlete ödüyorsunuz. Allah akıl fikir versin 😁😁😁 Ben sorunsuz ameliyat gecirince özele bir ton para vermektense devlette gidip olsunlar en iyi sekilde diye konu açayım dedim.

D Defnelibaldamlasi bu da 8. Gunumde çekilmiş bir resim. Bir önceki konumun altına biriside reklam icerikli konu yazmış ne güldüm ya 🤣😂😂 devlet hastanesinde calışan doktor için bunu söylüyor. Hayır yani ne gibi bir menfaatim olabilir? Parayı doktora degil, devlete ödüyorsunuz. Allah akıl fikir versin 😁😁😁 Ben sorunsuz ameliyat gecirince özele bir ton para vermektense devlette gidip olsunlar en iyi sekilde diye konu açayım dedim.
Resim değil,fotoğraf. Ameliyat olur olmaz,konu açtığınız için reklam amaclı açtığınızı düşünmüş olabilir mi ? Rinoplasti bir süreç,memnuniyet bildirmek için cok erken,doktor ismi vermek çok sakıncalı. 1 yıl dolmadan doktor ismi paylaşmayın ya da özelden paylaşın. Burnunuz daha çok değişecek,deforme olup olmadığını zaman gösterir. Ameliyat olup,çok memnun kalsam dahi konu açıp doktor ismi paylaşmam.Tecrube kazanmış bir doktor,devlette devam etmiyor. Sistem bu şekilde işliyor. Kolay burunları asistan doktor dahi yapıyor,kalın derili,aşırı eğri vb gibi zor burunlar icin tecrübeli doktor gerekir. 1 kaç kişinin memnun olması doktorun basarili olduğunu göstermez,tersi de geçerlidir. Burnunuzun şekli bile belli değil

Resim değil,fotoğraf. Ameliyat olur olmaz,konu açtığınız için reklam amaclı açtığınızı düşünmüş olabilir mi ? Rinoplasti bir süreç,memnuniyet bildirmek için cok erken,doktor ismi vermek çok sakıncalı. 1 yıl dolmadan doktor ismi paylaşmayın ya da özelden paylaşın. Burnunuz daha çok değişecek,deforme olup olmadığını zaman gösterir. Ameliyat olup,çok memnun kalsam dahi konu açıp doktor ismi paylaşmam.Tecrube kazanmış bir doktor,devlette devam etmiyor. Sistem bu şekilde işliyor. Kolay burunları asistan doktor dahi yapıyor,kalın derili,aşırı eğri vb gibi zor burunlar icin tecrübeli doktor gerekir. 1 kaç kişinin memnun olması doktorun basarili olduğunu göstermez,tersi de geçerlidir. Burnunuzun şekli bile belli değil
Actığım konuda burnumun şeklinin nasıl olduğunu henüz bilmediğimi belirttim zaten. Acıkcası ameliyat fikri bile birden gelişti. Ben ameliyatıma son hafta kalana kadar bile araştırmadım. Burda bir kaç konuya rastladım benim açtığım gibi gün gün yazılmış sekilde ve bir kaçı açıkcası beni korkuttu. O kadar ameliyat geçirdim ama burda yazılanlara istinaden inanılmaz ağrılar çekerim sandım ama ilk yarım saat hariç hiç ağrım olmadı.

Ben acıdan korktuğumdan dolayı konunun özü bununla alakalıydı. Burnum harika veya çirkin oldu diye konu acmadım. Tamponları aldırmaya gittiğimde ameliyat fotoğrafımı gormek istedim eğer ordaki gibiyse çok güzel olmuş :)

Burda yazılanlara istinaden endiselerimi not alıp hepsini sordum ve cevapladı. İlgi, alaka, acısız bir ameliyattı asıl vurgu yaptığım nokta.

Mesela burundan sonra hiç aklimda yokken şimdi dudak dolgusu düşünüyorum aynı doktorda ama yine açılmış bir konu bulamadım. Burunlada alakalı bulamamıştım birilerine fikir olsun diye yazdım. :)

Back