• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 gündür süren adet

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Evet başlıktaki gibi 8 gündür devam ediyor ilk 6 gün ikinci gün gibi yoğun oldu dün ve bugün çok çok az ama devam.
Corasprin kullanıyorum kanda pıhtılaşma sorunum oldığu için ilküç günden sonra kestim . Bakırlı spiral var ama aylardır beş gün sürüp bitiyordu bu ay niye böyle oldu düşünmekten deliricem 6.gün doktora gittim muayene etti herşey normal dedi. Ama neden 8 gündür devam ediyor o zmn gerçkten düşünmekten delircem

Hep böyle değilse son zamanlarda uzadıysa bir doktora görünmekte fayda olabilir -ki görünmüşsünüz zaten. Genel olarak böyleyse ben de 10 güne kadar normal olduğunu biliyorum. Bir problem olsa doktorunuz söylerdi.

10 güne kadar normal cnim coraspinin de muhtemelen etkisi olmuştur
10 güne kadar surmesi normal diye biliyorum..
Hep böyle değilse son zamanlarda uzadıysa bir doktora görünmekte fayda olabilir -ki görünmüşsünüz zaten. Genel olarak böyleyse ben de 10 güne kadar normal olduğunu biliyorum. Bir problem olsa doktorunuz söylerdi.
7 güne kadar normal olduğundan eminim

Aspirin kullanimi adet suresini ciddi sekilde uzatiyor eger 10 gunu gecerse doktora görünün

Aslında normalde adetin ilk ve üçüncü günü içip kesiyordum bu sefer ilk üç gün üst üste içip son günleer içmem dedim böyle oldu bi de aylardır beş gün sürüp biterken 6 gün çok yoğun olup 8.gün hala devam edince telaş yaptım doktora gttim sorun yok dedi ama sanrm asprin yaptı

Bazen stres,hormonlar,fiziksel aktiveteler,ani hava degisimi,kullanilan bazi ilaclarda etkilyebiliyor..benim her yaz tatilde sicaklardan dolayi hep daha yogun ve uzun olur.10 gunden fazla surmuyorsa dert etmeyin.Yinede hep bu sekilde olursa doktora gorunun

Coraspirin pihtilasma olduğu zaman adeti artirmaz yalnız. Bende de aynı sorun var, hiç bir etki yapmiyordu bana, gayet normal regl olurdum.

Ben 20. Gününde gittim, bir ilaç yazdı doktor.
Neden sizce böyle oldu? Dedim
Olur öyle , ara sıra dedi
Gönderdi :)
4 sene geçti üstünden, bir daha tekrarlamadi. Rahat olun^^

Evet başlıktaki gibi 8 gündür devam ediyor ilk 6 gün ikinci gün gibi yoğun oldu dün ve bugün çok çok az ama devam.
Corasprin kullanıyorum kanda pıhtılaşma sorunum oldığu için ilküç günden sonra kestim . Bakırlı spiral var ama aylardır beş gün sürüp bitiyordu bu ay niye böyle oldu düşünmekten deliricem 6.gün doktora gittim muayene etti herşey normal dedi. Ama neden 8 gündür devam ediyor o zmn gerçkten düşünmekten delircem

Fazla mı pimpiriklisiniz

Yani doktora da gitmişsiniz sonuçta, sadece bu ay yoğun olmuş

Biraz rahatlayıp oluruna bıraksanız

Hemen kesilmez zaten 6 gün yoğun oldu ise yavaş yavaş biter

Her ay aynı olmuyor ki havalar bünye vs vs

coraspirin kullaniyorsunuz , doktora gitmissiniz , biz doktordan daha iyi bilemeyiz ki?
ben de 15 gun gecti yine adet oldum mesela ama kafama takmiyorum bile , havalar sogudu , stres yorgunlul vs.. arada olur boyle
10 gun olunca tekrar gidin doktora , bu kadar kafayi yiyecek bir durum yok

Tıbbi konularda buradan yorum almak ne kadar doğru? Bence bir doktora görünün yarın. Ne başkası sizi yanlış yönlendirmiş olsun, ne de siz sağlığınızı riske atmış olun.

Geçmiş olsun.

Back