- 22 Eylül 2017
- 337
- 229
-
- Konu Sahibi Mislinadorak
Şiddetli bi agrim yok suyum da gelmedi.Tabii hastaneye git... Hemen.. onlar yonlendirir seni
Gitmelisin tabi ki ben hastaneye gittiğimde hissetmediğim halde 4cm olmuştu açılma hemen yatış verdiler belki senin de öyledir hemen gitŞu an çok hafif sızıntı gibi ağrı var.Suyum henuz gelmedi.Sancım yok ya da ben oyle saniyorum siddetli bir ağrı yok.Hafif adet sancisi gibi bi ağrı giriyor.Sizce ne yapayim siddetlenmesini mi bekleyim hemen mi hastaneye gideyim?? ?
Kisi kendinden bilir isi sozunden itibarla konustum... Ben olsam giderdim... Sen bilirsin tatlimŞiddetli bi agrim yok suyum da gelmedi.
Insallah oyle bir durum yoktur ama su gelmeden dogum olur mu ki?Gitmelisin tabi ki ben hastaneye gittiğimde hissetmediğim halde 4cm olmuştu açılma hemen yatış verdiler belki senin de öyledir hemen git
Suyum gelmedi cnm.Çok kasilmam vardi birkac gundur bugun azicik sızıntı gibi agrim var.Hemen gitmeyin, sancilarin siklasmasini bekleyin. Bu arada suyunuz patlarsa hemen gidersiniz
Inşallah rabbim olmayanlara da versin inşallah❤❤bol bol dua et canım olmayanlara sağlıklı hayırlı evlatlar versin diye ,
ve sen lütfen hastaneye git artık
Bnm ilk gebelikte su geldikten 10 saat sonra dogum oldu.Suyun geldiğinde artık çok geç olur su gelmeden gidilir hastaneye
15 haziran.Tam 12 gün var.38+2 olduk.Tahmini doğum ne zamandı sata göre
Ayy insallah❤ farketmeyecegim diye cok korkuyorum ilkinde hastaneye gittigimde 3 cm açılma dediler insallah farkederim baktim agrim artiyor azalmiyor o zaman hastaneye giderim sagol cevabin için❤❤2. Doğum daha hızlı ilerler canım bilgin olsun hayırlı haberler
Suyunuz gelmeyebilir. Dogum illa suyla baslayacak diye bir kural yok. Su patlarsa bebegin takip edilmesi gerek sadece. Sancilariniz duzenliyse gidin, yoksa bekleyebilirsiniz biraz daha.Suyum gelmedi cnm.Çok kasilmam vardi birkac gundur bugun azicik sızıntı gibi agrim var.
Sancilar hala artmadi.Düzenli degil.Aynen artarsa gideyim.Suyunuz gelmeyebilir. Dogum illa suyla baslayacak diye bir kural yok. Su patlarsa bebegin takip edilmesi gerek sadece. Sancilariniz duzenliyse gidin, yoksa bekleyebilirsiniz biraz daha.
Merak ettim sizi ... Nasil durumunuz..Sancilar hala artmadi.Düzenli degil.Aynen artarsa gideyim.