• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 gün gecikmeyle HCG değerim

Fyprk

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2017
942
424
103
Kızlar merhaba. Adetim 4 gün gecikince beta HCG yaptırdım değerim 106 çıktı bugün 8. gün ve 245 çıktı doktor sağlıksız ve boş olma ihtimali var dedi. Bu durumu yaşayan var mı?

Canım değer az artmış ama kimyasal olsa bile hiç üzülme bu vücudun gebeliğe hazır olduğu anlamına geliyor ve kadınların çoğu kimyasal sonrası daha kolay gebe kalıyor hemen

Canım değer az artmış ama kimyasal olsa bile hiç üzülme bu vücudun gebeliğe hazır olduğu anlamına geliyor ve kadınların çoğu kimyasal sonrası daha kolay gebe kalıyor hemen
Rahim filmi çektirmiştim. Doktor baktı rahim duvarin çok iyi kalınlaşmış dedi ama değer çok az artıyor

Aynı hastanede yapıldıysa artış az. Kimyasaldır inşallah diyelim bu şartlarda çünkü düşme olmazsa dış gebelik daha tehlikeli takipte kal bnce

Aynı hastanede yapıldıysa artış az. Kimyasaldır inşallah diyelim bu şartlarda çünkü düşme olmazsa dış gebelik daha tehlikeli takipte kal bnce
Birini sağlık ocağında diğerini özel hastanede yaptırdım

Kızlar merhaba. Adetim 4 gün gecikince beta HCG yaptırdım değerim 106 çıktı bugün 8. gün ve 245 çıktı doktor sağlıksız ve boş olma ihtimali var dedi. Bu durumu yaşayan var mı?
6. yada 7. gündü 177 çıktı sonra yükseldi geç döllenme sanırım inşallah seninkinde öyledir

Birini sağlık ocağında diğerini özel hastanede yaptırdım
İşte sorun bu olabilir her hastane sonucu farklı bnce sen son yaptırdığın yerde iki gün snra aynı saatte yine ver ona göre bak artışa hastane farkından kaynaklı

İşte sorun bu olabilir her hastane sonucu farklı bnce sen son yaptırdığın yerde iki gün snra aynı saatte yine ver ona göre bak artışa hastane farkından kaynaklı
Pazartesi tekrar gel dedi zaten. İnşallah yükselir

Merhaba benimde transfer olmuştu 8.gün bugün hcg yaptırdım 9.9 çıktı sizce 12.güne yükselirmi gebe kalırmıyım🙏🏻😔

Malesef canım ben 2 kere geçirdim
Yaptirmadiysaniz eğer bir arastirma Hastanesi'nin tıbbi genetik bölümüne gidip genetik test yaptırın.Kimyasal vb düşüklerin sebebi kan pıhtılaşmasi olabilir.
Gebeliklerinizde kan sulandırıcı hap ve iğne gerekibilir.

Yaptirmadiysaniz eğer bir arastirma Hastanesi'nin tıbbi genetik bölümüne gidip genetik test yaptırın.Kimyasal vb düşüklerin sebebi kan pıhtılaşmasi olabilir.
Gebeliklerinizde kan sulandırıcı hap ve iğne gerekibilir.
Evet bebek asarını kullanıyorum. Gebelikte iğne kullanabilirmişim

Back