Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal gibi duruyor canımKızlar merhaba. Adetim 4 gün gecikince beta HCG yaptırdım değerim 106 çıktı bugün 8. gün ve 245 çıktı doktor sağlıksız ve boş olma ihtimali var dedi. Bu durumu yaşayan var mı?
Moralim aşırı bozuk. 1 buçuk sonra oldu dedik şimdi de böyle çıkıyor sonuçKimyasal gibi duruyor canım
Malesef canım ben 2 kere geçirdimMoralim aşırı bozuk. 1 buçuk sonra oldu dedik şimdi de böyle çıkıyor sonuç
Rahim filmi çektirmiştim. Doktor baktı rahim duvarin çok iyi kalınlaşmış dedi ama değer çok az artıyorCanım değer az artmış ama kimyasal olsa bile hiç üzülme bu vücudun gebeliğe hazır olduğu anlamına geliyor ve kadınların çoğu kimyasal sonrası daha kolay gebe kalıyor hemen
Sonra hamile kalabildin mi?Malesef canım ben 2 kere geçirdim
Birini sağlık ocağında diğerini özel hastanede yaptırdımAynı hastanede yapıldıysa artış az. Kimyasaldır inşallah diyelim bu şartlarda çünkü düşme olmazsa dış gebelik daha tehlikeli takipte kal bnce
Mayısta geçirdim korunuyoruzSonra hamile kalabildin mi?
AnladımMayısta geçirdim korunuyoruz
6. yada 7. gündü 177 çıktı sonra yükseldi geç döllenme sanırım inşallah seninkinde öyledirKızlar merhaba. Adetim 4 gün gecikince beta HCG yaptırdım değerim 106 çıktı bugün 8. gün ve 245 çıktı doktor sağlıksız ve boş olma ihtimali var dedi. Bu durumu yaşayan var mı?
İşte sorun bu olabilir her hastane sonucu farklı bnce sen son yaptırdığın yerde iki gün snra aynı saatte yine ver ona göre bak artışa hastane farkından kaynaklıBirini sağlık ocağında diğerini özel hastanede yaptırdım
Pazartesi tekrar gel dedi zaten. İnşallah yükselirİşte sorun bu olabilir her hastane sonucu farklı bnce sen son yaptırdığın yerde iki gün snra aynı saatte yine ver ona göre bak artışa hastane farkından kaynaklı
İnşallah ama değer katlanmiyor bende6. yada 7. gündü 177 çıktı sonra yükseldi geç döllenme sanırım inşallah seninkinde öyledir
Merhaba benimde transfer olmuştu 8.gün bugün hcg yaptırdım 9.9 çıktı sizce 12.güne yükselirmi gebe kalırmıyımKızlar merhaba. Adetim 4 gün gecikince beta HCG yaptırdım değerim 106 çıktı bugün 8. gün ve 245 çıktı doktor sağlıksız ve boş olma ihtimali var dedi. Bu durumu yaşayan var mı?
3. Gün embriyosu muMerhaba benimde transfer olmuştu 8.gün bugün hcg yaptırdım 9.9 çıktı sizce 12.güne yükselirmi gebe kalırmıyım
Yaptirmadiysaniz eğer bir arastirma Hastanesi'nin tıbbi genetik bölümüne gidip genetik test yaptırın.Kimyasal vb düşüklerin sebebi kan pıhtılaşmasi olabilir.Malesef canım ben 2 kere geçirdim
Evet bebek asarını kullanıyorum. Gebelikte iğne kullanabilirmişimYaptirmadiysaniz eğer bir arastirma Hastanesi'nin tıbbi genetik bölümüne gidip genetik test yaptırın.Kimyasal vb düşüklerin sebebi kan pıhtılaşmasi olabilir.
Gebeliklerinizde kan sulandırıcı hap ve iğne gerekibilir.
Banada kimyasal çok dış gebelik gibi geldi. Kimyasal gebelikte beta aksine düşüse başlıyor. Burada beta artmış ams yeterli seviyede artmamışKimyasal gibi duruyor canım