• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 GÜN GECİKME YARDIM !!!!

cennetciim051215

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
1.783
1.510
133
33
Son adet tarihi 22 nisan Bat 20 mayıstı.. Fakat 15,16, mayıs ovulasyon testleri pozitifti..yapışkan akıntı da vardı..yani sanırım geç yumurtladım...ne olur ne olmaz diye 15,17 mayıs ilişki oldu değerlendirdim :) 24,25 mayıs erken ve normal gebelik testlerim negatif çıktı..
adet öncesi yumurtalıklarımda kasığımda sızlama olur gelceğini anlarım fakat o sızlama bi oluyor bi olmuyor.. halada olmadım 8 gün gecikmem var normal mi ? testler için erken davranmış olabilirmiyim ? geç döllenme olabilir mi ?

Testleri çok erken yapmışsınız. Geç yumurtladığınız için muhtemelen geç adet olacaksınız testi 1 hafta sonra adet olmazsanız tekrarlayın

Son adet tarihi 22 nisan Bat 20 mayıstı.. Fakat 15,16, mayıs ovulasyon testleri pozitifti..yapışkan akıntı da vardı..yani sanırım geç yumurtladım...ne olur ne olmaz diye 15,17 mayıs ilişki oldu değerlendirdim :) 24,25 mayıs erken ve normal gebelik testlerim negatif çıktı..
adet öncesi yumurtalıklarımda kasığımda sızlama olur gelceğini anlarım fakat o sızlama bi oluyor bi olmuyor.. halada olmadım 8 gün gecikmem var normal mi ? testler için erken davranmış olabilirmiyim ? geç döllenme olabilir mi ?
Yumurtlama geç olduysa eğer erken yapmışsın canım gebelik testini . Yumurtlamadan 11 gün sonra doğru sonuç verebiliyor ancak testler

Hislerimde genelde yanılırım maalesef ama bana hamile gibi geldiniz.
Sonradan bole olmus kuruma cizgisi dimi cogu kisinin basina gelmis bu durum heveslenmeyeyim dimi 😔😔 hala gelen yok bide

Eklentiler

• 20200530_130857.jpg
    20200530_130857.jpg
    139,2 KB · Görüntüleme: 385
Sonradan bole olmus kuruma cizgisi dimi cogu kisinin basina gelmis bu durum heveslenmeyeyim dimi 😔😔 hala gelen yok bide

benim bir testim 2 saat sonra öyle koyu çıkmıştı ki miratevh markanındı çok heveslenmiştim.. tabi maalesef hüsran.. ilk 5 dakikayı baz almak lazım

Back