aaa çok güzel ya kaydirigubbakcemile3
bebeğiniz de 8 eylülde doğsun tam olur :asigim:
8 Eylül 2009 Salı günü saat 13:30'da ''EVET'' diyoruz opuyorumnanaktan
aşkımında benimde doğum günümüz 8 Eylül (tabi ben 1984 doğumluyum o 1981 sırnaşık şey ) en büyük hayalimiz o gün evlenmekti ve Allah bunu bize kısmet edicek inşallah
dün gittik günümüzü aldık :lepi: odadan çıktık aşkımla göz göze geldik önce boş boş baktık birbirimize :1shok: sonra birden gülmeye başladık :roflol: sonra kocamannn sarıldk birbirimize Şeniz bütün gün durup durup 8 eylül 2009 13:30 diyip durduk
oyyy sizinle paylaşmak istedimbugüne kadar yanımda olan bütün KK güzellerine çok ama çok teşekkür ederim :gitme: poff çok duygulandım bee
8 Eylül 2009 Salı günü saat 13:30'da ''EVET'' diyoruz opuyorumnanaktan
aşkımında benimde doğum günümüz 8 Eylül (tabi ben 1984 doğumluyum o 1981 sırnaşık şey ) en büyük hayalimiz o gün evlenmekti ve Allah bunu bize kısmet edicek inşallah
dün gittik günümüzü aldık :lepi: odadan çıktık aşkımla göz göze geldik önce boş boş baktık birbirimize :1shok: sonra birden gülmeye başladık :roflol: sonra kocamannn sarıldk birbirimize Şeniz bütün gün durup durup 8 eylül 2009 13:30 diyip durduk
oyyy sizinle paylaşmak istedimbugüne kadar yanımda olan bütün KK güzellerine çok ama çok teşekkür ederim :gitme: poff çok duygulandım bee
bu duruma müstakbel eşin çok sevinmiştir. evlilik yıldönümü, doğumgünü aradan çıkarıverecek ( malum erkekler bu konuda kıt fikirliler ya:kedi: )
hayırlı olsun canım.. dua et darısı bekleyenlereee:kedi:
ne güzel ya çok duygulandım vallahi
ömrünüz boyunca coluğunuzla çocuğunuzla hep böyle mutlu olun inşallah :Saruboceq:
bakarsın ilk çocuğunuz 08.09.2010 tarihinde doğar 8-9-10 :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?