8 Eylül 2009 =)

ranunu

kocacıkının papatyası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
375
2
96
40
Bursa
8 Eylül 2009 Salı günü saat 13:30'da ''EVET'' diyoruz opuyorumnanaktan

aşkımında benimde doğum günümüz 8 Eylül (tabi ben 1984 doğumluyum o 1981 sırnaşık şey ) en büyük hayalimiz o gün evlenmekti ve Allah bunu bize kısmet edicek inşallah

dün gittik günümüzü aldık :lepi: odadan çıktık aşkımla göz göze geldik önce boş boş baktık birbirimize :1shok: sonra birden gülmeye başladık :roflol: sonra kocamannn sarıldk birbirimize Şeniz bütün gün durup durup 8 eylül 2009 13:30 diyip durduk

oyyy sizinle paylaşmak istedim bugüne kadar yanımda olan bütün KK güzellerine çok ama çok teşekkür ederim :gitme: poff çok duygulandım bee

Şeniz çok mutlu olun ................
ikinizin :ecrin_bebek:ortak doğum:ecrin_bebek: günü artıkopuyorumnanaktan evlilikopuyorumnanaktan yıldönümüz...............
size şans getirsin :1hug:8 Eylül :1hug:mutluluklar....................
alkisalkisalkis :lepi: alkisalkisalkis :lepi: alkisalkisalkis

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :1hug:

1 hediye ile geçiştiremezsin dedim tamam dedi alkisalkisalkis bizim en güzel doğum günü hediyemiz olucak kısmetse nikahımız :lepi:

cok güzelmis ya ikinizin dogum ve evleneceginiz gün...
allah tamamina erdirsin canim...
dilerim cok mutlu olursun, hersey hep istedigin gibi ilerler...

aaa çok güzel ya kaydirigubbakcemile3
bebeğiniz de 8 eylülde doğsun tam olur :asigim:

bizde öyle düşündük kısmet olursa bebeğimizin doğumunuda ona göre ayarlıycaz bebeğimiz erkek olursa sünnetini 8 eylülde,kız olursa onun kınasını 8 eylülde =)

ne güzel bir şey bu ya...
hep mutlu olmanızı dilerim::)

cok güzel bir tarih cünkü benim dogum günümde o günzemuszemus
Allah sizleri insaallah gününüzü aldiginiz anda hissettiginiz mutluluktan daha cok mutlu eder canimopuyorumnanaktan

bu duruma müstakbel eşin çok sevinmiştir. evlilik yıldönümü, doğumgünü aradan çıkarıverecek ( malum erkekler bu konuda kıt fikirliler ya:kedi: )

hayırlı olsun canım.. dua et darısı bekleyenlereee:kedi:

yok kısss o özel günlere çok önem verir alkisalkisalkis hatta ben dedim oh oh iyi bi hediyeyle kurtarıcaz dedim hayır doğum günün ayrı nikah günümüz ayrı dedi kaydirigubbakcemile2 canım kocişim benim o yanımda olsun ben bi çöp bile istemem :1hug:

darısı tüm bekleyenlerin başına hayırlısıyla tez vakitte inşallahhhhh

ne güzel ya çok duygulandım vallahi
ömrünüz boyunca coluğunuzla çocuğunuzla hep böyle mutlu olun inşallah :Saruboceq:
bakarsın ilk çocuğunuz 08.09.2010 tarihinde doğar 8-9-10 :lepi:

mutluluklar mutluluklar mutluluklar

ne güzel ya çok duygulandım vallahi
ömrünüz boyunca coluğunuzla çocuğunuzla hep böyle mutlu olun inşallah :Saruboceq:
bakarsın ilk çocuğunuz 08.09.2010 tarihinde doğar 8-9-10 :lepi:

ayyy ne güzel olurdu valla ama geçti ama hayırlısı belkide 08/09/2011 de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…