- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 32
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Kürtaj sonrası benimde 6 cm kist olmustu. Kurtajdan sonra genellikle yasaniyor denmisti. Cok doktora gittim o donem 2-3 adet sonra kendiliğinden kayboldu.
Devlette cikolata kisti demislerdi hatta. Meger içe kanamali kistmis. Ozelde tedavi oldum.
Kürtaj sonrası benimde 6 cm kist olmustu. Kurtajdan sonra genellikle yasaniyor denmisti. Cok doktora gittim o donem 2-3 adet sonra kendiliğinden kayboldu.
Devlette cikolata kisti demislerdi hatta. Meger içe kanamali kistmis. Ozelde tedavi oldum.
Merhaba geçmiş olsun kürtaj sonrası ilk adetiniz nasıl gelmisti ?
Benimkinde sadece tuvalette çıkınca geliyo pede falan gelmiyoda biraz korktum ya buarada bendede kist oluşmuşAdetim her zamanki gibiydi fakat daha ağrısızdı
Visanne diye ilackullandim 3 4 ay adet görmedim o surede küçüle küçüle kaybolduTedaviniz nasıldı ilaçla mi tedavi oldunuz. Doğum kontrol hapı mı kullandınız?
Benimkinde sadece tuvalette çıkınca geliyo pede falan gelmiyoda biraz korktum ya buarada bendede kist oluşmuş
Visanne diye ilackullandim 3 4 ay adet görmedim o surede küçüle küçüle kayboldu
Devlete pek güvenmiyorum . Daha geçen ay kimyasal gebeliği dış gebelik sandilar. Kemoterapi iğnesi ve kürtaj yapacaklardı. Hemen özele gittim anlattim doktor güldü yani. Kimyasal gebelik bu ne kürtajı . Adetle atilacak dedi öylede oldu.Çok şükür. Demek ki ben de ilaç kullanacağım. Özele mi gitsem bilemedim
Devlete pek güvenmiyorum . Daha geçen ay kimyasal gebeliği dış gebelik sandilar. Kemoterapi iğnesi ve kürtaj yapacaklardı. Hemen özele gittim anlattim doktor güldü yani. Kimyasal gebelik bu ne kürtajı . Adetle atilacak dedi öylede oldu.
Pihtilasma testi mi yaptılar sana ? Benimde 1 düşük bir kimyasal var bana da yapmadılar.Çok teşekkür ederim ben de en iyisi özele gideyim. Devlete gidiyordum tekrarlayan düşüğüm var hicbir test yapmadılar ben söyledim yapın diye.
Pihtilasma testi mi yaptılar sana ? Benimde 1 düşük bir kimyasal var bana da yapmadılar.
Canım benim kürtajdan sonra kanamam durmadı 2 kist varmış acaba onlar mı kanıyor içeri. 2.kez kanları temizlemek için kürtaj oldumKürtaj sonrası benimde 6 cm kist olmustu. Kurtajdan sonra genellikle yasaniyor denmisti. Cok doktora gittim o donem 2-3 adet sonra kendiliğinden kayboldu.
Durmadi derken kürtaja ragmen mi durmadi? Kist öncesinde var miydi sonradan mi oldu. Birde kanamali kist miymis yumurtalıkta mi ?Canım benim kürtajdan sonra kanamam durmadı 2 kist varmış acaba onlar mı kanıyor içeri. 2.kez kanları temizlemek için kürtaj oldum
Yumurtalıkta canım. 1.kürtaj oldu durdu kan. 16 gün sonra yani dün birden başladı durmadı 1 kova kan akmış nerdeyse kanım cok azaldı.acil tekrar 2.kez kürtaja aldı kist var dedi ama yeni oldu sanırım düşükten önce kistim yoktu..Durmadi derken kürtaja ragmen mi durmadi? Kist öncesinde var miydi sonradan mi oldu. Birde kanamali kist miymis yumurtalıkta mi ?
2.kez kürtaj oldum ama tekrarlar diye kanama cok korkuyorum . İçerde ne varsa bunu yapan umarım düzelmiştir. Çok mutsuz ve çaresizimDurmadi derken kürtaja ragmen mi durmadi? Kist öncesinde var miydi sonradan mi oldu. Birde kanamali kist miymis yumurtalıkta mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?