• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 cm Yumurtalık Kisti

2.kez kürtaj oldum ama tekrarlar diye kanama cok korkuyorum . İçerde ne varsa bunu yapan umarım düzelmiştir. Çok mutsuz ve çaresizim
Devlette mi Oldun canim ? Dur bakalim insallaj olmaz bidaha kan değerini olctuler mi ? Kan ilacı alman gerekebilir eger dediğin gibi cok kanaman olduysa. Kaçıncı ayda oldun kürtajı?

Devlette mi Oldun canim ? Dur bakalim insallaj olmaz bidaha kan değerini olctuler mi ? Kan ilacı alman gerekebilir eger dediğin gibi cok kanaman olduysa. Kaçıncı ayda oldun kürtajı?
7.haftaya giriyordum artık. Kan hapı verdi ama ateşim cıkıyor inşallah içerde bişey kaldığı için değildir. Daha önceki 2 kürtajdan önce de midem bulanmıştı kusmustum şimdide canım bişey istemiyor. Allahım yüzüme gülsün yardım etsin. Cok zor hastaneler. 15gün önceki özelde dünki devlet kadın dogum hastanesinde acil giriş yapmıştık orada oldu.

8 haziranda 8+3 haftalık bebeğimin kalbi durdugu için düşük başladı ve kürtaj oldum. Kürtaj öncesi ve sonrası defalarca ultrason ile bakmalarına rağmen 8 cm lik kisti görmediler. Daha sonra başka bir doktora gittim ve karnımdan ultrason ile baktı sol yumurtalıkta 8cm lik kist var dedi. Başka bir bölüme gönderdi. Oradan randevu alamiyorum henüz açılmadı. Sizce devlete gitmek yerine özele mi gitsem?
Ben bekarken hatta çocukken diyeyim 14 yaşındayken çok şiddetli karın ağrısıyla acile gitmiştim ve ultrasonla bakip sol yumurtalığımda 8 cm kist olduğunu söylemişlerdi hemen yatış yaptilar ertesi gün ameliyat oldum alındı kist bi kaç yıl sonra tekrar oluştu ilac kullandim gecti dediler falan evlendikten sonra tekrar olustu hep boyle hastaneler falan git gel ugrastım. Yaklaşık 6 ay once kürtaj oldum kürtajdan sonra bana da ufak kistim ve miyom oldugunu soylediler kurtajdan sonra sanırım genelde oluşuyormuş eğer imkanın varsa özel bir tedavi daha iyi olur bence

7.haftaya giriyordum artık. Kan hapı verdi ama ateşim cıkıyor inşallah içerde bişey kaldığı için değildir. Daha önceki 2 kürtajdan önce de midem bulanmıştı kusmustum şimdide canım bişey istemiyor. Allahım yüzüme gülsün yardım etsin. Cok zor hastaneler. 15gün önceki özelde dünki devlet kadın dogum hastanesinde acil giriş yapmıştık orada oldu.
Ilaclarini güzel kullan beslenmene dikkat et Allahin izniyle bisey olmaz insallah bidaha. Kistte kendı kendine gidiyor Genelde Kurtajdan sonra herkeste olmus. Antibiyotik verilmistir onlarida kullan.

Ilaclarini güzel kullan beslenmene dikkat et Allahin izniyle bisey olmaz insallah bidaha. Kistte kendı kendine gidiyor Genelde Kurtajdan sonra herkeste olmus. Antibiyotik verilmistir onlarida kullan.
senin kanamalı kist nasıl gitti kürtajla mı aldılar. Sürekli senden kan gelmesine mi sebep olmuştu. 2 kez mi kürtaj oldun sende benim gibi

Back
X