8 aylık hamileyim doktor oruç tutma dedi ama ben tutuyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum

Bana kalırsa tutmayın. Bebeğin suyu sizin su içmenize bağlı. Şimdi eskiler tutmuş evet. Ama onlar zamanında bilinmiyordu. Üstelik bizden daha sağlıklı beslenmelerine rağmen çok bebek kaybı yaşamışlar. Sorsanız bir çoğu sebebini bile bilmiyor. Ama günümüzde anne bebek ölümü oranı azaldı. Bilime kulak vermekte fayda var. Daha sonra tutarsınız zaten acelesi yok. Bir şey olursa vicdan peşinizi bırakmaz.
Tutmuyorum canim

Bütün doktorlar tutmayın diyor dini oalrak eğer anne yada bebeğin bir riski yoksa tutmak farz hamilelere tutabiliyorum şükür sorun yok sadece iftardan önce gözüm hafiften kararıyor gibi benim gibi oruç tutan var mı ne düşünüyorsunuz
Madem doktoru dinlemeyeceksiniz ne diye gidiyorsunuz,dini işlere hiç giremiyecegim gerçekten, bazen bazı insanlara her şeyi anlatamiyoruz ne yazık ki.....Daha doğmamış bebeğin hakkına girmek bence bu ya,diğer yorumlarınızda normalde de fazla içmiyorum falan demişsiniz,bilinçsizlik siz koca yetiskinsiniz belki sizi etkilemez ama bebeğinizi etkiliyor bu bilin bunu ha bilmiyorsanız da bilime inanın mö geldi artık gercekten...Keske herkes yumurtlamadan bir teste falan tabii tutulsa ne bilelim artık!!!
Hem sizin almaniz gereken follik asit,demir,magnezyum takviyesi cart curt yok mu nasıl yok sayabiliyorsunuz

bende tutmadan dokyoruma danıştım seninki gibi tutma deseydi tutmazdım hamileye farz değil daha sonra emzirme dönemi geçince allah ömür verirse gününe gün tutarsınız 3. trimesterde hiç önermiyoruz dedi benim doktorum sen doktorun dediğine rağmen tutarsan bebeğinede kendinede eziyet etmiş olursun bişeye yaramaz

Kolaylık varken zoru seçmek niye

SIte yöneticisini etiketliyip kapatmak istedigini soyliyebilirsin
Konudaki 4 mesajinizin 3’u konunun kapatilmasi uzerine. Konu sahibi degilsiniz, neden bu kadar rahatsizsiniz da kapattirmak icin ugrasiyorsunuz

Back
X