Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış anlamadiysam çok bir şey farketmiyor dedi bunu diyerek hem su hem yemegi kastediyor o zman hiç bir şekilde sıvı alımı olmuyor
Hayır annemler falan hep tuttuk diyorlardıYa anlamıyorum gerçekten. Bunu bilmiyor musunuz?
Valla benim de çok sevmediğim şeyler vardı ama hepsini yedim. Neden riske atayım ki. Yani kötü yorum yapmak istemiyorum ama konu sahibinin yaptığı resmen ihmal.Pek su içen biri değilmiş, normalde de su içmiyormuş. Doktor bir de kalkıp bol su içmelisin falan demiştir. Kadın içemiyor işte niye zorlasın ki kendini. Doktorlar çok anlayışsız.![]()
Yok canım. Gözleriniz kararıyormuş ya hani, olur da bayılırsanız iftara kadar doktora götürmesinler sizi, mazallah serum falan takarlar orucunuz bozulmasın.Arkadaşlar çok kötü hissettim gerçekten bu kadar mı kötü birşey yapıyorum
Bence linç olmasın diye salladı orayiBen bunun mumkun oldugunu sanmıyorum açıkçası![]()
Anneniz daha iyi bilir o zaman.Hayır annemler falan hep tuttuk diyorlardı
Bence linç olmasın diye salladı orayi![]()
Yanlış anlamadiysam çok bir şey farketmiyor dedi bunu diyerek hem su hem yemegi kastediyor o zman hiç bir şekilde sıvı alımı olmuy
Ben de yemeye çalışıyorum hatta oruç sayesinde ekstra daha çok dikkat ediyorum iftra sahur arası meyve su kuruyemiş yoğurt yumurta vesaire yemem gerekenleri daha çok yiyorumValla benim de çok sevmediğim şeyler vardı ama hepsini yedim. Neden riske atayım ki. Yani kötü yorum yapmak istemiyorum ama konu sahibinin yaptığı resmen ihmal.
Doktor ne derse yapılır. Bir de son aylar
E tamam annenizle devam edin o zaman.Ne diyelimHayır annemler falan hep tuttuk diyorlardı
Hamilelikte zorluk oluyorsa oruç tutmamak caizdir. Dini konuya çok girmek istemiyorum Google diye bir şey varAllah bile izin vermiş derken ayet bu konuda
Ben de yemeye çalışıyorum hatta oruç sayesinde ekstra daha çok dikkat ediyorum iftra sahur arası meyve su kuruyemiş yoğurt yumurta vesaire yemem gerekenleri daha çok yiyorum
Hamilelikte düzenli beslenmek çok önemli.Ben de yemeye çalışıyorum hatta oruç sayesinde ekstra daha çok dikkat ediyorum iftra sahur arası meyve su kuruyemiş yoğurt yumurta vesaire yemem gerekenleri daha çok yiyorum
Ben şuanda normal oruçlu değilken gün içinde ne tuketiyorsam aynı hatta belki daha fazlasını tüketiyorum zorluyorum yemeye kendimi geç uyaniyorum bir de 6 bucuk okunuyor ezan bugün 2 de uyandim mesela sadece yediğim saatler değişmiş oluyorBencede. Ben ilk 7 ay sadece 3 kilo aldim. Istahim acik değildi. Sonrasinda doguma kadar 13 kilo aldim. Son aylarda inanilmaz acikiyordum. Agzim hic bos durmuyordu. Ister istemez istahin açılıyor. Su tuketimine bisey diyemicem ama yemek yeniliyor bence
Bencede. Ben ilk 7 ay sadece 3 kilo aldim. Istahim acik değildi. Sonrasinda doguma kadar 13 kilo aldim. Son aylarda inanilmaz acikiyordum. Agzim hic bos durmuyordu. Ister istemez istahin açılıyor. Su tuketimine bisey diyemicem ama yemek yeniliyor bence
Teşekkür ederimOnemli olan daha cok yemeniz degil.
Kan sekeri, tansiyon dusuklugu yasamamaniz ve bebegin suyu.
Tutmak istiyorsaniz tutun. Herkes size olmasi gerekeni soyledi. Bebek sizin bebeginiz, hayat sizin hayatiniz
AnladımHamilelikten düzenli beslenmek çok önemli.
İftarla, sahur arası bütün besinleri istediğiniz kadar yiyin. Vücut susuz kalıyor.
Bisey diyemiyorum, siz bilirsiniz. Umarim cocugunuza ve size zarar gelmezBen şuanda normal oruçlu değilken gün içinde ne tuketiyorsam aynı hatta belki daha fazlasını tüketiyorum zorluyorum yemeye kendimi geç uyaniyorum bir de 6 bucuk okunuyor ezan bugün 2 de uyandim mesela sadece yediğim saatler değişmiş oluyor