- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.042
- 798
Merhabalar arkadaşlar, burada bana yazan bissuru arkadaşımız olmuştu bubyuzden yeni gelişmelerle ilgili sizi bilgilendirme hissine kapıldım....
Çocuk başka bir doktor tarafından beyin ve bel bölgesinde sinir zayıflığı teşhisi aldı ve masaj+ terapiye başladı inşallah bir gelişme görür. 1.5 dan sonra yürüyebilir demiş doktor.
Aminnnnn inşallah inşallah tek temennim bu...yürüsün, aklı, sağlığı yerinde olsun evlat zorrabbim sağlıgını bagışlasın o yavrucaga ,
olsun 1,5 yaşında yürüsün yeterki akıl ve vucut sağlıgı yerınde olsun geç olsun ,
çok geçmiş olsun
Ben sizi tebrik ederim. Kendi cocugunuz gibi düşündünüz ve aileyi uyararak erken teşhis almalarına yardımcı oldunuz.. iyi insanlar hep olmaliiAminnnnn inşallah inşallah tek temennim bu...yürüsün, aklı, sağlığı yerinde olsun evlat zor
Allah hepimizden razı olsun inşallah tüm evlatlar sağlıkla yaşasın. Dayım hala yek yaaaaa bisiy yokkk abartı diyor ama olsun yengem anladı ve takip ediyorBen sizi tebrik ederim. Kendi cocugunuz gibi düşündünüz ve aileyi uyararak erken teşhis almalarına yardımcı oldunuz.. iyi insanlar hep olmalii
İnşallah tedaviye cevap verir yavru
Merhaba,nasıl oldu kuzeniniz merak ettim iyidir insallahDoğumu zor olmuştu suyu gelmişti ve bebek dogddugunda baya mormus diyor annesi ... Ama kuvez falan yok
Maalesef çocuk ağır engelli olarak devam ediyor hayatınaMerhaba,nasıl oldu kuzeniniz merak ettim iyidir insallah
Ahh çok üzüldüm yorumlarda olabilir gelişimi farklı filan denmiş ama şimdi yenidoğanlarda sağlık ocaklarında bile kafasını tutup tutmadığına vücudun tepkilerine bakılıyor. Belli şeylerin olması lazım. Size de bravo fark etmişsiniz Allah sağlık versinMaalesef çocuk ağır engelli olarak devam ediyor hayatına
Teşhisi lizensefali
Maalesef canım, dayımın önemsememesi işi daha da durdurdu.Ahh çok üzüldüm yorumlarda olabilir gelişimi farklı filan denmiş ama şimdi yenidoğanlarda sağlık ocaklarında bile kafasını tutup tutmadığına vücudun tepkilerine bakılıyor. Belli şeylerin olması lazım. Size de bravo fark etmişsiniz Allah sağlık versin
Ahh, çok üzüldüm ya.Maalesef çocuk ağır engelli olarak devam ediyor hayatına
Teşhisi lizensefali
Yok anne karnında olmuş bu hastalık milyonda bir gibi birşey beyin kıvrımları düzmüş. Normal bir beyin kıvrımı düz olmazmış….Ahh, çok üzüldüm ya.neden oluyor acaba doğumla mı alakalıymış?
Yavrum benim. Allahım hayatını kolaylaştırsın, yüzünü güldürsün hep. Anne babasına da güç kuvvet sabır versin.Yok anne karnında olmuş bu hastalık milyonda bir gibi birşey beyin kıvrımları düzmüş. Normal bir beyin kıvrımı düz olmazmış….
Tek şu düşünülüyor anne ilk üç ay yurt dışı yapıp geldi (Asya’nın geri kalmış ülkelerinden) o dönem ağır grip atlattı bunun etkisinde duruluyor.
AminYavrum benim. Allahım hayatını kolaylaştırsın, yüzünü güldürsün hep. Anne babasına da güç kuvvet sabır versin.
Ah ah çok üzüldüm rabbim yardımcıları olsun,bir de şeyi merak ettim acaba dayiniz fark edip de kabullenmek mi istemedi acaba evladının rahatsız olduğunu yoksa gerçekten bir problem olmadığını düşündüğü için mi hep erteledi doktora göstermeyi.ne kadar zor Allah yardımcıları olsunMaalesef çocuk ağır engelli olarak devam ediyor hayatına
Teşhisi lizensefali
Bu iş kesinliğe ulaşınca biz çocuğu bıraktık çünkü dayım derin bir depresyona girdi yeni yeni toparlanıyor.Ah ah çok üzüldüm rabbim yardımcıları olsun,bir de şeyi merak ettim acaba dayiniz fark edip de kabullenmek mi istemedi acaba evladının rahatsız olduğunu yoksa gerçekten bir problem olmadığını düşündüğü için mi hep erteledi doktora göstermeyi.ne kadar zor Allah yardımcıları olsun
Maalesef çocuk ağır engelli olarak devam ediyor hayatına
Teşhisi lizensefali
Benim kızıma da bu teşhis konuldu acaba ne gibi sorunlar yaşadınız hastalığı boyunca benm kizimn ara ara kasılmaları oluyor ağır nöbet geçirdi ateşlenmesi oluyor. Konuşamıyor , yürüyemiyor 1 yaşında henüz . Ne gibi tedaviler aldınız. Fizik alipta sonuç alan oldu mu acabaAh ah çok üzüldüm rabbim yardımcıları olsun,bir de şeyi merak ettim acaba dayiniz fark edip de kabullenmek mi istemedi acaba evladının rahatsız olduğunu yoksa gerçekten bir problem olmadığını düşündüğü için mi hep erteledi doktora göstermeyi.ne kadar zor Allah yardımcıları olsun
Mesajı yanlış alintiladiniz galiba,konu sahibi ben değilim.rabbim yavrunuza şafi ismiyle şifa versin sizlere de güç kuvvet kolaylık versin inşallahBenim kızıma da bu teşhis konuldu acaba ne gibi sorunlar yaşadınız hastalığı boyunca benm kizimn ara ara kasılmaları oluyor ağır nöbet geçirdi ateşlenmesi oluyor. Konuşamıyor , yürüyemiyor 1 yaşında henüz . Ne gibi tedaviler aldınız. Fizik alipta sonuç alan oldu mu acaba
Benim kızıma da bu teşhis konuldu acaba ne gibi sorunlar yaşadınız hastalığı boyunca benm kizimn ara ara kasılmaları oluyor ağır nöbet geçirdi ateşlenmesi oluyor. Konuşamıyor , yürüyemiyor 1 yaşında henüz . Ne gibi tedaviler aldınız. Fizik alipta sonuç alan oldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?