• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Aylık Bebek Pelte Gibi

Merhabalar arkadaşlar, burada bana yazan bissuru arkadaşımız olmuştu bubyuzden yeni gelişmelerle ilgili sizi bilgilendirme hissine kapıldım....

Çocuk başka bir doktor tarafından beyin ve bel bölgesinde sinir zayıflığı teşhisi aldı ve masaj+ terapiye başladı inşallah bir gelişme görür. 1.5 dan sonra yürüyebilir demiş doktor.

rabbim sağlıgını bagışlasın o yavrucaga ,
olsun 1,5 yaşında yürüsün yeterki akıl ve vucut sağlıgı yerınde olsun geç olsun ,
çok geçmiş olsun

rabbim sağlıgını bagışlasın o yavrucaga ,
olsun 1,5 yaşında yürüsün yeterki akıl ve vucut sağlıgı yerınde olsun geç olsun ,
çok geçmiş olsun
Aminnnnn inşallah inşallah tek temennim bu...yürüsün, aklı, sağlığı yerinde olsun evlat zor 🥺

Ben sizi tebrik ederim. Kendi cocugunuz gibi düşündünüz ve aileyi uyararak erken teşhis almalarına yardımcı oldunuz.. iyi insanlar hep olmalii😍
Allah hepimizden razı olsun inşallah tüm evlatlar sağlıkla yaşasın. Dayım hala yek yaaaaa bisiy yokkk abartı diyor ama olsun yengem anladı ve takip ediyor🤲😁

Maalesef çocuk ağır engelli olarak devam ediyor hayatına :KK43:

Teşhisi lizensefali 😢
Ahh çok üzüldüm yorumlarda olabilir gelişimi farklı filan denmiş ama şimdi yenidoğanlarda sağlık ocaklarında bile kafasını tutup tutmadığına vücudun tepkilerine bakılıyor. Belli şeylerin olması lazım. Size de bravo fark etmişsiniz Allah sağlık versin

Ahh çok üzüldüm yorumlarda olabilir gelişimi farklı filan denmiş ama şimdi yenidoğanlarda sağlık ocaklarında bile kafasını tutup tutmadığına vücudun tepkilerine bakılıyor. Belli şeylerin olması lazım. Size de bravo fark etmişsiniz Allah sağlık versin
Maalesef canım, dayımın önemsememesi işi daha da durdurdu.

Ama çocuğun zaten hiçbir tedavisi yok maalesef 🫣

Ahh, çok üzüldüm ya. 😔 neden oluyor acaba doğumla mı alakalıymış?
Yok anne karnında olmuş bu hastalık milyonda bir gibi birşey beyin kıvrımları düzmüş. Normal bir beyin kıvrımı düz olmazmış….

Tek şu düşünülüyor anne ilk üç ay yurt dışı yapıp geldi (Asya’nın geri kalmış ülkelerinden) o dönem ağır grip atlattı bunun etkisinde duruluyor.

Yok anne karnında olmuş bu hastalık milyonda bir gibi birşey beyin kıvrımları düzmüş. Normal bir beyin kıvrımı düz olmazmış….

Tek şu düşünülüyor anne ilk üç ay yurt dışı yapıp geldi (Asya’nın geri kalmış ülkelerinden) o dönem ağır grip atlattı bunun etkisinde duruluyor.
Yavrum benim. Allahım hayatını kolaylaştırsın, yüzünü güldürsün hep. Anne babasına da güç kuvvet sabır versin. 😔

Maalesef çocuk ağır engelli olarak devam ediyor hayatına :KK43:

Teşhisi lizensefali 😢
Ah ah çok üzüldüm rabbim yardımcıları olsun,bir de şeyi merak ettim acaba dayiniz fark edip de kabullenmek mi istemedi acaba evladının rahatsız olduğunu yoksa gerçekten bir problem olmadığını düşündüğü için mi hep erteledi doktora göstermeyi.ne kadar zor Allah yardımcıları olsun

Ah ah çok üzüldüm rabbim yardımcıları olsun,bir de şeyi merak ettim acaba dayiniz fark edip de kabullenmek mi istemedi acaba evladının rahatsız olduğunu yoksa gerçekten bir problem olmadığını düşündüğü için mi hep erteledi doktora göstermeyi.ne kadar zor Allah yardımcıları olsun
Bu iş kesinliğe ulaşınca biz çocuğu bıraktık çünkü dayım derin bir depresyona girdi yeni yeni toparlanıyor.

Benim kızıma da bu teşhis konuldu acaba ne gibi sorunlar yaşadınız hastalığı boyunca benm kizimn ara ara kasılmaları oluyor ağır nöbet geçirdi ateşlenmesi oluyor. Konuşamıyor , yürüyemiyor 1 yaşında henüz . Ne gibi tedaviler aldınız. Fizik alipta sonuç alan oldu mu acaba

Benim kızıma da bu teşhis konuldu acaba ne gibi sorunlar yaşadınız hastalığı boyunca benm kizimn ara ara kasılmaları oluyor ağır nöbet geçirdi ateşlenmesi oluyor. Konuşamıyor , yürüyemiyor 1 yaşında henüz . Ne gibi tedaviler aldınız. Fizik alipta sonuç alan oldu mu acaba
Mesajı yanlış alintiladiniz galiba,konu sahibi ben değilim.rabbim yavrunuza şafi ismiyle şifa versin sizlere de güç kuvvet kolaylık versin inşallah

Öncelikle Allah yardımcınız olsun yavrumuzu şifalar diliyorum.. Bizim kızımız üç yaşında oldu sadece fizik aldı ama bir değişiklik yok yani yürümüyor sadece vücudu fazla bozulmasın diye buna devam ediyorlar.

Bazen günde 2kez nöbet geçirdi söyleniyor… ayrıca gece ışık kapanınca da çok kötü oluyor muş 😢 sadece mamayla besliyorlar öteki türlü olmuyor. Allah tüm yavrulara şifa versin sizlere de güç kuvvet🤲🏼

Back