• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 AYLIK BEBEK AĞLAMA KRİZLERİ.

2 cocuklu anne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
101
64
98
Merhaba Arkadaşlar.
8 aylık bebeğim var.sureli ağlayan bebekti zaten ama büyüdükçe aglama krizleri dahada kötü oluyor sanki
Ağlarken ellerini yumruk yapıyor kendini sıkıyor avazı çıktığı kadar bağırıyor ter içinde kalıyor.
Sesimle veya kucağımda sakinlemiyor hemen.
Kendini odun gibi dimdik tutup Ağlama nöbetine giriyor resmen.
Simdi oturdum en sonunda ağladım
Bir sikintisimi var neyi var böyle yapıyor diye kendimi çaresiz hissediyorum artık.
Allahım evlatlarıma sağlık verisn. İsyan eğil benimki çaresizlik öyle ağlıyor ki ne yapacağımı bilemiyorum.

Başına böyle birseu gelen varmı?
Ne gibi yol izlediniz yada ilerde bur sorun yaşayan oldumu?

Merhaba Arkadaşlar.
8 aylık bebeğim var.sureli ağlayan bebekti zaten ama büyüdükçe aglama krizleri dahada kötü oluyor sanki
Ağlarken ellerini yumruk yapıyor kendini sıkıyor avazı çıktığı kadar bağırıyor ter içinde kalıyor.
Bir sikintisimi var neyi var böyle yapıyor diye kendimi çaresiz hissediyorum artık.
Allahım evlatlarıma sağlık verisn. İsyan eğil benimki çaresizlik öyle ağlıyor ki ne yapacağımı bilemiyorum.

1-2 günlük bir mevzu mu? İdrar yolu enfeksiyonu falan olabilir mi? Çişini yaparken acı içinde uyanıyor ve ağlıyor olabilir diye düşündüm. Geçmiş olsun.

Merhaba Arkadaşlar.

3 yaştan bildiriyorum benim kızım kronik kolik.40 günlük başladı ağlamaya şu.an 37 aylık hala ağlıyor.Kendini ifade edemediği aylarda aklınıza gelecek her doktora gittik.Popoda çatlaktan tutunda oyun terapsine kadar.Simdi kendini.ifade edebiliyor. Neden ağlıyorsun diyirum canım istiyor, gözyaşlarıma engel olamıyorum diyor.Ama öyle böyle bir ağlama değil.Etinden et koparıyorlar sanki
.Hala da öyle.Her gün bir iki defa ağlama krizimiz oluyor. Yalnız moralinizi bozmak istemem de.Biz 14 ay 30 ay arasında zirve yaptık.Bazi günler 4 -5 saat ağladığını biliyorum.Ama sabır işte.Geciyor

3 yaştan bildiriyorum benim kızım kronik kolik.40 günlük başladı ağlamaya şu.an 37 aylık hala ağlıyor.Kendini ifade edemediği aylarda aklınıza gelecek her doktora gittik.Popoda çatlaktan tutunda oyun terapsine kadar.Simdi kendini.ifade edebiliyor. Neden ağlıyorsun diyirum canım istiyor, gözyaşlarıma engel olamıyorum diyor.Ama öyle böyle bir ağlama değil.Etinden et koparıyorlar sanki
.Hala da öyle.Her gün bir iki defa ağlama krizimiz oluyor. Yalnız moralinizi bozmak istemem de.Biz 14 ay 30 ay arasında zirve yaptık.Bazi günler 4 -5 saat ağladığını biliyorum.Ama sabır işte.Geciyor
Benim oğlum da 40 aylık ağlayınca mutlu oluyormuş öyle diyor bana

Allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.
Ama coknzor ya . Bahtları guzel olsun bizlerede sabır versin ne diyeyim.
Bizde 40 günlüklel başlamıştık slen devam ediyor gazdediler o dediler bu dedilerama hep ayni değişen tek şey ağlamaları dahada artiyor😔

Allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.
Ama coknzor ya . Bahtları guzel olsun bizlerede sabır versin ne diyeyim.
Bizde 40 günlüklel başlamıştık slen devam ediyor gazdediler o dediler bu dedilerama hep ayni değişen tek şey ağlamaları dahada artiyor😔
Üzgünüm ama karakteri bu

Uykuları düzenli mi? Yeterli uyku alıyor mu? Rutinleri var mı? Ağladığı anlar genelde hangi anlar? Gün içeirisinde dışarı çıkıp geziyor musunuz? Onunla oyun oynama durumunuz nedir?

Kamu
Uykuları düzenli mi? Yeterli uyku alıyor mu? Rutinleri var mı? Ağladığı anlar genelde hangi anlar? Gün içeirisinde dışarı çıkıp geziyor musunuz? Onunla oyun oynama durumunuz nedir?
Kamu kurumunda memurum yaşına kadar onunla vakit gecireyim diye ise gitmiyorum. Diğer çocuğumada öyle yaptım hak geçmesin diye.
Birlikte zaman gecirmeye çalışıyoruz tabiki.
Uykuları gündüz 3 kez var .

Sorunu; dün doktora gittik gece terörü olduğunu söyledi. Aleji için toz kullanıyordu bazı çocuklarda yapar dedi İlacı kesti baska alerjik ilaç verdi maşallah dün çok iyiydi .

Back