Çok konusuyorum oynatmaya çalışıyorum ama bu aralar daha çok etrafı karistirma derdinde inşallah iyidir çok uzuluyorum dusunmekten uyku girmiyor gözüme.bi an önce rahatlarım inşallah.kardesimjn arkadaşı çocuk doktoru ona videolarını atıp arayacam bi dahaki kontrolde de doktora soracamDoktoruna hiçbişey sormaktan çekinmeyin bence sorun, ve bebeğinizle sürekli konuşun, ona her yaptığınızı anlatın, her gösterdiğiniz şeyle ilgili konuşun, her yediği şeyin ne olduğunu, rengini vs, tadını kokusunu sürekli söyleyin.. Zamanla açılır diye tahmin ediyorum ama yine de doktora sormakta fayda var. Umarım bişeyi yoktur bebişin
Ayy şuan içime öyle Bi şu serptinjzki nete baka baka kafayı yedim Yani agulamadi çok sesler cikarmamisti degilmi oğlunuzBenim oğlum da 1 yaşına kadar konuşmamıştı, şimdi 23 yaşında maşallahı var çok iyi bir hatip
Bence siz gidin doktora bebek cok normal ama siz garipsiniz baya. Bu çocuk sizinle nasıl omur geçirecekMerhaba arkadaşlar 8 aylik bi kızım var kendi kendine bababa mamama gibi sesler çıkarıyor nesnelere de çıkarıyor ama insanlara hiç tepki vermiyor Yani gulmuyor ses cikarmiyor yabancı kaygısı var cagirdigimda adına da bakiyor biz konusunca da sadece guluyor artık sinirlerim bozulmaya başladı korkumdan doktora da soramıyorum eşim bisey yok diyor gizli gizli agliyorum sürekli.
bi an evham yapmis olabilirim anne olarak kaygı duymus olabilirim neden hemen bu şekilde yazıyorsunuzBence siz gidin doktora bebek cok normal ama siz garipsiniz baya. Bu çocuk sizinle nasıl omur geçirecek
Kızım da abisine çok gülüyor ona ayrı bi ilgisi var ben çağırınca bazen bakmaz ama o çağırınca hemen dönüyor
psikiyatriste gerek yok pediatriste goturun once, duzenli kontrolleri var mi? biz dogunca, 3, 6, 9, 12 aylarda hep rutin kontrollee gittik.Yaşadığım yerde çocuk psikiyatristi yok annemlerin yanina gittiğimde psikiyatriye goturecem herkes AA niye ses cikarmiyor tepki vermiyor diyor
Yok bağırmiyorum 6 yasinda oğlum var o sabrımı taşirinca ona kızıyorumÇekinme doktorunuz ile görüş canım... Kimi bebek sosyal olmayı sever kimisi sevmez...Çocuğa kızıp bağırıyor musunuz peki ? Yaramazlık yaptığın da falan ?
Evet götürdüm her zaman doktor kontrolünde bise demedi ben 6 aydan sonra artık bu durumu biraz biraz kafama takmaya başladım ama soramadım kardeşimin arkadaşı çocuk doktoru ona video atıp arayıp anlatacampsikiyatriste gerek yok pediatriste goturun once, duzenli kontrolleri var mi? biz dogunca, 3, 6, 9, 12 aylarda hep rutin kontrollee gittik.
Yani yaptığınız yanlış ama bebeğiniz de bir birey yerine koyun kendinizi. 8 ayliksınız çoğu şeyi yapmanıza ragmen anneniz az bulup ahlıyor. Hisseder bebekler.bi an evham yapmis olabilirim anne olarak kaygı duymus olabilirim neden hemen bu şekilde yazıyorsunuz
Benimki 10 aylık yeni yeni sesler çıkarmaya başlıyor ufaktan biraz fazla abartıyorsunuzSesler de cikarsa takmayacam sizin bebeginiz 8 ay döneminde konustugunuzda ses cikartirmiydi kontrole gittiğimde bu defa soracam inşallah iyidir
Çok konusuyorum oynatmaya çalışıyorum ama bu aralar daha çok etrafı karistirma derdinde inşallah iyidir çok uzuluyorum dusunmekten uyku girmiyor gözüme.bi an önce rahatlarım inşallah.kardesimjn arkadaşı çocuk doktoru ona videolarını atıp arayacam bi dahaki kontrolde de doktora soracam
Ben konuştuğumda bazen dikkati dağılıyor etrafı karistiriyor bazen de gülüyor ama ses çıkararak bana tepki vermiyor yabancı kaygisinin olması ve kucak istediğinde kolunu kaldırması güzel olan şeyler bugün babası dışarıdan gelince ona ses çıkardı güldü bi cilve yapti beni al gibi hareketler yapti ama gün içerisinde konusunca çok ses cikarmiyor bazen bakmiyor bile bu da endişelendigim durum8aylik bebek siz konuştuğumuzda mutlaka tepki verir,gülümser ya da babildar ,göz kontağı kurar,sosyal gülümser...Yabancılari ise yabancilar,ağlar ,tepki verir.Ama sizin bebeğiniz hangilerini yapmıyor ben anlayamadım yazinizdan
Simdi kardesimin arkadaşıyla konustum çocuk doktoru çok küçük daha dediGörümcemin oğlu da bebekken öyleydi. Anne babası ve kaynanamla kayınpederimin dışında kimi görse oyle bakardı. Hatta seslenip uzanacak olsak ağlamaya da başlardı.
Bazı cocuklar yabancıları pek sevmez.
Şimdi 5 yaşında bir ve çok normal herseyiyle..
Ben hissettirmemeye çalışıyorum gün içerisinde sadece kızımla ilgileniyorum gece araştırıyorum bu kez bi ağlama geliyor acaba anormal bi durummu var diye.bakin bi arkadaş göz teması kurar sonra bababa mama şeklinde babildayarak cevap verir demis biz bunu hiç yaşamadık bakiyor guluyor bazen konusunca bakmiyor bileYani yaptığınız yanlış ama bebeğiniz de bir birey yerine koyun kendinizi. 8 ayliksınız çoğu şeyi yapmanıza ragmen anneniz az bulup ahlıyor. Hisseder bebekler.
Böyle hani bebeklere konusunca cevap verir gibi agular ya biz onu yaşamadık pek 8 aylik oldu hala böyle olunca acaba mi diye panikledimBenimki 10 aylık yeni yeni sesler çıkarmaya başlıyor ufaktan biraz fazla abartıyorsunuz
Böyle hani bebeklere konusunca cevap verir gibi agular ya biz onu yaşamadık pek 8 aylik oldu hala böyle olunca acaba mi diye panikledim
Ben hissettirmemeye çalışıyorum gün içerisinde sadece kızımla ilgileniyorum gece araştırıyorum bu kez bi ağlama geliyor acaba anormal bi durummu var diye.bakin bi arkadaş göz teması kurar sonra bababa mama şeklinde babildayarak cevap verir demis biz bunu hiç yaşamadık bakiyor guluyor bazen konusunca bakmiyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?