Merhaba, 8 aylık bir kızım var. 3 gün önce ateşlendi. 38.2 iken calpol verdim. Önce dişten diye düşündüm çünkü ön diş etler bembeyaz ve şişmiş. Doktoruna attım. Baya şişmiş iltihap kapmış, yarın gelin dedi. Gece boyu iki ateş düşürücü dönüşümlü vermeme rağmen. Ateşi en çok 37 ye düştü. Doktora gittik. Mikrop nedeniyle enfeksiyon kapmış dedi. Antibiyotik iğne verdi. İki gün yaptık. İğne vurulan yerde anlık kızarıklık olunca doktorumuz alerjisi var diyerek, şuruba geçti. Benim size sorum şu. Antibiyotiğe başladığımızdan beri kızım sürekli uyuyor. Yani gece zaten sürekli uyuyor. Ara ara emmek için uyanıyor. Emerek uyuyor. Gündüz en fazla bir saat uyanık. Sonra hemen uyuyor. Uyanıkken de halsiz. Ve iştahı yok. Ateşimiz düştü ama bu durum çok sinir bozucu. Sürekli uyumak istemesi normal mi. Bir de sabahları özellikle ishal şeklinde 3/4 defa kaka yapıyor. Doktorumuz tekrar kan istedi ama ben cesaret edemedim. Kızım acıdan nefessiz kalıyor her seferinde. Ateşi düştü sonuçta. Ne yapmalıyım tecrübeli annelerim yardımcı olur musunuz