Maşallahhhh Allah bağışlasın bebeğinizi. Çok haklısınız aslında acemi de değilim 2.yi büyütüyorum 1.de de aynı şeyleri yaşadım biliyorum geçecek ama yinede tereddüt ediyor insan acaba anlayamadığım bşr derdi mi var diyeKucak istemesinden daha normal bisey yok.o daha küçük ve özellikle annesine çok ihtiyacı var. Insanların benim çocuğum uslu demelerine de bakmayın. Her bebek biriciktir, kendi kişiliği karakteri vardır. Kıyaslama bebeğimize farketmeden yapacağımız en büyük haksızlıklardan bence.
benim oğlumda böyleydi. Doğduğu andan itibaren bırakamadım kucağımdan çünkü durmazdı hiç. Evet çok zorluyor insanı ama ıyiki kucagimdaymis hep. Şimdi 1.5 yaşında ve zar zor kucağımiza alabiliyoruz.
Zor oluyor biliyorum ama şimdiki hallerinin keyfini yaşayın
Yaaa merhaba ozamanBeeennnnnbenim bebeğim de 8 aylk ve aynıyız.
Enfeksiyon olsa ateş vs olur diye düşünüyorum çünkü yeni birşey değil dogdugundan beri huzursuz bebeIdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi diye düşünün değerlendirin ne bileyim diş ağrısıdır belki dicem ama çok küçük ya o aylarda çok normal kanguru gibi bir şeye koyun evde kucağınıza alın ilgi ister değişiklik ister sıkılıyordur hep aynı odada durmayın
Dimi. Ya bir rahatsızlığı olmasında ben razıyım mızırdanmalarına işim gücüm o zaten yeter ki sağlıklı olsun teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinO sadece bebek ve 10 dk dan fazla oyalanmasını beklemek dünya barışı gibi bir şey:)
Benim canı sağolasıca büyük oğlanda ‘şükür bunlarda sıkıntı yok’ dediğiniz her durumda da sıkıntı vardı, bakıldı ve tek denilen şey yüksek duyarlı çocuk.Dimi. Ya bir rahatsızlığı olmasında ben razıyım mızırdanmalarına işim gücüm o zaten yeter ki sağlıklı olsun teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Haklısınız cok şükür gece uyuyoruz dinleniyoruz işte pandemi ülke gündemi vs psikolojimizi bozdu dört duvar arasında büyüyor çocuklar insan yüzü görmeden temiz hava alamadan.. Allah'ım hepimize güç kuvvet çocuklarımııza da sağlık versinBenim canı sağolasıca büyük oğlanda ‘şükür bunlarda sıkıntı yok’ dediğiniz her durumda da sıkıntı vardı, bakıldı ve tek denilen şey yüksek duyarlı çocuk.
Yani bir hastalık değil, sınıflandırma sadece.
Şuan 4 yaşında, kardeşi olmasa inanın 10 dk kendi durmaz.
Bebeğiniz olması gerekenden bile iyi bence maşallah
Amin inşallah.Haklısınız cok şükür gece uyuyoruz dinleniyoruz işte pandemi ülke gündemi vs psikolojimizi bozdu dört duvar arasında büyüyor çocuklar insan yüzü görmeden temiz hava alamadan.. Allah'ım hepimize güç kuvvet çocuklarımııza da sağlık versin
AminnnnnnnAmin inşallah.
Aslında küçük bebekliler inanın şanslısınız, bebeğiniz şuan daha hiçbir şey bilmediği için arzu edemiyor dışarı çıkmayı, parkı vs.
1yaşı aşkın olanlarda çok büyük sorun bu, kapıda tepinerek ağlıyor kurban olduklarım.
Allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:)
Idrar yolu enfeksiyonunda ateş kusma her zaman olmaz ara ara uğrayıp gidebilir enfeksiyon.Enfeksiyon olsa ateş vs olur diye düşünüyorum çünkü yeni birşey değil dogdugundan beri huzursuz bebepandemi korkusuna hastahane ye sokmak istemiyoruz. Bilmiyorum nereye kadar böyle gidecek. Bebe ağlamayı çok seviyor
Aynen ya su dönemde cocuklar la evde kaldık diye bize daha bağımlı hale geldiler. Valla baktım oyalanıyo hemen bir işe koşuyorum en fazla 10 dk sonra mızır mızır.. Bizim ki yerde yatmayı ds sevmiyor ki bırakayım emeklesin. Dönüyor sadece o pozisyon da sevmiyor hiç durmayı valla Allah yardımcımız olsunBenim oğlumda 7,5 aylık ve aynı durumdayız gün içinde yemeği bile zor yapıyorum. Geride kıyamet kopıyor yani. Çocuğun bir yeri kopmuş gibi ağlıyor. Sürekli kucakta olmasa bile oynarken sürünürken hep yanında oturmam gerekiyor.
Çok merak ediyorum kucağa almaya alistirmazsakKucak istemesinden daha normal bisey yok.o daha küçük ve özellikle annesine çok ihtiyacı var. Insanların benim çocuğum uslu demelerine de bakmayın. Her bebek biriciktir, kendi kişiliği karakteri vardır. Kıyaslama bebeğimize farketmeden yapacağımız en büyük haksızlıklardan bence.
benim oğlumda böyleydi. Doğduğu andan itibaren bırakamadım kucağımdan çünkü durmazdı hiç. Evet çok zorluyor insanı ama ıyiki kucagimdaymis hep. Şimdi 1.5 yaşında ve zar zor kucağımiza alabiliyoruz.
Zor oluyor biliyorum ama şimdiki hallerinin keyfini yaşayın
Kucağa alıştırmamak nasıl oluyor ben de onu tam anlayamıyorum.Çok merak ediyorum kucağa almaya alistirmazsak
Kkucağı bilmeyecegi için
yine kucak isteyip ağlar mı acaba
Ah böyle bir şey mümkün olabilir mi..Çok merak ediyorum kucağa almaya alistirmazsak
Kkucağı bilmeyecegi için
yine kucak isteyip ağlar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?