Numara yazayım mi özelden cesaretin varsa goruntulu ara bak kadinmiyim erkek miyim diye varmisinErkek olup kendi cevaplariniza kıs kıs güldüğünüze eminim
Soğanı her türlü tüketiyoruz zaten yemekler içinde, pırasa ise dediğiniz gibi salt yemeği.Teşekkür ederim, ben kışın yemek olarak yapıyorum. Benim çocuklarım çok şükür sebze yiyorlar, ama başka yemeklere koymazdım. Bundan sonra koyarım artık. Ben de sarımsak çok kullanırım, mercimek çorbasına bile, menemene sebze yemeklerine falan.
Ekmek maalesef bizde çok seviyorlar, pandemide falan tam buğday unu ile kendim yapıyordum, arada yine yapıyorum ama çoğu zaman fırından alıyoruz. Ekmek olmasa isyan çıkartırlar.
Ben niye arayayım ayol seni, erkeksen de bana ne?Numara yazayım mi özelden cesaretin varsa goruntulu ara bak kadinmiyim erkek miyim diye varmisin
O kadar sey yazdim sana gidipte buna mi takildin?Numara yazayım mi özelden cesaretin varsa goruntulu ara bak kadinmiyim erkek miyim diye varmisin
O zaman burdan insanların aklına fesat sokmayinBen niye arayayım ayol seni, erkeksen de bana ne?
Neden cesarete ihtiyacın olduğunu anlayamadım bu arama içinBen niye arayayım ayol seni, erkeksen de bana ne?
BendeNeden cesarete ihtiyacın olduğunu anlayamadım bu arama için
Erkek diyosunuz bilip bilmeden bende numara vereyim gecenin bu saatinde görüntülü arayın dedimO kadar sey yazdim sana gidipte buna mi takildin?
Erkek değilsem utansın diyeNeden cesarete ihtiyacın olduğunu anlayamadım bu arama için
8 aylık bebeğe hazir çorba mi verilir , evde ne varsa diyorsun ya onlardan da çorba çıkara bilirsin hazirlardan bin kat iyi, bebeğe yoğurt vere bilirsin kabızlığı için ay çıldıracağım lutfen hazır çorba verme bebeğe lutfennnTel şehriye bazen hazir çorba ne çorbasi olursa evde onu veriyorum
Çocuğunuza paketli hiçbir şey vermeyin, süt yerine kendi yaptığınız yoğurttan verin. Benim oğlumun doktoru her gün 1 kase yoğurt verin demişti, meyveden önce sebze verin çünkü meyveler tatlı olduğu için sebzeyi sevmeyebilir sonra.Süt veriyirum evet cici bebe ile karıştırıp veriyorum
Ben mi dedim? Kazen erkek olmadığını söylemişti zaten. Ben sana ihtiyacin olan seyleri yazdim. Konun bununla ilgili degil miydi? Canini sıkıyorsa erkeksin diyen uyeleri gormezden gelirsin. Amacin farkli seninErkek diyosunuz bilip bilmeden bende numara vereyim gecenin bu saatinde görüntülü arayın dedim
Aslında bütün site mutlu olurduErkek değilsem utansın diye
Hiçbir zarari olmaz en azından kabızlığı geçene kadar verebilirsiniz ben öyle yaptimAra sıra veriyirum zarar verir diye korkuyo dum her gün mü vermek gerekiyo
Size demedim özur dilerim bı tanesi erkek dedi ona dedim çok özur dilerimBen mi dedim? Kazen erkek olmadığını söylemişti zaten. Ben sana ihtiyacin olan seyleri yazdim. Konun bununla ilgili degil miydi? Canini sıkıyorsa erkeksin diyen uyeleri gormezden gelirsin. Amacin farkli senin
Ben bebek için bi sormuştum yenileyeyim, çocuğa verdiğin sütün üzerinde devam sütü mü yazıyor yoksa normal süt mü? Normal sütü 1 yaşına kadar vermemen gerek, aklında bulunsun.Ciddi bı konuda konuşuyoruz lütfen konuyu dagitmayalim
İnanır mısınız, yeğelerim şuan.Erkek değilsem utansın diye
Hiç bakmadım marketten alıyorum laktozsuz süt yaziyoBen bebek için bi sormuştum yenileyeyim, çocuğa verdiğin sütün üzerinde devam sütü mü yazıyor yoksa normal süt mü? Normal sütü 1 yaşına kadar vermemen gerek, aklında bulunsun.
Sizin yuzunuzden yorumlara bakamıyorum gidin başka yerde egleninAslında bütün site mutlu olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?