Çocuk Hastalıkları 8 aylık bebeğim kabız oldu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Soğanı her türlü tüketiyoruz zaten yemekler içinde, pırasa ise dediğiniz gibi salt yemeği.
Kaldı ki ben de öyle portakallı severim başka yemem ama bu sayede giriyor vücuda bir iki vitamin.
Benim çocuklarım doğru düzgün hiçbir şey yemeyen türden, patates kızartması ye yavrum makarna ye çocuğum diye yalvaran bir anneyim, siz anlayın halimi.

O sebeple yedikleri altı üstü birkaç şey olduğundan daha ne koyarım, neyi de eklesem anlamaz diye kafa yoruyorum.
En basiti köfte yiyorlar, onu yaptığım sulu yemeğin içinde pişirip, onlara ayrıca tek başına köftesini veriyorum bir nebze fasulyenin domatesin vitamini de girmiştir içine diye.
Ah şöyle bir yiyen çocuğum olsaydı…

Tel şehriye bazen hazir çorba ne çorbasi olursa evde onu veriyorum
8 aylık bebeğe hazir çorba mi verilir , evde ne varsa diyorsun ya onlardan da çorba çıkara bilirsin hazirlardan bin kat iyi, bebeğe yoğurt vere bilirsin kabızlığı için ay çıldıracağım lutfen hazır çorba verme bebeğe lutfennn

Süt veriyirum evet cici bebe ile karıştırıp veriyorum
Çocuğunuza paketli hiçbir şey vermeyin, süt yerine kendi yaptığınız yoğurttan verin. Benim oğlumun doktoru her gün 1 kase yoğurt verin demişti, meyveden önce sebze verin çünkü meyveler tatlı olduğu için sebzeyi sevmeyebilir sonra.

Erkek diyosunuz bilip bilmeden bende numara vereyim gecenin bu saatinde görüntülü arayın dedim
Ben mi dedim? Kazen erkek olmadığını söylemişti zaten. Ben sana ihtiyacin olan seyleri yazdim. Konun bununla ilgili degil miydi? Canini sıkıyorsa erkeksin diyen uyeleri gormezden gelirsin. Amacin farkli senin

Ciddi bı konuda konuşuyoruz lütfen konuyu dagitmayalim

Ben mi dedim? Kazen erkek olmadığını söylemişti zaten. Ben sana ihtiyacin olan seyleri yazdim. Konun bununla ilgili degil miydi? Canini sıkıyorsa erkeksin diyen uyeleri gormezden gelirsin. Amacin farkli senin
Size demedim özur dilerim bı tanesi erkek dedi ona dedim çok özur dilerim

Erkek değilsem utansın diye
İnanır mısınız, yeğelerim şuan.
Çünkü gerçekten büyük şok yaşıyorum.
Benim hassas noktam o ayrı ama çocuğunuzun iyi ki alerjisi yokmuş, geri dönülemez yollara girerdiniz verdiğiniz bu besin adı altındaki şeylerle.
Bu da benim gözümde istismardır, sağlığı tehlikeye atmak fiziksel şiddete denktir, ihmal değil bunun adı.
Bazı alerjiler öldürücüdür, bilemezsiniz.

Bakın bunca üye bir sürü şey yazdık, çok basit aslında.
1 yaş öncesi ne verilmez yazın Google a, ss alın bitti gitti.
Birçok sitede tarifler var, burada da verildi.
Yahu geçtim tarifi, 3 sebze haşla 1 tırnak kıyma at, çatalla ez zeytinyağı dök yedir, bu kadar.
Al yarım litre çiğ süt, kaynat limon ya da sirke ile kestir, o peyniri koy kahvaltısına yesin, alt kalan peynir altı sularını da sakın dökme, bu sebze pürelerinin içine koy buzlukta saklayıp, çok vitaminli o.

Son düzenleme:
Ben bebek için bi sormuştum yenileyeyim, çocuğa verdiğin sütün üzerinde devam sütü mü yazıyor yoksa normal süt mü? Normal sütü 1 yaşına kadar vermemen gerek, aklında bulunsun.
Hiç bakmadım marketten alıyorum laktozsuz süt yaziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…