Teşekkür ederim.Tebrik ederim.
Yaaa harikasınız tebrik ederimHerkese merhaba;
Sadece diyet ve sporla eski günlerime geri döndüm. Karantina süreci bana yaradı. Sizde yapabilirsinizEki Görüntüle 2731497 Eki Görüntüle 2731496 Eki Görüntüle 2731495
Teşekkür ederim.Tebrikler cok guzel olmussunuz neler yaptiniz bu surecte kac kilodan düştünüz biraz anlatır mısınız?
Çok teşekkür ederimYaaa harikasınız tebrik ederim
Ben size destek olurum.Şuan koruma dönemindeyim buradan yazarak motive etmeye çalışırım.MasAllah ne güzel, ben 5 kilo vermeye raziyim, ama bir türlü beceremedim
cok tembelim cok
Siz 30 kiloyu nasil verdiniz helal olsun
Ayyy cok tesekkür ederimBen size destek olurum.Şuan koruma dönemindeyim buradan yazarak motive etmeye çalışırım.
İyi olmanıza sevindim.Psikoloji bütün hayatımızı ele geçiriyor.Dertleşerek aşarızAyyy cok tesekkür ederim
Aslinda hayatimi komple bir düzene sokmam lazim....
Cok dagildim... 3. ayda büyük bir travma sok yasadim, elhamdülillah iyiyim suan ama tembellik tavan yapmis durumda herseye bosverdim... Bu tembellik illetinden biranevvel kurtulmak istiyorum
Çook teşekkür ederimYaaaa süpersiniz MasAllah süper değişim olmuş
Basiniz sagolsun...İyi olmanıza sevindim.Psikoloji bütün hayatımızı ele geçiriyor.Dertleşerek aşarız
Diyete başlamadan önce babamı kaybettim hayatımın dönüm noktası oldu bu gencecikti çünkü(56 yaş) sonra düşündüm ya daha çok içime kapanacak 100 kilo olacaktım yada toparlanma vaktiydi...Çocuğum için ikincisini seçtim.Bir kiloyla herşey değişir mi?değişti...insülün direncim vardı şimdi yok. Sağlıklı beslenerek çocuğumada örnek oluyorum.Daha fazla bunaltmamak adına yazmıyorum daha birçok etkisi oldu.Pandemi sürecinden sonra diğer hedefim olan çalışma hayatıma geri döneceğim inşallah.
Allah razı olsun.Basiniz sagolsun...
Cok sevindim sizin adiniza dibe cökmeyip tam tersi güclenmis kuvvetlenmissiniz, cok kuvvetli bir bayansin
Bende daha iyi olacam insAllah
Teşekkür ederimMaşallah tebrik ederim
Teşekkür ederim, sizde yaparsınız sadece yaşantınıza ters olmaması lazım.Benimde daha önce verme çabam vardı bana uygun olmayan diyetleri hayatıma uygulamaya çalışıyordum.Sonra değişiklikler yaparak beslenme düzenimi oluşturdum.Diyet olarak bakmadım hayatıma bundan sonra bu yeme şekliyle devam edebilirmiyim diye baktım.Yaşam tarzınızı bilmiyorum fakat nacizane tavsiyem 16,00 çok erken bir saat zorlanmanıza sebep olabilir.Zayıflamak isteyen biri olarak sizin fotoğraflarınızı azminizi görmek hoşuma gitti. Ben neden yapamıyorum ya. Bugün 4 ten sonra yememe kararı aldım. 16 kilo fazlam var bir an evvel kurtulmak istiyorum bu yükten....
aynı ben bi 5 kılo veremedim yıllardır döner dolaşırımMasAllah ne güzel, ben 5 kilo vermeye raziyim, ama bir türlü beceremedim
cok tembelim cok
Siz 30 kiloyu nasil verdiniz helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?