8 ayar altın kullananlara sorum var

ubo

rastık çekerek mahmure
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
395
342
8 ayar bileklik gördüm ve çok beğendim fiyatıda uygun 14 ayardan farksız duruyor fakat 8 ayar takılarda zamanla solma oluyor diyorlar kullanan ve bu durumu yaşayan varmı lütfen cevap verin

bildigim kadariyla 12 ayardan itibaren o altin sayilmiyor.
14ayardan ititbaren altindan bahsedebiliriz, yani o dedigin taki altin degil baska bir madde var icinde.

Ben 8 ayar kolye kullanıyorum.
Kolyeyle banyo bile yaptım ama solmadı.
Parfüm gelmediği müddetçe bişey olacağını sanmıyorum.

Ben 8 ayar kolye kullanıyorum.
Kolyeyle banyo bile yaptım ama solmadı.
Parfüm gelmediği müddetçe bişey olacağını sanmıyorum.

softkitty kaç zamandır kullanıyorsun kolyeni çok niyetlendim almaya ama solduğunu söyleyince canım sıkıldı

softkitty kaç zamandır kullanıyorsun kolyeni çok niyetlendim almaya ama solduğunu söyleyince canım sıkıldı

Benim 2 tane kolyem var 8 ayar. İkiside kararmadi, iyi kullanirrsan hic bisey olmaz.
Zaten bakim yaprtirirsin. Ben henuz. Bakim yaptirma ihtiyaci duymadim.

Ben de 8 ayar bileklik almayı düşünüyorum, sürekli alışveriş yaptığım bir kuyumcu var, zaman içerisinde kararma yaptığını söyleyerek almamı tavsiye etmedi. Bir arkadaşım uzun süre bileklik ve bilezik kullanmış, hiç böyle bir şikayet yaşamadığını söyledi. Riske girmek gerekiyor ama, ya kararırsa? En iyisi biraz daha para biriktirip, 14 ayar tercih etmek...

kuyumcu kararma yapar dediyse vardır bir bildiği ama kuyumcularda 8 ayar satmak istemiyorlar nedense kar etmiyorlarmı acaba
ondanmı sana satmak istemedi kararır dedi

Ben kolye kullaniyo3um ama onu altin yatirim amacli alkicaksin satisi zordur 4de1 fiyatlarina satılıyor neredyse yok fiyatina o yuzden al tak kullan satma parfume karsi etkisi buyuk onun disinda solma yapmiyor kuyumcu oyle dediyse o 8 ayar bile degil altin kaplamadir

ben bir seneden fazla oldu tek taş aldım 8 ayar hiçbişey olmadı

,Ben de 6 ay önce 8 ayar alyans aldım gayet sağlam öyle sevdim ki diğer alyansların papucu dama atıldı hiç çıkartmıyorum çook memnunum. Bence kuyumcular daha çok kazanabilmek adına çamur atıyor. hiç bir farkı yok.

Yaklaşık bir sene oldu 8 ayar halat zincir aldım ucuna da 14 ayar ayar kolye ucu aldım ikisinin birbirinden hiç farkı yok kararma falan da olmadı

8 ayar bileklik gördüm ve çok beğendim fiyatıda uygun 14 ayardan farksız duruyor fakat 8 ayar takılarda zamanla solma oluyor diyorlar kullanan ve bu durumu yaşayan varmı lütfen cevap verin
8 ayar altindan sayılmıyor altın kaplama olarak geçiyor alırken 1000 e aldıysan 250 ye anca satarsın hiç alma 8 ayar 14 al 3 fazla koy değeri de artsın solma oluyor evet

8 ayarda solma oluyor zaten çoğu yerde altından sayılmıyor hanımefendi

X