- 14 Ekim 2020
- 628
- 505
- Konu Sahibi aklnbasindamisenin
Bu nasil bir kadin ya rabbbim... evet oyle bir gelin gelsin ki burnundan getirsin. Biliyorum yasadiklarin cok zor ama Allah seni korumus. Birde guzel tarafindan dusun. Umarim bundan sonra seni guzel surprizler bekliyordur hayatinda. Sadece onune bak ve mutlu ol.Zaten havalimanına o da geldi vardınız mı dedi vardık dedim onu bile dememem gerekiyordu çünkü aylardır onla da küstüm bana saygısızlık yapmıstı affetmiştim Allah o kadına öyle bi gelin versin ki benden helallik istesin vermeyim anamdan emdiğim süt burnumdan geldi aldığım. Hediyelern etiketini kapatmıştım al çöpten mi aldın bunu da götür diye attı valize kollarım mosmor olmus özenerek almıstım hediyeleei
Hem biliyormusun ben evlenmek istedigim zaman babama anlatmistim. Tanistirmak istedigimi soylemistim. Bana erkegi degil, ailesini getir demisti. Ailesi onemli demisti. Ya ben ailesiyle evlenmiyprum kiii diye rest cekmistim. Bazi seyleri evlendikten sonra insan daha iyi anliyor. Gercekten de evlenince ailesi ile de evleniyormussun tabiri caizse