• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 ay önce kimyasal gebelik yaşadım

bozukbirplagg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2023
142
65
28
23
kimyasal gebelik geçireli 8 ay oldu ne yapacağımı bilemiyorum artık. Doktora gidiyorum herhangi bı sıkıntı yok deyip geri gönderiyorlar ne yapacağımı bilemiyorum artık. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?

kimyasal gebelik geçireli 8 ay oldu ne yapacağımı bilemiyorum artık. Doktora gidiyorum herhangi bı sıkıntı yok deyip geri gönderiyorlar ne yapacağımı bilemiyorum artık. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Bende 5 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim ve doktor herhangi bi problem yok dedi kimyasal gebelikte bebek sağlıksız oldugu için vücut zTen atıyor onun. Ve saglıklı bir gebelik için sizi hazırlıyor şuan hamileyim ve hiç beklemediğim bi anda oldu ama şuan çok ynei degerim 217 fakat hala kşmyadaa dönebilir diyor doktor yani 1.500 ü geçmeden bi gebelik var demiyorlar ama gelin birde bana sor çok yorucu bi süreç. Size tavsiyem kafanızdan ne zaman çıkartıyorsunuz inanın hiç beklemediğiniz bir anda geliyor. Benim 2 arkadaşım daha var 1 senedir ugraşıyorlar kimyasal bile geçirmedi ler. Sağlıklısınız kimyasal geçirmeniz iyi birşey bir ay ara verip tekrar deneyin kendinizi üzmeyin

Bende 5 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim ve doktor herhangi bi problem yok dedi kimyasal gebelikte bebek sağlıksız oldugu için vücut zTen atıyor onun. Ve saglıklı bir gebelik için sizi hazırlıyor şuan hamileyim ve hiç beklemediğim bi anda oldu ama şuan çok ynei degerim 217 fakat hala kşmyadaa dönebilir diyor doktor yani 1.500 ü geçmeden bi gebelik var demiyorlar ama gelin birde bana sor çok yorucu bi süreç. Size tavsiyem kafanızdan ne zaman çıkartıyorsunuz inanın hiç beklemediğiniz bir anda geliyor. Benim 2 arkadaşım daha var 1 senedir ugraşıyorlar kimyasal bile geçirmedi ler. Sağlıklısınız kimyasal geçirmeniz iyi birşey bir ay ara verip tekrar deneyin kendinizi üzmeyi

Bende 5 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim ve doktor herhangi bi problem yok dedi kimyasal gebelikte bebek sağlıksız oldugu için vücut zTen atıyor onun. Ve saglıklı bir gebelik için sizi hazırlıyor şuan hamileyim ve hiç beklemediğim bi anda oldu ama şuan çok ynei degerim 217 fakat hala kşmyadaa dönebilir diyor doktor yani 1.500 ü geçmeden bi gebelik var demiyorlar ama gelin birde bana sor çok yorucu bi süreç. Size tavsiyem kafanızdan ne zaman çıkartıyorsunuz inanın hiç beklemediğiniz bir anda geliyor. Benim 2 arkadaşım daha var 1 senedir ugraşıyorlar kimyasal bile geçirmedi ler. Sağlıklısınız kimyasal geçirmeniz iyi birşey bir ay ara verip tekrar deneyin kendinizi üzmeyin
Gerçekten o kadar zor zamanlar ki. Kendimde sorun yok acaba eşimde mi birşey var diye düşünmeden duramıyorum. Ama birşey olsa kimyasal gebeliğide geçiremezdim zaten bu beni tatmin ediyor. Herşeyin elbet bir zamanı var Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏

Back