8+2 kasıkta şislik ?

Rapunzelinizzz4334

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2022
207
71
21
Merhaba anneler 8+2 haftalık hamileyim ara ara sol kasık ta sancılarım oluyor ve bugün hafif bı şişlik fark ettim sağ kasık ta yok ama sol kasıkta var sizce nedir doktora gitmeli miyim

Dayanılmayacak bir ağrıysa gidin. Ama sanıyorum normaldir gebelikte vücutta ağrı vb olması. Ya da sonraki muayenenizde doktorunuza danışırsınız

Ay maşallah yaaa biri de solda olmuş ve galiba erkek demiş doktor ve erkek cikmis demekki değişiklik gösterebiliyor ama ben rüyamda erkek gördüm sağlıklı olsunda kız olması daha iyi olur
2 kez kız görmüştüm rüyamda ve hep kıza alistirmistim kendimi.Cinsiyeti öğrenmeye gideceğim gece erkek gördüm rüyamda rüyalar başta beni yanılttı

Merhaba anneler 8+2 haftalık hamileyim ara ara sol kasık ta sancılarım oluyor ve bugün hafif bı şişlik fark ettim sağ kasık ta yok ama sol kasıkta var sizce nedir doktora gitmeli miyim
Benim de var şişlik ama benim bata yakın zamandan beri vardı yani bence bebek o taraflarda tabi hissedemeyiz elimizle ama ben en başından orda olduğunu kalbimden hissediyorum soldan yerleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…