- 13 Mayıs 2022
- 207
- 71
- 21
- Konu Sahibi Rapunzelinizzz4334
Merhaba anneler 8+2 haftalık hamileyim ara ara sol kasık ta sancılarım oluyor ve bugün hafif bı şişlik fark ettim sağ kasık ta yok ama sol kasıkta var sizce nedir doktora gitmeli miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ara sıra gelip giden bı sancı sadece şişlik kafama biraz takıldı o kadarDayanılmayacak bir ağrıysa gidin. Ama sanıyorum normaldir gebelikte vücutta ağrı vb olması. Ya da sonraki muayenenizde doktorunuza danışırsınız
O sancılar gebelik boyunca devam edecek, rahim büyüdüğü için.Yok ara sıra gelip giden bı sancı sadece şişlik kafama biraz takıldı o kadar
Bebek sola yerleşti derler sorun olacağını sanmıyorum benimde hep sağ tarafım agrirdiMerhaba anneler 8+2 haftalık hamileyim ara ara sol kasık ta sancılarım oluyor ve bugün hafif bı şişlik fark ettim sağ kasık ta yok ama sol kasıkta var sizce nedir doktora gitmeli miyim
Anladım bı kaç kişi daha öyle söyledi oradadır diye peki cinsiyeti ne bebeğinizinBebek sola yerleşti derler sorun olacağını sanmıyorum benimde hep sağ tarafım agrirdi
Anladım genede çok teşekkür ederim bilgileriniz içinO sancılar gebelik boyunca devam edecek, rahim büyüdüğü için.
Şişlik için aslında bebek büyüyünce olabiliyor ama onun hakkında fikrim yok
Hahahah buna inanmak lazimmi bilmiyorum ama sağda olunca erkek demişlerdi benim tuttu erkek bebeğim dizinde kız mı geliyo acabaAnladım bı kaç kişi daha öyle söyledi oradadır diye peki cinsiyeti ne bebeğinizin
Ay maşallah yaaa biri de solda olmuş ve galiba erkek demiş doktor ve erkek cikmis demekki değişiklik gösterebiliyor ama ben rüyamda erkek gördüm sağlıklı olsunda kız olması daha iyi olurHahahah buna inanmak lazimmi bilmiyorum ama sağda olunca erkek demişlerdi benim tuttu erkek bebeğim dizinde kız mı geliyo acaba
2 kez kız görmüştüm rüyamda ve hep kıza alistirmistim kendimi.Cinsiyeti öğrenmeye gideceğim gece erkek gördüm rüyamda rüyalar başta beni yanılttıAy maşallah yaaa biri de solda olmuş ve galiba erkek demiş doktor ve erkek cikmis demekki değişiklik gösterebiliyor ama ben rüyamda erkek gördüm sağlıklı olsunda kız olması daha iyi olur
Ay hadi İnşallah benide yanıltır kız çocuklarına daha bi farklı olunuyor rabbim sağ sağlım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah2 kez kız görmüştüm rüyamda ve hep kıza alistirmistim kendimi.Cinsiyeti öğrenmeye gideceğim gece erkek gördüm rüyamda rüyalar başta beni yanılttı
Aminn hepimize inşallahAy hadi İnşallah benide yanıltır kız çocuklarına daha bi farklı olunuyor rabbim sağ sağlım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benim de var şişlik ama benim bata yakın zamandan beri vardı yani bence bebek o taraflarda tabi hissedemeyiz elimizle ama ben en başından orda olduğunu kalbimden hissediyorum soldan yerleştiMerhaba anneler 8+2 haftalık hamileyim ara ara sol kasık ta sancılarım oluyor ve bugün hafif bı şişlik fark ettim sağ kasık ta yok ama sol kasıkta var sizce nedir doktora gitmeli miyim
Ay insallah öyledir ben çok merak ediyorum yarın bı gozukucem doktora inşallahBenim de var şişlik ama benim bata yakın zamandan beri vardı yani bence bebek o taraflarda tabi hissedemeyiz elimizle ama ben en başından orda olduğunu kalbimden hissediyorum soldan yerleşti
Ağrınız oldugu zaman dinlenin öyle geçiyorAy insallah öyledir ben çok merak ediyorum yarın bı gozukucem doktora inşallah
Dinlenince geçiyor fakat bundan önceki doktorumu pek beğenmemiştim yeni bir doktor buldum onun için gidicem birazda içim rahatlasin diye açıkçasıAğrınız oldugu zaman dinlenin öyle geçiyor
Anladım siz bilirsiniz tabiDinlenince geçiyor fakat bundan önceki doktorumu pek beğenmemiştim yeni bir doktor buldum onun için gidicem birazda içim rahatlasin diye açıkçası