- Konu Sahibi verda sale
-
merhaba, evet tamamı olur, belki bir kaç tanesini seneye giyebilir bu da güzel bir durum bence. hepimizin yaptığı şey. gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. ancak özelden soranda bir çok arkadaş var. Bilginize. Gerçekten düşünülüyorsa, ivedi karar vermeniz gerekiyor.selam canım kızım bu yıl 2.sınıfa gidiyo acaba bu kıyafetler olurmu olursa toplu alıcam
11 tane formayla 12, 11 tane üzerinden gidersek 55 + 21 / 75 kargo dahil yapabilirim. bu arada kim erken davranırsa alacak. soran çok kşi var bilginiz olsun lütfen. tşklerKısa kollu ve askılı bluzlerin tamamına toplu bir fiyat verirmisin..ben 10 tane saydım.ayrıca şortları da düşünüyorum..
8-9-10 yaş arası v e şehir dışındayım maalesef2 3 5 6 . resimlerin yaları kaç ve nerde oturuyorsunuz profilinizde ankara yazıyor elden almak gibi bir imkan olab8-9-10 ilirmi
tamamı 75 tl mi kargo hariçmi cnmmerhaba, evet tamamı olur, belki bir kaç tanesini seneye giyebilir bu da güzel bir durum bence. hepimizin yaptığı şey. gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. ancak özelden soranda bir çok arkadaş var. Bilginize. Gerçekten düşünülüyorsa, ivedi karar vermeniz gerekiyor.
Siz hangi ürünleri kast ediyorsunuz. 75 tl başka bir arkadaşa teklif ettim sorduğu ürünleretamamı 75 tl mi kargo hariçmi cnm
156 tl yapıyor canımcnm ilk paylaştıklarının hepsi sonrada sarı şort böcekli tişört iki kot ve kısa kot yelek kaşe elbise bide mavi pantolon banatoplam ne kadar olur özelden fiyat atarmısın bekliyorum ben şırnaktayım cnm
Bu arada bilginize zaten 185 tl tamamı indirimli olarak veriyorum zaten...sevgiler156 tl yapıyor canım
cnm hepsini yuvarlak hesap hepsini 150 yap toptan inan maddi açıdan sıkıntılıyımkiminin parası kiminin duasıBu arada bilginize zaten 185 tl tamamı indirimli olarak veriyorum zaten...sevgiler
Öyle tabii, peki benim de katkım olsun 185 zaten toplu indimli haliydi 150 siz dediniz. 165 de anlaşalım lütfendört tane çocuk var beşincide yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?