7inci haftada kalp atişi yok dediler

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin umarım ben de sağ salim atlatırım

Kürtaj sonrası zor mu? Nasıl geçiyor süreç
Bedenen zor değil de psikoloji olarak zor geçiyor. Benim için kürtaja kadar ki süre çok zordu kürtajdan sonra oh çekmiştim. Haftam büyük olduğu için bir de daha önceden sezeryanim olduğu için alttan ilaç verip sancı gelmesini beklemiştik. Tam 1 hafta oldu bebeğim gideli. Arkasında sadece acısı kaldı başka hiçbir şey yok. Allah hepimize sabır versin, güç versin.

Amin çok geçmiş olsun size de

Çok geçmiş olsun sizde çok zor bir durum yaşamışsınız, banada dilaltı karın agrısı yaptıracak ilaç verdiler rahimde iç kanama olduğu için dışarı atsın diye. Dayanılmaz bir ağrıydı sizinkini tahmin bile edemiyorum. En nihayetinde bitiyor, psikolojik olarak atlatmak çok zor. Bir an önce zaman geçsin doktor ilişkiye izin versin tekrar bebeğim olsun diye gözlüyorum. Düşük sonrası gebe kalmak kolay diyorlar. İnşallah Rabbim yeniden mucize yaşatır. Allah sabır versin..

Aynen şuan bende tekrar bebek sahibi olabilmek için bekliyorum. Aslında düşük sonrası bebek olayı tamamen hikaye, ben öncesinde de bir düşük yapmıştım ve 5 ay sonunda bu gebeliğim olmuştu. Bence testlerinizi yaptırıp öyle gebelik düşünün. Şuan 3.bebek kaybını yaşayacak gücüm olmadığı için bütün önlemleri alicam. Alllah bir daha yaşatmasın hepimize sabır versin.

Öncelikle hepinize geçmiş olsun.
İlk gebeliğim de benim de yaşadığım süreç sizinki gibi; kürtajla son buldu. Ve sonrasında duydum ki, bunu yaşayan bir çok kişi varmış. Özellikle de ilk gebeliğinde…
Hepimiz üzülüyoruz ama kimi çok daha ağır atlatıyor. Umarım üzüntünüz en kısa zamanda mutlulukla taçlansın. Ben kürtajdan sonra ki ay hamile kaldım ve çok şükür sağlıkla doğurdum. Ardından 2. Geldi, derken sıra üçüncü de… hamile kalınca ilk iş kadınlar kulübüne göz atmak oluyor. Yorumlarınıza denk geldim ve ben de hikayemi yazmak istedim. Sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alacağınız günler olacaktır inşallah

Gerçekten mi, umut oldunuz bana resmen. Doktor İlişki yasağı koymadı o zaman. Ben 3 ekimde kürtaj oldum 21 inde kontrolüm var. İlişki yok dedi. Zaten kanamam devam ediyor. 2 ay ilişki yasak falan derse diye korkuyorum. İnşallah sorunsuz bende tekrar gebe kalırım. Çok teşekkür ederim

Her kürtaj olan kadın gibi üzgündüm ve kürtaj sonrası doktorun yanına uğramadım. Belki uğrasaydım yasak verirdi. Duyduğum kadarıyla genelde 3 ay ara verdiriyor doktorlar. Kürtaj sonrası doğumum erken oldu (35. Hafta) kürtajla bağlantısı var mıdır bilemiyorum.

Bende öyle düşünüyordum ama kürtajım zor geçti yoğun bir kanama bölgesi olmuş, bölge temizlendi mi gibi kontrole gitmem şart. Temiz sorun yok derse bende yoluma devam etmeyi planlıyorum. Teşekkür ederek bilgiler için.

Ben dün kontrole gittim 1 hafta sonra gel demişti çünkü. 3 ay gebe kalmak yok dedi vücudun kendini toplaması lazım dedi. Bir ay sonra da genetik testi yaptırmamı istedi böyle bir durumla bir daha karşılaşmamam için. Genetik testinin sonucu da zaten 2 ay sonra çıkıyormuş yine her türlü 3 ay beklemek gerekiyor herhalde

Ben daha önce eşimle tıbbı genetik bölümüne gitmiştim, sorun çıkmadı. Umarım sizde de sorun çıkmaz

Bebeğinizi umarım genetik teste yollamışsınızdır sebebi de belli olurdu

Umarım çıkmaz. Siz atlatabildiniz mi benim psikolojim çok bozuldu sürekli ağlıyorum
Merhaba bende 7 haftada kalb atışını duydum 8 haftada öldügünü ögrendim kürtaj olucam bende cok aglıyorum bir türlü toparlıyamadım kendimi nasıl gecer inşallah ikimizde bu süreci hızlı atlatırız

Umarım atlatırız çok üzüldüm senin adına da rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah benim 27 gün oldu hala acısı geçmedi geçmeyecekte eminim bazen güldüğümde bile kendimi suçlu hissediyorum

Ben bugun özelde kürtaj oldum ilgi alaka anesteziden hic anlamadım bile saolsunlar doktorlardan calışanlara kadar cok morel verip cok temiz incelediler tabi uyandırılırken gözyaşları icinde uyandım aralıksız 2/3 saat agladım gecicek inşallah yanlız kalmayın güvendiginiz kalabalık ortamlarda bulunun

O an hiçbir şey anlamıyorsun gerçekten özelde olmanın avantajı var. Ama sonrası zor geçiyor zamanla iyileşiyorsun. Kontrole gittiğinde de her şey temiz çıkar umarım

Ben de 8. Haftada kalp atışını duydum ,9.haftada kalbi durdu. 2 hafta önce kürtaj oldum hâlâ mental sağlığımı duzeltemedim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…