Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özlem gece pekmez koymanın ne gibi bir sakıncası var?Peynir ve türevleri demiri baglar..pekmez sadece tatlandirici olmus bebisinize..Gece koymayin pekmezi..
pekmezle süt karıştırıldığında pekmezin demir özelliği, sütün de kalsiyum özelliği kayboluyor.
hepimiz bu bilgiye göre hareket ediyoruz ama pekmezin sütten bile daha çok kalsiyum içerdiğini biliyo musunuz?
pekmezde hem demir hem kalsiyum bi arada olmazdı emilmeleri imkansız olsaydı.
ben rondoda ceviz,fıstık,fındık,leblebi ve bademi parçalayıp un haline getiriyorum.sonra bunları karıştırıp bir kavanoza koyuyorum ve aklına gelecek herşeye bu karışımdan ekliyorum. oğluma bunu 6 aylıktan itibaren yavaş yavaş artırarak verdim.
ben rondoda ceviz,fıstık,fındık,leblebi ve bademi parçalayıp un haline getiriyorum.sonra bunları karıştırıp bir kavanoza koyuyorum ve aklına gelecek herşeye bu karışımdan ekliyorum. oğluma bunu 6 aylıktan itibaren yavaş yavaş artırarak verdim.
canım televizyonda izlemiştim ceviz,badem ve fındık rondoda çekildikten sonra yağ açığa çıkardıkları için 2-3 gün içinde bozulabilirmiş. o yüzden ben 3 ceviz 3 fındığı rondoda çekip 3e bölüyor, kahvaltısına ekliyorum bu arada oğlum 8.5 aylık, konuyu açan arkadaşın da içi rahat olsun çok faydalı bunlar.