slm benim kızım 7aylık bugün bi barça cevizi havanda iyice ezdim yogurda katıp verdim.
sevdi sesi çıkmadı ama sizede bi sorayım dedim bi zararı olur mu acaba hergün böyle küçük bi parça versem
benim çocuğum yok ama arkadaşım veriyodu hergün değilde haftada 1-2 zararı yok herhalde 13 aylık oldu şimdi çok da sağlıklı maşallah.yinede bişey diyemiyorum ver yada verme diye anneler daha iyi bilir..
slm benim kızım 7aylık bugün bi barça cevizi havanda iyice ezdim yogurda katıp verdim.
sevdi sesi çıkmadı ama sizede bi sorayım dedim bi zararı olur mu acaba hergün böyle küçük bi parça versem
daha birşey ekleme bence:)
bence bebe bisküvisinde de vazgeçin inanın hiçbir faydası yok bebeğinize..hatta zararı var çoook katkı maddeli olduğu için..ekmek verin onu yesin çok daha faydalı..burda tarifler var şeker yerine pekmez koyun tuz koymayın kendiniz yapın bisküviyi..anne sütü almıyormu? alıyorsa devam sütünü de vermeyin..muz bağırsaklarını yorar ve kabız edebilir sık vermeyin elma verin..çilek kivi ananas vermeyin..tropikal meyveler için çook erken..labne peynir verebilirsiniz kahvaltıda..
ben 1 yasına kadar kuruyemis verilmemesi taraftarıyım,ama herkesin kendi bebegi kendi sorumlulugu elbette.Labne peynir verilebilir,hatta daha da iyisi bir gece suda bekletilip tuzu alınmıs tam yaglı beyaz peynirdir,labneden daha faydalı olur.Biskuviyi doktorun onerse bile vermemeye gayret et,haftada 2-3 tane sorun olmaz.Muzu mutlaka erik,seftali,kayısı gibi meyvelerle birlikte ver,aksi halde kabız olma ihtimali yuksektir.Cilegi 1 yas sonrasına ertelemeniz iyi olur,alerjendir.
Saglıcakla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?