• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7_8 HAFTALIK GEBELER BURAYA

2meleginannesi

Rabbim herkesin hakkında hayırlısını eylesin.
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
55
8
86
30
Kizlar burda herkes birbirine bu haftalar hissttiklerini yazsnlar.
Mesala ben cok erken olmasina ragmen kalca ve bacak ağrısı yasyrm buda beni korkuyur.
Mide bulantmda olmuyor nedense dün cok az oldu o kadar .
Ya sizler ?:KK46:

geçen haftaya kadar bel ağrısı, mide bulantısı, meme uçlarımda hassasiyet ve yorgunluk yaşıyordum sürekli. 8.haftaya geçince birden bire hepsi kesildi, vücudum sanki gebeliğe alışmış gibi ekstra herhangi bir tepki vermiyor normal seyrine döndü.
aile büyüklerine de haber verdik artık, herkesle konuşunca hamilelik daha gerçek gibi gelmeye başladı:)

Canm bende de hiçbir belirti yok 7 hafta 4 günlük oldm hicmi hic midem bulanmıyor ya ;) tek belirtim sürekli cisik gelyr eskisi kadr kask agrmda yok ama aksam olunca kalca bacak ve bel agrisi off anam ofd diyorum

Bulantilar genelde 10haftadan sonra başlar bulanti için acele etmeyin bebekleriniz hayirli olsun saglikla kucaniza almayi nasip etsin mevlam bende 4dusunuyorum fakat olmuyor nedense 8aydir 13sene araverince olmiyordu belki?

Benim de 8. haftanın içinde. Arasıra gelen kasık ağrıları dışında hiç bir rahatsızlığım yok çok şükür. İnşAllah midem bulantısı yaşamam yeni işe girdim hergün 61 km gidip geliyorum.
Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum nedense. Ha dün kalbini dinledik miniğin. Atıyo valla ben burdayım diyo. Yeni yeni inanmaya başladım içimde bir can olduğuna..

ben 7. haftadayım. sürekli uyku hali içindeyim ve sık sık acıkıyorum. arada sırada sabah dişlerimi fırçalarken kötü oluyorum.. şimdilik belirtiler bunlar..

bende 8 haftaya girdim bendede hiç miğde bulantısı yok. Belirti olarak göğüslerde sızlama var. Sadece gaz sancılarım oluyo birde çok hızlı kilo almaya başladım 8 haftaya giriyorum ve şimdiye kadar 5 kilo aldım Gerçi ilk çocuğumdada böyle olmuştum. Kilo almayı yavaşlatmanın bir yolu yokmu

Bende 8 haftalık hamileyim doktorumun verdigi ilacı dün kullanmadım sürekli midem bulandı ne yersem çıktı midemden insallah benim gibi olan yoktur ya o hapı kullanmadigim zaman cok kotu midem bulaniyo bendede sadece mide bulantisi var oda ilacimi icmedigim zaman oluyo baska biseyde yok allaha sukur ama nedense canım aşırı derecede sarı kola istiyo ama asitli diye icemiyorum bebege zararı olur diye sizce napmalıyım bu sorum konu dışı ama ;(

Bende 8 haftalık hamileyim doktorumun verdigi ilacı dün kullanmadım sürekli midem bulandı ne yersem çıktı midemden insallah benim gibi olan yoktur ya o hapı kullanmadigim zaman cok kotu midem bulaniyo bendede sadece mide bulantisi var oda ilacimi icmedigim zaman oluyo baska biseyde yok allaha sukur ama nedense canım aşırı derecede sarı kola istiyo ama asitli diye icemiyorum bebege zararı olur diye sizce napmalıyım bu sorum konu dışı ama ;(

bence canınız o kadar çok istiyosa bi bardak içip nefsinizi tatmin edin, sürekli yapmayın yeter :)

ben 6+3teyim bugün ilk kez kalp atışlarını dinledik :anneadayı:
iki üç haftadır göğüslerim çok ağrıyo bazı günler de şişiyo, beni en rahatsız eden durum bu. normalde çok uzun yürürüm, severim yürüyüşleri şimdi hemen yorulyorum. neyse ki hiç bulantım falan olmadı, umarım olmaz bundan sonra da :nazar:

ben 6+3teyim bugün ilk kez kalp atışlarını dinledik :anneadayı:
iki üç haftadır göğüslerim çok ağrıyo bazı günler de şişiyo, beni en rahatsız eden durum bu. normalde çok uzun yürürüm, severim yürüyüşleri şimdi hemen yorulyorum. neyse ki hiç bulantım falan olmadı, umarım olmaz bundan sonra da :nazar:
İnşallah olmaz bulantın benim var çok zor mide bulantisi icin olan hapı kullanmassam bulantidan duramiyorum yemek yiyemiyorum gercekten cok zor mide bulantisi ;-(

İnşallah olmaz bulantın benim var çok zor mide bulantisi icin olan hapı kullanmassam bulantidan duramiyorum yemek yiyemiyorum gercekten cok zor mide bulantisi ;-(

biraz kuru şeyler yemeyi tavsiye ediyolar sanırım bi de yemek pişerken bulantı daha çok olurmuş, o sırada orda olmayın diyolar. inşallah biter en kısa zamanda

merhabalar.. biz de 5 hafta+5 günlük olduk ama hala inanmıyoruz. çevreden o kadar çok '8-9 ay denedikten sonra oldu 'diyenler vardı ki biz korunmayı bıraktıktan sonra hemen tutar diye ihtimal vermiyorduk. haliyle şok olduk. beta hcg 158 çıktı. hamilesin dediler inanmadık :KK48: gebelik testi yaptık çift çizgi çıktı inanmadık :KK48: ultrasona girdim kese görünmüyor dedi doktorumuz. acaba mı dedik. ama dün itibariyle küçük kesemiz göründü. 10 gün sonra da kalp atışlarını duyacağız inşallah. şimdi inanıyor musun deseniz 'hayır' derim. ne zaman inanırım onu da bilmiyorum. farklı, garip, heyecanlı bir süreç olacak galiba. Allah herkese bu süreci ve sonrasını kolaylıkla atlatmayı nasip etsin.

merhabalar.. biz de 5 hafta+5 günlük olduk ama hala inanmıyoruz. çevreden o kadar çok '8-9 ay denedikten sonra oldu 'diyenler vardı ki biz korunmayı bıraktıktan sonra hemen tutar diye ihtimal vermiyorduk. haliyle şok olduk. beta hcg 158 çıktı. hamilesin dediler inanmadık :KK48: gebelik testi yaptık çift çizgi çıktı inanmadık :KK48: ultrasona girdim kese görünmüyor dedi doktorumuz. acaba mı dedik. ama dün itibariyle küçük kesemiz göründü. 10 gün sonra da kalp atışlarını duyacağız inşallah. şimdi inanıyor musun deseniz 'hayır' derim. ne zaman inanırım onu da bilmiyorum. farklı, garip, heyecanlı bir süreç olacak galiba. Allah herkese bu süreci ve sonrasını kolaylıkla atlatmayı nasip etsin.

kalp atışlarını dinleyince öyle bir inanırsınız ki :anneadayı::KK200:

ne büyük mucize değil mi? inşallah duyabiliriz. gerçi biz bebeği duymadan, bütün sülale bebeği duydu :)

dünyada duyduğunuz en güzel ses olacağını garanti ederim, eşinizin yüz ifadesini de sakın kaçırmayın derim :KK6:
ben kalp atışını duyana kadar bekledim sadece çekirdek ailelere söyledik, şimdi yavaş herkes duyacak insan daha bi hamile hissediyo galiba öyle olunca :KK28:

Back