776.8 BETA HCG

Huzurlu88

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
65
274
13
29
Merhabalar öncelikle herkese teşekkür ederim bu forumda çok mutluyum çünkü herkes yardımcı oluyor ve bilgilerini tecrübelerini paylaşıyor Allah razı olsun
25.03.19 PAZARTESİ BETA HCG 231.8 çıkmıştı,
2 gün SONRA
28.03.19 PERŞEMBE 776.8 Çıktı
Ama ebe gebelik var ama düşük değer dedi kafamızı karıştırdı ? Sizce nasıl normal’mi?

Ve canım hiçbirşey yemek içmek istemiyor?

Regliniz kaç gun geçti ?

Regliniz kaç gun geçti ?
Abla şöyle bir durum var,
Adet görmeden önce kan testi 6.8 cıktı ve 2 gün sonra iki farklı hastanede 6.7-5.4 cıktı 5.4 cıktgı yerdeki doktor yok gebelik filan dedi ve ertesi gün regl gördüm 5 gün sürdü ve reglden 5 gün sonra üşüttüm diye gece acile gittim eşimle orda doktor gebelik varmı dedi yok dedim cıkmadı geldik ama dedim oda öyle diyince bir beta bakalım ilk önce dedi acil normal muainede ve beta 231.8 cıktı ebe’ye yönlendirdi oda gebelik var olabilir dedi iki gün sonra gel dedi yani >>>
Saat : 22.30 25.03.19 > 231.8 beta HCG
Saat: 23.30 28.03.19> 776.8 beta HCG <<<< bu tarihler arasındada böyle cıktı??

Durum biraz karışık kadın doğum doktoruna gözüktün mü ?
Regl gördüğün işin kimyasal olmus dicektim ama reglden sonra kan verdim diyosun ve yüksekte çıkmıs .
Bu sefer aklıma dış gebelik geldi .

İnşalah sağlıklı gebeliktir

Abla ( nasıl alıyaxagız dış gebelik olup olmadığını Allh seni inandıraın yol ettik hastaneyi bir yıgın para ama sonuç ypl git gel git gel doktor anlayamıyormu bunun nasıl bir gebelik olduqunu? Üstüne görme olayı diyor o nedir peki

Gebelik yeni olusuyorsa bazi kadinlar üstüne görebiliyor. Senin bebeginde düşmemiş tutunmuş sana canim değerin gayet güzel bence. Özel bi hastaneye git ve düzgünce bakıl devlete gittiysen baştan savma bakıyorlar net bilgilendirmiyorlar insanı. Bana sağlikli gebelik gibi geldi

Kuzum dikkatli ol dış gebelik olabilir hergün beta değerine baktır ihmal etme.ben geç kaldım meğer dış gebelikmiş.dilerim seninki normal bir gebeliktir.doktora hergün muayne ol.

Arkadaşlar merhaba bugün tedavi sonucu gebe kaldığımı öğrendim idrar testinde pozitif çıktı kan testinde Değer 989 çıktı fakat doktor keseyi ve bebeği göremediğini ufak olabileceğini söyledi cuma günü tekrar gidicem dün kan verdim 2406 ya yükselmiş ama ben de biraz tedirginim açıkçası bir kere düşük yaptım çünkü yedinci haftasında kalbi durdu geç görülme ihtimali varmıdır Boş gebelik kimyasal ya da dış gebelik olmasından korkuyorum gerçi doktorum böyle bir şey demedi değer nasıl sizce kasıklarımda belimde çok ağrı var ara ara gelip gidiyor

canim benim degerim 652 ydi dr hic bakmadi 10 sonra gel dedi keseyi ve begi gordu seninki kucukmus baya gormemesi normal gibi sanki
zaten agrilarin olmasi genelikten 7+3 hala agrim var adet olacak gibi bicak gibi 4 gunoncede kalp atisi duyduk hersey normal dedi dr bizimki tup bebek ama boule ilerledi surec

Sizin durum biraz karisik bence. Ya 5 kusur cikan test yanlisti ya da dis gebelik olabilir maalesef

Ben 25.03 gebe oldugumu ogrendim beta 2233 tu
28.03 tekrar degere bakildi 3066 oldu
Kese gorunmedi sag tarafimda bisey gorduler ve
30.03 tekrar degere bakildi 3500 oldu dis gebelik oldugu icin sonlandirdilar

Beta degerleri 24 saatte bile 2 katina cikabilen degerler sizinki baya yukselmis 3 katina yukselmis yaklasik bi jinekologa gidin keseyi gormesi cok onemli

Bugün işyermin yanında bi hastaneye gittim cuma gününü bekleyemedim kesenin daha küçük olduğunu ama normal seyrinde ilerlediğini dış gebelik olmadığını söyledi bu ultrason kağıdını verdi ben anlamadımki şimdi 3 gün önce hiç gözükmğyodu kese şimdi 3 cm gözüküyo ama zor bişey gören varmı

Eklentiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…