Regliniz kaç gun geçti ?Merhabalar öncelikle herkese teşekkür ederim bu forumda çok mutluyum çünkü herkes yardımcı oluyor ve bilgilerini tecrübelerini paylaşıyor Allah razı olsun
25.03.19 PAZARTESİ BETA HCG 231.8 çıkmıştı,
2 gün SONRA
28.03.19 PERŞEMBE 776.8 Çıktı
Ama ebe gebelik var ama düşük değer dedi kafamızı karıştırdı ? Sizce nasıl normal’mi?
Ve canım hiçbirşey yemek içmek istemiyor?
Abla şöyle bir durum var,Regliniz kaç gun geçti ?
Durum biraz karışık kadın doğum doktoruna gözüktün mü ?Abla şöyle bir durum var,
Adet görmeden önce kan testi 6.8 cıktı ve 2 gün sonra iki farklı hastanede 6.7-5.4 cıktı 5.4 cıktgı yerdeki doktor yok gebelik filan dedi ve ertesi gün regl gördüm 5 gün sürdü ve reglden 5 gün sonra üşüttüm diye gece acile gittim eşimle orda doktor gebelik varmı dedi yok dedim cıkmadı geldik ama dedim oda öyle diyince bir beta bakalım ilk önce dedi acil normal muainede ve beta 231.8 cıktı ebe’ye yönlendirdi oda gebelik var olabilir dedi iki gün sonra gel dedi yani >>>
Saat : 22.30 25.03.19 > 231.8 beta HCG
Saat: 23.30 28.03.19> 776.8 beta HCG <<<< bu tarihler arasındada böyle cıktı??
Hayır normal yorgunluk var ve uykusuzluk oda sabah işe gidiyorum muhasebeciyimAgrin rahatsizligin var mi peki cnm
yorgunluk hamilelikte olan bi durum ama bilemedim canim hayirli sonuclarla donersin insallah bizeHayır normal yorgunluk var ve uykusuzluk oda sabah işe gidiyorum muhasebeciyim
canim benim degerim 652 ydi dr hic bakmadi 10 sonra gel dedi keseyi ve begi gordu seninki kucukmus baya gormemesi normal gibi sankiArkadaşlar merhaba bugün tedavi sonucu gebe kaldığımı öğrendim idrar testinde pozitif çıktı kan testinde Değer 989 çıktı fakat doktor keseyi ve bebeği göremediğini ufak olabileceğini söyledi cuma günü tekrar gidicem dün kan verdim 2406 ya yükselmiş ama ben de biraz tedirginim açıkçası bir kere düşük yaptım çünkü yedinci haftasında kalbi durdu geç görülme ihtimali varmıdır Boş gebelik kimyasal ya da dış gebelik olmasından korkuyorum gerçi doktorum böyle bir şey demedi değer nasıl sizce kasıklarımda belimde çok ağrı var ara ara gelip gidiyor
Sizin durum biraz karisik bence. Ya 5 kusur cikan test yanlisti ya da dis gebelik olabilir maalesefMerhabalar öncelikle herkese teşekkür ederim bu forumda çok mutluyum çünkü herkes yardımcı oluyor ve bilgilerini tecrübelerini paylaşıyor Allah razı olsun
25.03.19 PAZARTESİ BETA HCG 231.8 çıkmıştı,
2 gün SONRA
28.03.19 PERŞEMBE 776.8 Çıktı
Ama ebe gebelik var ama düşük değer dedi kafamızı karıştırdı ? Sizce nasıl normal’mi?
Ve canım hiçbirşey yemek içmek istemiyor?
Ben 25.03 gebe oldugumu ogrendim beta 2233 tuAbla şöyle bir durum var,
Adet görmeden önce kan testi 6.8 cıktı ve 2 gün sonra iki farklı hastanede 6.7-5.4 cıktı 5.4 cıktgı yerdeki doktor yok gebelik filan dedi ve ertesi gün regl gördüm 5 gün sürdü ve reglden 5 gün sonra üşüttüm diye gece acile gittim eşimle orda doktor gebelik varmı dedi yok dedim cıkmadı geldik ama dedim oda öyle diyince bir beta bakalım ilk önce dedi acil normal muainede ve beta 231.8 cıktı ebe’ye yönlendirdi oda gebelik var olabilir dedi iki gün sonra gel dedi yani >>>
Saat : 22.30 25.03.19 > 231.8 beta HCG
Saat: 23.30 28.03.19> 776.8 beta HCG <<<< bu tarihler arasındada böyle cıktı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?