Teşekkür ederim sizede hayırlı olsunBende aynı problemi yaşıyorum hayatımda hiç 80 kiloları görmemiştim gerçekten nefes almakta zorlanıyor insan hele bi yürüyüşe felan çıkayım nefes nefese kalıyorumbende dün başladım diyete sizinkide hayırlı olsun
Merkür Retrosu var dikkat et ama başlamada sıkıntı cekersinTam motivasyon başlayamıyorum bir türlü ama bu sefer zorlayacağım kendimi YouTube videoları beslenme rutinleri vs. Takip edeceğim. 76.6 gördüm bugün69 olmak istiyorum 69
Ah asıl ben kimi görüyorummmKimi görüyorum ben
Ay bir türlü başlayamadım efserim demek ki merkür yüzündenMerkür Retrosu var dikkat et ama başlamada sıkıntı cekersin
Ah asıl ben kimi görüyorummm
Ay bir türlü başlayamadım efserim demek ki merkür yüzünden
Hadi kolay gelsin bende bir şeyler yapmaya başlayacağım inşallah bende kilo veririmSelammm hanımlar yıllar yıllar öncede sürekli günlük açardım. Kilo hep benim mücadelem olmuştur hayat boyu napalım sağlık olsunen çok 86 kiloları gördüm.
Bu aralar gene bir nefes alma sıkıntısı ve uzun zamandır görmediğim kiloları gördüm. Yaza kadar hayalim 69 haydi bakalım ayda bir tartılarak spor ve sağlıklı şekilde yavaş yavaş vermeye
Hedef 1 yıl da 10 kilo vermek ve ömürlük olacak sağlıklı besleme rutini kurmak.
EKİM =76.6 kg
KASIM =
ARALIK =
OCAK =
ŞUBAT =
MART =
NİSAN=
MAYIS =
HAZİRAN=
TEMMUZ=
AĞUSTOS=
EYLÜL=