- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Belkide babasi yalniz diye merak ettigi icin gidiyordur , Maddi acida sizi zorluyorsa bunu konusarak anlatin esinize ..
Yaşlı ve yalniz yasayan bir baba üstelik rahatsiz. Ne mutlu size ki bi erkek olarak babasiyla ilgilenmeye calisiyor onu gormek istiyor. Maddiyatimiz yolda harcaniyor diyorsunuz. O baba sizin esinizi buyutup bu yaslara getiren e kadar neler harcamistir neler maddi nanevi. Bi de esiniz alip basini yalniz gitmiyor ki size de teklif ediyor beraber gidelim diye
babasi yalniz ve rahatsizmis. ne yapsın adam pislik icinde bogulsun mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
babası geçici süre sizde mi kalsa acaba?
ilk baş işe başlasın
sonra kendı parasıyla ne yapıyorsa yapsın bence
çalışşsa neyse debenim de öyle diyesim geliyor bazen.
evliliğimizin başından beri para muhabbeti yapmadık. hep borç ödediğimizden kazandığımızı ortaya koyduk, kalanıyla geçindik. eşim de duyarlıydı bu mevzuda ama ikide bir memlekete gitmeler benim gözüme batmaya başladı açıkçası. otobüse 1 saat sonra sahildeyiz ama 1 günlüğüne gezmeye paramız yokmuş gibi davranıyor. yollara gelince var.
çalışşsa neyse de
haklısın gercekten. oo o lafı desen aklına geldıkçe yüzüme vuruyorsun dıye kan kusturur sana. gerçi o kadar gurur olsa bunu kendısı düşünür.
Açık açık konuş gerekirse çemkir otursun iş baksın sana yardımcı olsun ne işi var sensiz oralarda madem sensiz biyere gitmiyo
Evli ve üstelik çalışmayan adamın zırt pırt oraya buraya gitmesi insana cinnet geçirtecek türden bir şey.
hem çalışmasın, hem gezsin ohhh ne aLââ
otur konuş derim ..
e okuyunca ben de ayar oldum.hadi bir elşiniz yağda bir eliniz balda olur , babası ayyaş değil aile babası olur , eşinizin üzerinde dehşet emeği olur anlarım mevzuyu da bu şekilde anlayamam da hak da veremem. siz haklısınız. ister güzellikle ister çemkirerek anlatın derdinizi. evli adam ayağı yanmış gibi dolaşmaz ki böyle..
Paranızın olmadığını hatırlatın bence
Çalışmayana harcamak kolay gelir
Ayrıca babasıda oğlunu -oğlunun onu biraz düşündüğü kadar düşünsün zil zurna içene kadar biraz oğluna para versin ( eşin çalışmıyor die diyorum )
Zaten uzun zaman yoktun okadar asker yolu beklettin eee şimdi beni ne hakla yalnız bırakıosun demiosun ?
Bence maaşınızdan biraz kenara para atın başka bankada hesap mesela 3-5 kuruş biriktirin bugünün yarınıda var hastalık vs
Eşin bunları düşünecek kadar büyümemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?