...

Hemen çocukluğun da ip atlayanlar çocuklara taş atanlar gelmiş yahu tamam bizim çocukluğumuz çok iyiydi de gelecek neslin şimdiki çocuklarını napıcaz? Onlarda vay be ben 11 yaşımda ıpadımden facebooka giriyordum diyecek

Geçmişi şimdiyle niye kıyaslıyosunuz

Kardes alakası yok ergenlikle mast. hem çokta erken bir yaş değil 10yaşında başlıyor ergenlik belirtileri bende 6. sınıfa geçtiğim yaz oldum adet

Son düzenleme:
11 yas gayet normal arkadaslar. Bi arkadas daha yazmis cocuklarin sürtünmesiyle ilgili ama bu dogru. Cocuklarin sivri yerlere oturmasi ya da kendini oturdugu yerde kasmasi bunlar hep kendini tanimasindan ve masturbasyondan.

Bende 12 yasimda ilk regl oldum boyum o zamankiyle ayni kaldi hic uzamadi. Bu yapi meselesi canim fiziksel bisey. Masturbasyonla olsa erkekler bizden daha cok yapiyor. Bu durumda onlarin kizlardan daha kisa olmasi gerekmezmi :)

Ben de 11 yaşımı doldurunca adet olmuştum 6. Sınıfta anneannem teyzemler dahil bizim sülalesini kadınların hepsi bu yaşta adet olmuş, boy uzanası durmuyor yavaşlıyor adet olunca 170-160 arası boydayız sülalece kadınlar hani adet olmasak daha uzarmıydık sanmam, mast. Nasıl yaptın 11 yaşında onu bilemedim ben adet olduğumda idrarımla kanın aynı yerden geldiğini sanıyordum:)) annem anlatmıştı sonra:)) şok olmuştum adet olmakta çok saçma geliyordu ölürüz ya diyordum)) ay ne salaktım çocukken:))))

Olasılıklar&şanslar

11 yaşındayken ben şöyleydim, ben böyleydimciler ne vakit bitecek acaba.
Tamam siz çok masummuşsunuz bu kız ee, pis.
Ek olarak mastürbasyonla ilgisi yok onun.

13yaşında adet oldum ben. Adet olmadan önce evimizde cinsel ansiklopedilere kadar vardı ve hep okurdum. İlk adet oldum ve annem söylemeden gittim orkidaldı. O zamanlariçleri pamukluydu iri iri. Taktım eve geldım ve anneme soyledım agladı ve sana anlatmamı ıstermısın senı neler beklıyor dedı. Bende anne gerek yok ben doguma kadar okudum dedım. Evet dogumun bıle nasıl ne sekılde oldugunu okumustum ansıklopedıden. Masturbasyon boyle bır seye boy gıbı engel degıl tabı boy olayı genetık. Ben164 um. Masturbasyon olayıne gelınce bundan dogal bırseyyok endıselenme. Kendını tanıyan kadın evlılık hayatında da cınsellıkacısından daha mutlu olur kı bı evlılıkte cınsel acıdan mutluysan çozulemeyen sorun yoktur bence. Tabı herseycınsellık degıl ama genel konusuyorum. Hersey gonlunce olsun.

Yavrucum yaptiginin ergenlige girmekle alakasi yok. Yiyorsunuz fast foodlari, hormonu basiyosunuz bedene, erkenden ergenlige giriyorsunuz... yemeyin sunlari...

Ayda yilda bi dogru laf ettin
hayret...

ben 11 yaşımda hala annemden süt emiyordum, en masum benim bi kere

bizim zamanimizda tv lerde por.no.dan bozma shakira rihanna kilipleri yoktu.
simdi bebeler herseyi aleni biliyorlar eee malum herseyde zilyon tane hormon mevzut bas domatese salataliga buyume hormonunu ac mtv yi ac beyonce yi ne olacak boyle olacak.
Allah sonumuzu hayreylesin.
colugun cocugun gunahi yok bence

Çocukların cinsel dürtüleri 3 yaşında başlar.Sen burda,hayatında ilk defa duymuş gibi yapanları dikkate alıpta ben mi anormalim diye korkuya kapılma.Tıbben de,insan anatomisi olarakta,fiziksel olarakta,ruhsal olarakta neyin hangi yaşta başladığını herkes bilir.Bunlar elde olmayan içgüdüsel dürtülerdir.
Senin fiziksel gelişiminin,adetinin bu işle alakası yok.

öyle bir şey yok, rahat ol. insanların kendini tatmin etmeleri normaldir.

Henuz 3-4 yaslarindaki cocuklarda bile masturbasyon gorulurken, ve uzmanlar bunun ne kadar normal oldugunu insanimiza anlatmaya calisirken, gelmisler burada "ben 11 yasinda ip atliyodum, masturbasyon yapmani tasvip etmedim " falan gibi cahil cahil yorumlar yapiyorlar. Normal olan kadinlarin da erkekler gibi vucudunu bu yaslarda tanimasidir. Ben hic dusunmedim oyle seyler diyerek kendinizce "en normal benim " diyorsunuz ya hani, uzmanlar bu gibi durtulerin olmamasinin anormallik oldugunu soyluyor. Cahillik gercekten basa bela. Ama kizamiyorum, ilk regl oldugunda kiza tokat atan bi toplumdan da bu beklenir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…